Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 03:31:58
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: miso kolo  (Prečítané 109032 krát)
0 užívateľov a 15 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #255 kedy: 26. Marec , 2009, 12:31:28 »

Vzdy si vyziadam predsa detailne fotky zvnutra.
A čo ked ti pošle detailne fotky ineho ampu? :)
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:32:01 od udry » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #256 kedy: 26. Marec , 2009, 12:33:07 »

A čo ked ti pošle detailne fotky ineho ampu?

to uz je o povahe cloveka - bud zijem a verim tomu, ze som permanentne ojebavany alebo zijem a verim tomu, ze veci mozu byt aj v pohode.
Zaznamenané
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #257 kedy: 26. Marec , 2009, 12:35:15 »

vsak ale toto je uplna demagogia co tu predvadzas.... a joe to dobre vie  Bavím sa skvele
v zivote by som nekupil staru vyhrkanu kokotinu, kupujem aparaty v 100% stave za polovicnu cenu :) to ze si sa ty ojebal, to mi je luto, ale nerob to z ojebavania celonarodny sport... funguje to tak, ze dnes kupis pouzivany amp v 100% stave za vyhodnu cenu
sak polovica s fora sa tu rozplyva nad tymi starymi vyhrkanymi kokotinami akoze vintage, ja som uz z toho chuj  ?§!. sak ked (len ako priklad Fero G)predava nieco po 100 koncertoch nech mi nikto netvrdi ze je to v 100% stave boha  ?§!.
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #258 kedy: 26. Marec , 2009, 12:36:11 »

joe toto napis ku vsetkym svojim inzeratom co tu mas  Bavím sa skvele
al mne to nerobi problem ja si to myslim,ale kto ma na nove taketo veci ??len vajco Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele a za druhe mna ani nezaujimaju hentake aparaty,mal som ich vela a nejeden bol doprerabany,len ja to oznamim kupujucemu Zdravíčko   niekedy ale kupime vec staru v stave ako nova a to je vyhra Zdravíčko
sranda je že vobec nieje priama umera čim drahšie tym lepšie,podstata je byt spokojny a ostne možeš mat na šupke Zdravíčko
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #259 kedy: 26. Marec , 2009, 12:36:21 »

to uz je o povahe cloveka - bud zijem a verim tomu, ze som permanentne ojebavany alebo zijem a verim tomu, ze veci mozu byt aj v pohode.
Jasne-bud si pesimist alebo optimist. Lenže ked optimistu ojebú,tak ho to riadne nasere a stane sa agresivist . Bavím sa skvele
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #260 kedy: 26. Marec , 2009, 12:36:51 »

vsak ale nik nehovori o starych vyhrakanych vintage kokotinach, hovorime o normalnych ampoch, 1-2-5 rocnych...

ale je to ako povedal pista: to je slovensky komplex, nikomu neverit a ked sa da, tak ojebat  Žmurk
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:38:22 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #261 kedy: 26. Marec , 2009, 12:37:41 »

al mne to nerobi problem ja si to myslim,ale kto ma na nove taketo veci ??len vajco Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele a za druhe mna ani nezaujimaju hentake aparaty,mal som ich vela a nejeden bol doprerabany,len ja to oznamim kupujucemu Zdravíčko   niekedy ale kupime vec staru v stave ako nova a to je vyhra Zdravíčko
sranda je že vobec nieje priama umera čim drahšie tym lepšie,podstata je byt spokojny a ostne možeš mat na šupke Zdravíčko

vsak ja viem...
Zaznamenané

stoka!
udry
Hosť
« Odpoveď #262 kedy: 26. Marec , 2009, 12:38:13 »

sak ked (len ako priklad Fero G)predava nieco po 100 koncertoch nech mi nikto netvrdi ze je to v 100% stave boha  ?§!.
No ale FG je VELKY PEDANT ohladne ampov a náradia.
Zaznamenané
vojco
pravidelný návštevník

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #263 kedy: 26. Marec , 2009, 12:39:46 »

vsak ale nik nehovori o starych vyhrakanych vintage kokotinach, hovorime o normalnych ampoch, 1-2-5 rocnych...

ale je to ako povedal pista, to je slovensky komplex, nikomu neverit a ked sa da, tak ojebat  Žmurk

to nie je komplex ale realita  Bleee smozrejme su aj vynimky  Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #264 kedy: 26. Marec , 2009, 12:39:49 »

okrem toho u neho nehrozi, aby to bolo po 100 koncertoch :)

inak dobry amp predsa nema preco po 100 koncertoch nebyt v 100% stave, si myslim...
Zaznamenané
vojco
pravidelný návštevník

Treba hrať hrať hrať

« Odpoveď #265 kedy: 26. Marec , 2009, 12:40:33 »

tak JOE SATRIANY  ?§!.
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:41:43 od vojco » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #266 kedy: 26. Marec , 2009, 12:40:56 »

to nie je komplex ale realita  Bleee smozrejme su aj vynimky  Žmurk

je to realite len pre ludi, co nikdy neboli dalej ako vo vedlajsej dedine... ti co chodia pravidelne vonku vidia, ze svet funguje aj inak ako u nas...
« Posledná zmena: 26. Marec , 2009, 12:41:24 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #267 kedy: 26. Marec , 2009, 12:48:01 »

prispejem do debaty snad niecim trefnym aj ja:

miso_kolo kupuje vzdy vsetko z druhej ruky a ma to v 100% stave..
ja som kupil svojho casu nove od distributora dve peavey hlavy a obe boli dojebane.. tak kde je pravda?  Bavím sa skvele

to, ze je nieco nove este nezarucuje, ze to bude v 100% stave ..jasne.. mozem si narokovat na servis lebo mam zaruku.. ale chce sa mi drbat sa s tym dalsie 4 tyzdne a dotahovat sa cez 2 staty? nie.. chcem hrat a tak si to musim dat aj tak tu opravit.. a je to.. myslim, ze kupovat veci z druhej ruky je uplne v poriadku a je to velmi mudre, hlavne ked clovek kupuje veci ako tuto miso..co vyzeraju ako keby prave vysli z fabriky..

vy co ste kupili tie nove drahe aparaty z predajne, cez koho ste to kupovali? lebo nepredpokladam, ze cez nejaky slovensky shop, cize zaruku si mozete akurat tak na stenu zaramovat uz vidim ako sa dotahujete s thomann.de kvoli tomu
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #268 kedy: 26. Marec , 2009, 12:54:36 »

prispejem do debaty snad niecim trefnym aj ja:

miso_kolo kupuje vzdy vsetko z druhej ruky a ma to v 100% stave..
ja som kupil svojho casu nove od distributora dve peavey hlavy a obe boli dojebane.. tak kde je pravda?  Bavím sa skvele

to, ze je nieco nove este nezarucuje, ze to bude v 100% stave ..jasne.. mozem si narokovat na servis lebo mam zaruku.. ale chce sa mi drbat sa s tym dalsie 4 tyzdne a dotahovat sa cez 2 staty? nie.. chcem hrat a tak si to musim dat aj tak tu opravit.. a je to.. myslim, ze kupovat veci z druhej ruky je uplne v poriadku a je to velmi mudre, hlavne ked clovek kupuje veci ako tuto miso..co vyzeraju ako keby prave vysli z fabriky..

vy co ste kupili tie nove drahe aparaty z predajne, cez koho ste to kupovali? lebo nepredpokladam, ze cez nejaky slovensky shop, cize zaruku si mozete akurat tak na stenu zaramovat uz vidim ako sa dotahujete s thomann.de kvoli tomu

presne na tento pripad som narazal.
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #269 kedy: 26. Marec , 2009, 12:55:17 »

(len ako priklad Fero G)predava nieco po 100 koncertoch nech mi nikto netvrdi ze je to v 100% stave boha  ?§!.

No a? Dobry aparat musi vydrzat aj 100 rokov. Bavím sa skvele Niektore stare Fendre uz maju skoro 60, tak 40 dalsich im snad nebude robit problem.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.091 sekund, 23 otázok.