miso_kolo
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 26. Marec , 2009, 12:11:35 » |
|
su spotrebka,lenže ked maš po par hodinach hrania prelampovat takeho Tripla.... trafa? by si sa čudoval
vyhrkane lampy mozes mat aj vo funglaci.... a trafa? osobne som sa s tym este nestretol...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 26. Marec , 2009, 12:13:17 » |
|
mam aj vlastne skusenosti ,ale este radsej sa ucim od druhych ako potom picuju ze redse mohli doplatit za nove to ze mas ine skusenosti-mozes byt len rad ale raz stastie pominie ziadne stastie, to je realita, dobry amp sa proste da zohnat za rozumnu cenu a v super stave ale ak mas prachy navyse, kupuj nove za tazke prachy... ale vsak je mi to jedno a tebe?
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:13:37 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 26. Marec , 2009, 12:15:38 » |
|
vyhrkane lampy mozes mat aj vo funglaci.... a trafa? osobne som sa s tym este nestretol...
možno ani nevieš,čo v tych ampoch čo si mal,si mal. Ale nechme toho,každy nech si kupi čo chce. / niekomu sa kupa jazdenca oplati,niekto sa ojebka,to maš so všetkym tak aj s gitarami,autami aj polskymi potravinami a nabytkom/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 26. Marec , 2009, 12:17:25 » |
|
možno ani nevieš,čo v tych ampoch čo si mal,si mal. Ale nechme toho,každy nech si kupi čo chce. / niekomu sa kupa jazdenca oplati,niekto sa ojebka,to maš so všetkym tak aj s gitarami,autami aj polskymi potravinami a nabytkom/ nie je problem vyziadat si foto/nekupovat od kokotov/pozriet osobne. to je cely problem nakupovania pouzivanych veci. a mimochodom aka je zaruka ze kym ta MB dosla z USA az sem fungl nova nikomu nespadla? ziadna.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 26. Marec , 2009, 12:18:32 » |
|
ziadne stastie, to je realita, dobry amp sa proste da zohnat za rozumnu cenu a v super stave ale ak mas prachy navyse, kupuj nove za tazke prachy... ale vsak je mi to jedno a tebe? mna by zaujimalo ako zistis ze je dobry,ktori majitel ti dovoli dat dole kryt,nakoniec zistis ze sem tam sa najde suciastka ktora ma nazov tesla atd. takto-mame pravdu obaja
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:21:31 od vojco »
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 26. Marec , 2009, 12:20:52 » |
|
nie je problem vyziadat si foto/nekupovat od kokotov/pozriet osobne. to je cely problem nakupovania pouzivanych veci. a mimochodom aka je zaruka ze kym ta MB dosla z USA az sem fungl nova nikomu nespadla? ziadna.
sak nato je zabalena,ja som myslel na koncerte pri prevoze atd
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 26. Marec , 2009, 12:22:33 » |
|
JOE sak uz nieco napis nedaj Ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 26. Marec , 2009, 12:22:58 » |
|
ked maš prachy kup si novy ,ked maš malo kup si stary raroh a ked si žebrota nekup si nič a daj si pivec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 26. Marec , 2009, 12:23:36 » |
|
ked maš prachy kup si novy ,ked maš malo kup si stary raroh a ked si žebrota nekup si nič a daj si pivec joe toto napis ku vsetkym svojim inzeratom co tu mas
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
vojco
pravidelný návštevník
Treba hrať hrať hrať
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 26. Marec , 2009, 12:24:18 » |
|
ked maš prachy kup si novy ,ked maš malo kup si stary raroh a ked si žebrota nekup si nič a daj si pivec tak nejak Miso
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 26. Marec , 2009, 12:24:54 » |
|
sak nato je zabalena,ja som myslel na koncerte pri prevoze atd jasne, chapeme sa na minimalizaciu ojebania sa je mozne urobit pomerne vela veci. samozrejme ze 100 % to nebude nikdy, ale ked si tuna dvaja chlapci z fora kupili nejake nove lampace od peavy a tusim sa aj obom pokazili, tak je to otazne ze o com to cele je. nepriplacam si preto aby som o dva tyzdne bojoval o zaruku.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 26. Marec , 2009, 12:25:33 » |
|
nie je problem vyziadat si foto/nekupovat od kokotov/pozriet osobne. to je cely problem nakupovania pouzivanych veci. a mimochodom aka je zaruka ze kym ta MB dosla z USA az sem fungl nova nikomu nespadla? ziadna.
že jebne-no pokial funguje a mechanicky sa nič nedojebalo,tak nezistiš. Mesa B-napr. solidni predajcovia/aj v Česku/ uvadzaju,že ide o US verziu a trafo je previnute,ale kolko je takych? Samozrejme, ked sa človek v tom vyzna,nie je problem. Ale ked nie ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 26. Marec , 2009, 12:26:28 » |
|
tak nejak Miso vsak ale toto je uplna demagogia co tu predvadzas.... a joe to dobre vie v zivote by som nekupil staru vyhrkanu kokotinu, kupujem aparaty v 100% stave za polovicnu cenu to ze si sa ty ojebal, to mi je luto, ale nerob to z ojebavania celonarodny sport... funguje to tak, ze dnes kupis pouzivany amp v 100% stave za vyhodnu cenu
|
|
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:27:25 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 26. Marec , 2009, 12:26:44 » |
|
že jebne-no pokial funguje a mechanicky sa nič nedojebalo,tak nezistiš. Mesa B-napr. solidni predajcovia/aj v Česku/ uvadzaju,že ide o US verziu a trafo je previnute,ale kolko je takych? Samozrejme, ked sa človek v tom vyzna,nie je problem. Ale ked nie ....
mas pravdu - ide prave o to "vyznat sa" alebo aspon preto nieco spravit.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 26. Marec , 2009, 12:28:49 » |
|
mna by zaujimalo ako zistis ze je dobry,ktori majitel ti dovoli dat dole kryt,nakoniec zistis ze sem tam sa najde suciastka ktora ma nazov tesla atd. takto-mame pravdu obaja Vzdy si vyziadam predsa detailne fotky zvnutra. Ak ich predavajuci odmieta poslat, tak nech ide do...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|