Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 06:38:23
Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: miso kolo  (Prečítané 109154 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #270 kedy: 26. Marec , 2009, 13:01:26 »

vy co ste kupili tie nove drahe aparaty z predajne, cez koho ste to kupovali? lebo nepredpokladam, ze cez nejaky slovensky shop, cize zaruku si mozete akurat tak na stenu zaramovat uz vidim ako sa dotahujete s thomann.de kvoli tomu

len k poslednej casti:

Mne prisiel zlomeny telecaster pri spoji tela a krku a Thomann.de vsetko uznal, poslal mi domov UPS, a nasledne do 2 tyzdnov som mal doma novy kus a nic ma to nestalo....vlastne stalo - fotenie, mailovanie, naklady na telefonovanie, cas...  ?§!.

Inak, tiez si kupujem uz len veci z druhej ruky a zatial nemam problem...aj ked tie moje su "stare plesnive" haraburdy z 70-80tych rokov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #271 kedy: 26. Marec , 2009, 13:11:55 »

vy co ste kupili tie nove drahe aparaty z predajne, cez koho ste to kupovali? lebo nepredpokladam, ze cez nejaky slovensky shop, cize zaruku si mozete akurat tak na stenu zaramovat uz vidim ako sa dotahujete s thomann.de kvoli tomu
[/quote]
Takto ja som riesil duala aj box cez predajnu u nas v meste,objednavana bola z PMC a cena bola o 300 € lepsia ako u Thomana Si píš!!!
Mimochodom nikoho neodhovaram od komisu Si píš!!!
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
udry
Hosť
« Odpoveď #272 kedy: 26. Marec , 2009, 13:20:09 »

Niekedy sa ináč nedá,lebo niektore veci  nove nekupiš,lebo sa už nevyrabajú.A ked chceš takú,inej možnosti niet.  Add Thoman- to s cenami trošku posral.
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 13:21:26 od udry » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #273 kedy: 26. Marec , 2009, 13:21:26 »

vacsina tych pouzitych veci ani neni znicena. ked za komancov mal niekto gitaru a hral na nej 8 hodin teraz maju ludia viac gitar a nie su tak opotrebovane a aparaty tiez tomu nic vacsinou neni. ja kupujem tiez radsej za polovicnu cenu.  treba si dat pozor na smelinarov a ojebavacov ale vacsina veci je fakt v super stave a za polovicnu cenu z druhej ruky o to vacsia radost  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #274 kedy: 26. Marec , 2009, 13:59:40 »

treba si dat pozor na smelinarov a ojebavacov ale vacsina veci je fakt v super stave a za polovicnu cenu z druhej ruky o to vacsia radost  Na zdravie!
[/quote]
ale aj my musime z niečoho pane žit Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #275 kedy: 26. Marec , 2009, 14:01:15 »

treba si dat pozor na smelinarov a ojebavacov ale vacsina veci je fakt v super stave a za polovicnu cenu z druhej ruky o to vacsia radost  Na zdravie!

ale aj my musime z niečoho pane žit Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
No pekne si sa zaradil Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #276 kedy: 26. Marec , 2009, 16:15:09 »

ja tiez kupujem vsetko z druhej ruky, a zatial nemal som ziadny problém... ved ked niekdo má napr. nieco fajnové (napr aparát, VHT, fajnovy Marshall, Mesu, Bogner, atd..) tak si na to dá aj pozor
Zaznamenané

. . .
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #277 kedy: 26. Marec , 2009, 16:49:12 »

chlapi, mohli ste kupit duala za 1000 eur a za zvysok toto http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=95550  Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #278 kedy: 26. Marec , 2009, 18:59:04 »

miso_kolo kupuje vzdy vsetko z druhej ruky a ma to v 100% stave..

On kupuje od Roba, nie od Adolfa z Gelsenkirchenu a to je v tomto pripade rozdiel. Neviem, ci by mal inak tolko stastia.

ja som kupil svojho casu nove od distributora dve peavey hlavy a obe boli dojebane.. tak kde je pravda?  Bavím sa skvele

Nekupoval si od distributora... inak nedojdes na MusicReport.sk session v aprili, by si mohol bednu Budvaru doniest, ponuknem Ta  Bavím sa skvele

to, ze je nieco nove este nezarucuje, ze to bude v 100% stave ..jasne.. mozem si narokovat na servis lebo mam zaruku.. ale chce sa mi drbat sa s tym dalsie 4 tyzdne a dotahovat sa cez 2 staty? nie.. chcem hrat a tak si to musim dat aj tak tu opravit.. a je to.. myslim, ze kupovat veci z druhej ruky je uplne v poriadku a je to velmi mudre, hlavne ked clovek kupuje veci ako tuto miso..co vyzeraju ako keby prave vysli z fabriky..

Tak inak da sa na to pozriet napriklad z druhej. Zivis sa hudbou, tak nie je az taky problem dat za poriadny halfstack aj 5000 EUR. Sluzobne auto byva predsa o dost drahsie drahsie. Mas tu povestnu zaruku 2 roky, ak su tam shitne lampy tak mas zaruku na spotrebny tovar aj na ne. Je to podobne ako kupit auto z bazara alebo nove, aj ked teraz uz to nove stoji podobne ako za bazaru. A aj v tomto biznise je to tak. Novy ValveKing 112 je za 350 EUR a bazarove sa ponukaju za 330 EUR.

Aby som vsetkym nazorom urobil radost, tak najlepsie je kupit original novy Custom Fender s relic imitaciou napr. Gallaghera alebo Summersa  Som za vodou kámo  Je to frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #279 kedy: 26. Marec , 2009, 22:04:57 »

spyros kto ti povedal ze kupujem len od roba? vobec to tak nie je, od roba som bral par veci, ale urcite nie vsetko Nezahrávaj sa takze zas sa tu nesnazte prekrutit vsetko a zdemagogizovat verejnost...
Zaznamenané

stoka!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #280 kedy: 27. Marec , 2009, 07:06:29 »

spyros kto ti povedal ze kupujem len od roba? vobec to tak nie je, od roba som bral par veci, ale urcite nie vsetko Nezahrávaj sa

takze zas sa tu nesnazte prekrutit vsetko a zdemagogizovat verejnost...

Vidim podla obrazku. Neviem, co sa za to certis...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
zakky
Hosť
« Odpoveď #281 kedy: 28. Marec , 2009, 13:11:32 »

vcera sme boli u misa v skusobni poskusat nejake rarohy

http://gitaristi.sk/public/haj_gej_seson/

vsetko do jedneho hralo popici, dokonca aj vintage co nieje na fotkach  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #282 kedy: 28. Marec , 2009, 13:28:50 »

pekne fotky....asi zvucik bol peknucky  Na zdravie!
Zaznamenané

. . .
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #283 kedy: 28. Marec , 2009, 14:30:08 »

vcera sme boli u misa v skusobni poskusat nejake rarohy

http://gitaristi.sk/public/haj_gej_seson/

vsetko do jedneho hralo popici, dokonca aj vintage co nieje na fotkach  Bavím sa skvele

Fakt sranda je ze to vsetko hralo dobre, alebo sme uz hluchi vsetci :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #284 kedy: 28. Marec , 2009, 14:31:25 »

skoda, ze som to nestihol.. zrejme to hralo super aj vdaka tomu mesa boxu.. :) ako sa vam paci ten novy misov prirastok?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 22 otázok.