Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 03:22:10
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 41 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: miso kolo  (Prečítané 109001 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #240 kedy: 26. Marec , 2009, 12:11:35 »

su spotrebka,lenže ked maš po par hodinach hrania prelampovat takeho Tripla.... trafa? by si sa čudoval

vyhrkane lampy mozes mat aj vo funglaci.... a trafa? osobne som sa s tym este nestretol...
Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #241 kedy: 26. Marec , 2009, 12:13:17 »

mam aj vlastne skusenosti ,ale este radsej sa ucim od druhych ako potom picuju ze redse mohli doplatit za nove
to ze mas ine skusenosti-mozes byt len rad  ha ha ha ale raz stastie pominie  Je mi do plaču

ziadne stastie, to je realita, dobry amp sa proste da zohnat za rozumnu cenu a v super stave :)

ale ak mas prachy navyse, kupuj nove za tazke prachy... ale vsak je mi to jedno a tebe?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:13:37 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
udry
Hosť
« Odpoveď #242 kedy: 26. Marec , 2009, 12:15:38 »

vyhrkane lampy mozes mat aj vo funglaci.... a trafa? osobne som sa s tym este nestretol...
možno ani nevieš,čo v tych ampoch čo si mal,si mal. Na zdravie! Ale nechme toho,každy nech si kupi čo chce. Na zdravie! / niekomu sa kupa jazdenca oplati,niekto sa ojebka,to maš so všetkym tak aj s gitarami,autami aj polskymi potravinami a nabytkom/
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #243 kedy: 26. Marec , 2009, 12:17:25 »

možno ani nevieš,čo v tych ampoch čo si mal,si mal. Na zdravie! Ale nechme toho,každy nech si kupi čo chce. Na zdravie! / niekomu sa kupa jazdenca oplati,niekto sa ojebka,to maš so všetkym tak aj s gitarami,autami aj polskymi potravinami a nabytkom/

nie je problem vyziadat si foto/nekupovat od kokotov/pozriet osobne.
to je cely problem nakupovania pouzivanych veci. a mimochodom aka je zaruka ze kym ta MB dosla z USA az sem fungl nova nikomu nespadla? ziadna.
Zaznamenané

o-yep sro
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #244 kedy: 26. Marec , 2009, 12:18:32 »

ziadne stastie, to je realita, dobry amp sa proste da zohnat za rozumnu cenu a v super stave :)

ale ak mas prachy navyse, kupuj nove za tazke prachy... ale vsak je mi to jedno a tebe?  Bavím sa skvele
mna by zaujimalo ako zistis ze je dobry,ktori majitel ti dovoli dat dole kryt,nakoniec zistis ze sem tam sa najde suciastka ktora ma nazov tesla atd.
takto-mame pravdu obaja  Huh!  Je to frajer  Zdravíčko
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:21:31 od vojco » Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
vojco
pravidelný návštevník

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #245 kedy: 26. Marec , 2009, 12:20:52 »

to je cely problem nakupovania pouzivanych veci. a mimochodom aka je zaruka ze kym ta MB dosla z USA az sem fungl nova nikomu nespadla? ziadna.
sak nato je zabalena,ja som myslel na koncerte pri prevoze atd  Popiskujem si
Zaznamenané

vojco
pravidelný návštevník

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #246 kedy: 26. Marec , 2009, 12:22:33 »

JOE sak uz nieco napis nedaj Ma  Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #247 kedy: 26. Marec , 2009, 12:22:58 »

ked maš prachy kup si novy ,ked maš malo kup si stary raroh a ked si žebrota nekup si nič  Na zdravie! a daj si pivec
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #248 kedy: 26. Marec , 2009, 12:23:36 »

ked maš prachy kup si novy ,ked maš malo kup si stary raroh a ked si žebrota nekup si nič  Na zdravie! a daj si pivec

joe toto napis ku vsetkym svojim inzeratom co tu mas  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
vojco
pravidelný návštevník

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #249 kedy: 26. Marec , 2009, 12:24:18 »

tak nejak Miso  Popiskujem si
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #250 kedy: 26. Marec , 2009, 12:24:54 »

sak nato je zabalena,ja som myslel na koncerte pri prevoze atd  Popiskujem si

jasne, chapeme sa  Na zdravie! na minimalizaciu ojebania sa je mozne urobit pomerne vela veci. samozrejme ze 100 % to nebude nikdy, ale ked si tuna dvaja chlapci z fora kupili nejake nove lampace od peavy a tusim sa aj obom pokazili, tak je to otazne ze o com to cele je. nepriplacam si preto aby som o dva tyzdne bojoval o zaruku.
Zaznamenané

o-yep sro
udry
Hosť
« Odpoveď #251 kedy: 26. Marec , 2009, 12:25:33 »

že jebne-no pokial funguje a mechanicky sa nič nedojebalo,tak nezistiš.  Mesa B-napr. solidni predajcovia/aj v Česku/ uvadzaju,že ide o US verziu a trafo je previnute,ale kolko je takych? Samozrejme, ked sa človek v tom vyzna,nie je problem. Ale ked nie ....
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #252 kedy: 26. Marec , 2009, 12:26:28 »

tak nejak Miso  Popiskujem si

vsak ale toto je uplna demagogia co tu predvadzas.... a joe to dobre vie  Bavím sa skvele
v zivote by som nekupil staru vyhrkanu kokotinu, kupujem aparaty v 100% stave za polovicnu cenu :) to ze si sa ty ojebal, to mi je luto, ale nerob to z ojebavania celonarodny sport... funguje to tak, ze dnes kupis pouzivany amp v 100% stave za vyhodnu cenu
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:27:25 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #253 kedy: 26. Marec , 2009, 12:26:44 »

že jebne-no pokial funguje a mechanicky sa nič nedojebalo,tak nezistiš.  Mesa B-napr. solidni predajcovia/aj v Česku/ uvadzaju,že ide o US verziu a trafo je previnute,ale kolko je takych? Samozrejme, ked sa človek v tom vyzna,nie je problem. Ale ked nie ....

mas pravdu - ide prave o to "vyznat sa" alebo aspon preto nieco spravit.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #254 kedy: 26. Marec , 2009, 12:28:49 »

mna by zaujimalo ako zistis ze je dobry,ktori majitel ti dovoli dat dole kryt,nakoniec zistis ze sem tam sa najde suciastka ktora ma nazov tesla atd.
takto-mame pravdu obaja  Huh!  Je to frajer  Zdravíčko

Vzdy si vyziadam predsa detailne fotky zvnutra. Ak ich predavajuci odmieta poslat, tak nech ide do...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 41 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.