pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. Máj , 2006, 22:14:53 » |
|
na trasenie gati staci aj menej ako 500W:-) ked ohulis basy,tak ti trase frcinou aj pri mensom vykone:silly:
Naposledy upravil pista58, : 02.05.2006 o 23:17
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
esopeso
nováčik
Príspevkov: 38
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 02. Máj , 2006, 22:35:51 » |
|
podla mna je aj stena 15*10metrov stale malo ... ved ma nebude pocut ani do nemecka preboha a teraz vazne: na skusku vpohode staci 50w, ja mam 100w fender a zo skusky chodim ohucany ako hovado pri polovicnom(cca) vykone a to skusame na podiu v KD cize veeelka sala. (ved bubenik sa moze tiez trocha ovladat nie?)
|
|
|
Zaznamenané
|
Toto čo toto?
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
Príspevkov: 116
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. August , 2007, 10:41:27 » |
|
ja mám kombo 35wattov a bubenika hlučného a samozrejme kombo nestíha. Mam na nom linkovy vystup teda Line out ale newem sam co to je. Da sa teda kombo napojit na dalsi silnejsi reproduktor a tym by sa problem vyriesil?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 23. August , 2007, 10:43:50 » |
|
ja mám kombo 35wattov a bubenika hlučného a samozrejme kombo nestíha. Mam na nom linkovy vystup teda Line out ale newem sam co to je. Da sa teda kombo napojit na dalsi silnejsi reproduktor a tym by sa problem vyriesil?
Samostatny silnejsi reproduktor nic neriesi, pokial nema zosilovac s vyssim vykonom. Linkovy vystup sa pouziva napr. ked hras na koncerte a zvukar taha linku z tvojho komba, aby ho nemusel zvucit na mikrofon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. August , 2007, 10:51:33 » |
|
este jedna otazka. Mam na kombe aj Limiter. Modre svetlo, ktore sa zapaluje ked kombo ide velmi nahlas. No ono sa zapina aj ked je volume len na 60% .No existuju efekty Limiter/enhancer, ktorý basu kroti aby nevyskakovali tony. A teraz newem ci to svetielko nie je zabudovaný limiter v kombe a svetielko znaci jeho automaticke zapinanie alebo je to upozornenie, ze treba znizit hlasitost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. August , 2007, 10:55:37 » |
|
este jedna otazka. Mam na kombe aj Limiter. Modre svetlo, ktore sa zapaluje ked kombo ide velmi nahlas. No ono sa zapina aj ked je volume len na 60% .No existuju efekty Limiter/enhancer, ktorý basu kroti aby nevyskakovali tony. A teraz newem ci to svetielko nie je zabudovaný limiter v kombe a svetielko znaci jeho automaticke zapinanie alebo je to upozornenie, ze treba znizit hlasitost
Zrejma to bude ledka, ktora zasvieti vzdy, ked ide limiter do limitacie. Vacsinou to takto byva.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. August , 2007, 11:04:58 » |
|
enhancer je cosi dost ine.
ledka / limiter - to bude obvod, ktory spravi to, ze ked do toho jebnes moc, tak to trochu utlmi, aby to prilis nekreslilo, ludovo nechrcalo. no a ked to prave utlmuje, tak vtedy to aj zasvieti. je skratka lacnejsie dat tam takyto utlmovaci obvod (limiter) s ledkou, ako to spravit s dostatocnou rezervou, aby to nechrcalo ked do toho jebnes.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 23. August , 2007, 11:43:44 » |
|
takže aj ked to svieti v kuse nemusím sa bať, že dojebem si kombo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 23. August , 2007, 11:54:56 » |
|
takže aj ked to svieti v kuse nemusím sa bať, že dojebem si kombo?
nemusis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 23. August , 2007, 12:01:01 » |
|
povedzme si uprimne - ked to svieti furt, si zrely na vymenu komba za silnejsie, lebo nalejme si cisteho vina - 35W pre niekoho, kto sa vola RockBassist je akurat tak vysmech
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 23. August , 2007, 12:02:20 » |
|
este by som dodal ze krk na to ze to vydrzi by som nedal. tych 35 w v sebe predpokladam skryva nejaka lacnejsia znacka, takze okrem ledky je to ktovieako s nejakou ochranou proti odpaleniu pri dlhodobej zatazi v limitoch komba.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
RockBassist
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 23. August , 2007, 13:33:49 » |
|
a mysliš že ja kradnem? Peniaze na nove nenaberem len tak ľahko. A inač je to kombo Ibanez a to je myslím dobra znacka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 23. August , 2007, 13:37:46 » |
|
mozno tak na gitary a efektiky predaj toto dosetri a kup poriadne.LEbo sa moze stat ze sa ti toto co mas odpali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 23. August , 2007, 13:39:11 » |
|
nemusis
Ruku do ohna za to neda nikto. Ale pokial ti to svieti stale, bude asi lepsie poohliadnut sa po nejakom silnejsiom kombe. Samozrejme po dosetreni fin. prostriedkov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast