Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 21:49:24
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: homemade tubescreamer  (Prečítané 15941 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #30 kedy: 20. Január , 2007, 17:10:33 »

No este jedna otazocka z mojes strany ale asi nie posledna  No hanbím sa... Tak som ten soundking kupil setko tam pasuje jak rit na serbel no ale prepinac je len 3 nozickovy (v navode je 9 ale spominalo sa tu ze sa to da aj so 6) ale drazok ma na sest. tak ze ci sa to tam da ako domotuvat alebo stacia aj tri???
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #31 kedy: 20. Január , 2007, 18:26:39 »

Asi budes musiet pouzit rele...
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
stenčo
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 144

« Odpoveď #32 kedy: 20. Január , 2007, 18:51:40 »

ten prepinac nesmies - teda neodporucam - pouzit na prepinanie zvuku. ked stlacis nozny prepinac tak to bude praskat, pukat a nechci vediet co este....

takze bud pouzijes na prepinanie zvuku FET tranzistory - tiez neodporucam kvoli pokecu na http://www.smrckaeffects.com/
2 moznost je pouzit rele...

ak sem das schemu zapojenia tak ti ho tam mozem dokreslit...

este je tu moznost kupit snimac ktory potrebujes::: http://forum.gitaristi.sk/index.php?topic=61235.0 ak sa rozhodnes pre tuto moznost radsej sa predavajuceho opytaj ci sa to s nim da realizovat...
« Posledná zmena: 20. Január , 2007, 18:53:43 od stenčo » Zaznamenané

ARIA GT series & BatonRouge Burnt
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #33 kedy: 20. Január , 2007, 19:18:01 »

no cudlik za 250 to sa mi moc nechce. Ale tu je ta schema http://www.generalguitargadgets.com/index.php?option=content&task=view&id=90&Itemid=118 -ITS8 Parts Layout/Wiring Diagram. Cize mebudem moct ten cudlik co je tam pouzit nijak? Lebo na tom tvojom obrazku som ani nevidel tu ciernu cast toho prepinaca
Zaznamenané

stenčo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #34 kedy: 20. Január , 2007, 19:42:22 »

som nespomenul ze ked tam bude rele tak to moze trochu lupat....
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 20. Január , 2007, 19:45:25 »

cize da sa to dobre vyriesit aj bez toho prepinaca za 250 alebo nie. Ty si to ako riesil.
Zaznamenané

stenčo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #36 kedy: 20. Január , 2007, 19:58:06 »

*dobre* v ramci moznosti a vzhladom na vynalozene financie ...

neviem aky koncak mas. ja momentalne hram cez vezu - strhujucich 15W - ale chcem povedat toto::: keby som hral na 100W kombe a idem naplne tak by to zdatne trieskalo pri zapinani a vypinani efektu.
ked ho prepnes pocas hrania tak to neni moc pocut, ale ked ho prepnes bez signalu tak to dost lupe.

moje momentlane zapojenie je taketo. este na tom popracujem - ak by som to dako lepsie poriesil tak dam vediet.

* tubescreamerts808.gif (24.49 KB, 1033x622 - prehliadnuté 465 krát.)
« Posledná zmena: 20. Január , 2007, 20:49:27 od stenčo » Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 21. Január , 2007, 15:42:52 »

dobre chcem vyskusat ci to vobec cele funguje na Fet ani Rele nemam zatial suciastky a ani vypinac. Tak to chcem zapojit bez vypinaca nech je to stale zapnute. Len bohuzial neviem ako (trcia mi dva droty z inputu a outputu ktore mali ist do spinaca) nechcem aby to zatial bolo true bypass len chcem vedet ci to vobec pojde. Ak sa niekomu bude chcet blbovi poradit  Pomoooc!
A este otazka rozopral som ten prepinac a pozeram dnu ako to cele funguje. A zistil som ze je to vlasne len polovica zo 6 nozkoveho a ten priestor na zvysne 3 nozicky je prazdny tak by ma zaujimalo ci keby z toho chcem rucne spravit 6 noziskovy ci ta druha polka funguje tak isto ako ta co tam mam
A este by ma zaujimalo stenco aky spinac si ty pouzil ci si vyuzil ten 3 noziskovy co tam bol alebo si dal iny
« Posledná zmena: 21. Január , 2007, 17:20:34 od bodom » Zaznamenané

Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582

Matej Šipkovský

« Odpoveď #38 kedy: 21. Január , 2007, 17:20:48 »

dobre chcem vyskusat ci to vobec cele funguje na Fet ani Rele nemam zatial suciastky a ani vypinac. Tak to chcem zapojit bez vypinaca nech je to stale zapnute. Len bohuzial neviem ako (trcia mi dva droty z inputu a outputu ktore mali ist do spinaca) nechcem aby to zatial bolo true bypass len chcem vedet ci to vobec pojde. Ak sa niekomu bude chcet blbovi poradit  Pomoooc!

Pokial chces aby ti to hralo stale (bez vypinaca), tak IN z plosaku daj na konektor IN a OUT z plosaku daj na konektor OUT.
Zaznamenané

www.facebook.com/BreakItDownOfficial
www.bandzone.cz/breakitdown         
www.youtube.com/user/BreakItDownOfficial
Ibanez SZ320   ->   Mesa Boogie Studio preamp   ->   Mesa Boogie 50/50 poweramp   ->   Marshall 1936
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 21. Január , 2007, 17:29:12 »

to bez spinaca som uz zistil aj ked som amater to sa dalo z tej schemy vylustit uz ma len zaujima uprava 3 nozkoveho spinaca na sest lebo myslim ze by sa to pekne dalo
Zaznamenané

stenčo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #40 kedy: 21. Január , 2007, 17:41:06 »

ja som pouzil ten povodny spinac. spinam nim cievku rele....

nechapem celkom naco tam chces 6nozickovy spinac, ale podla mna /som si isty/ sa neda spinac len tak prerobit na viacnozickovy. by si ho musel rozobret, upravit uz existujuce mechanicke suciastky, pridat dalsie.....

ak to chces na domace hranie tak to vpohode sprav s rele...
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #41 kedy: 21. Január , 2007, 17:54:52 »

lebo tu prvy prispevok bol o tom ze prosound vie ako sa to da spravit aj so sest nozickovym. A ja som ho rozobral a vnutro je rozdelene na dve casti. Jedna je plna to su tie tri nozicky a druha je prazdna. a ten prazdny priestor je identicky s tym kde su suciastky. to su len kovove plosky ktore by som nemal problem si spravit.
A chcem to pouzivat na 100w lampovu hlavu takze moc nechcem aby mi to strielalo.
Zaznamenané

stenčo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #42 kedy: 21. Január , 2007, 18:00:38 »

som len povedal svoj nazor. vzasade to nemusi byt nemozne len si to neviem predstavit...

keby som mal 100w lampac tak by som asi obetoval tych 250skk na prepinac... sak vyskusaj to zatial naprazdo a daj sem svoje referencie. dost ma zaujima ako to hra...
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #43 kedy: 23. Január , 2007, 13:22:01 »

no z vacsej casti som dokoncil homemade tubescreamer aj ked som musel na dva krat robit plosak lebo prvy som mal opacne. Som nadmieru spokojny s makkuckym zvukom (aj ked som tam dal integrac TL 062 cize neviem o co lepsie alebo inak by to hralo s inym integracom) uplne odlisnym ako MT-2 ktory som pouzival doteraz a aj budem lebo na heavyk by toto asi nestihalo. Uvidime zatial som to pustal len na tranzistore. No ale zatial to mam pustene len bez prepinaca tak mal by som otazku ako sa da zapojit na 6 nozickovy prepinac namiesto 9.
Zaznamenané

stenčo
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #44 kedy: 23. Január , 2007, 13:42:45 »

ked das overdrive naplne *nesyka* ti ten efekt?
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.