Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
19. Máj , 2012, 14:04:22
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ayreon  (Prečítané 3460 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2215

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« kedy: 17. Apríl , 2006, 11:21:51 »

No...kto z vás pozná tento prog-rockový projekt multinštrumentalistu Arjena Anthony Lucassena??
Fakt pozoruhodná, pestrá muzička, na prvom albume som mal dojem, že klávesy mi mierne pripomínali Yes. Mám od nich iba 3 albumy, ale sú dosť namakané a miestami aj dosť náročné. Všetko sú to také All-star projekty, medzi účinkujúcimi sa vyskytli aj: Bruce Dickinson. Andi Deris, Timo Kotipelto, Russel Allen, Michael Romeo, James LaBrie...a milión ďalších.

Nieje to žiadna tuctová Avantasia, toto sú podľa mňa vážne diela

Tu je ich oficiálny site
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6226

« Odpoveď #1 kedy: 17. Apríl , 2006, 11:25:02 »

svojho casu mi to limonadovy joe pustal v aute cestou na skusky...a kedze tento styl nieje velmi moja srdcova skupina,tak ma to nejako velmi nechnaplo. v kazdom pripade hodne hodne prepracovane, to sa musi nechat.
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: 17. September , 2006, 21:25:30 »

album human equation je perfektny koncepcny album, velmi stylovo rozmanity.......progresivny...........super
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2215

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #3 kedy: 17. September , 2006, 21:35:11 »

JJ, mám prvý album, dvojalbum Dream Sequencer/Universal Migrator a aj Human Equation. Všetko all-stars zostavy
Zaznamenané

metallus
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #4 kedy: 17. September , 2006, 23:37:02 »

mna najma uchvatilo ich dvd, tam je naozaj na co pozerat..
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2198

« Odpoveď #5 kedy: 18. September , 2006, 07:43:21 »

Mal som v PC kúštik nejakej skladby-nevedel som čo to je,až potom mi bolo povedané-Ayreon.Tak som si zohnal asi 7 albumov.Nepočul som to ešte celé,ale niektorých vecí sa neviem nabažiť/úchvatné/,niektoré zasa preskakujem/totálna vata/.Inak mňam.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3177

« Odpoveď #6 kedy: 18. September , 2006, 09:07:39 »

ja mam tiez nejake zo3 albumy, ta zostava co si tam Lucassen vola, sa musi nechat, fakt mnam.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #7 kedy: 19. Február , 2008, 20:13:59 »

pred par dnami som objavil novy album  01011001 ,  1.cd fakt pecka, kazda pesnicka perfektna, hlavne texty a celkovo ten pribeh sa mi lubi   2.cd trocha slabise ,ale tiez dobre . Je to proste premakane  Bravooo Zdravíčko
Zaznamenané

''Já neumím číst hudbu, já neumím psát hudbu. Netuším, jaké akordy hraji. Nikdy jsem se neučil hudební teorii. Vše dělám ze srdce a zdá se, že to funguje.'' Arjen Lucassen
Iggy
miestny štamgast
Príspevkov: 2662

full-time obzer

« Odpoveď #8 kedy: 23. Február , 2008, 14:40:32 »

01011001 je otrasna nuda aj keby to bolo na 1 cd, nie este na dve. nic nove, malo melodickych napadov opakujucich sa do omrzenia, okolo progressu to ani len nebezalo. ten album je priklad perfektnej formy a nuloveho obsahu. super interpreti, prepracovany zvuk... a nic viac. kompozicne, koncepcne aj napadom je milion lepsich a zaujimavejsich kapiel. palec dole.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
musicman1411
stály hosť
Príspevkov: 1148

« Odpoveď #9 kedy: 23. Február , 2008, 20:58:49 »

01011001 je otrasna nuda aj keby to bolo na 1 cd, nie este na dve. nic nove, malo melodickych napadov opakujucich sa do omrzenia, okolo progressu to ani len nebezalo. ten album je priklad perfektnej formy a nuloveho obsahu. super interpreti, prepracovany zvuk... a nic viac. kompozicne, koncepcne aj napadom je milion lepsich a zaujimavejsich kapiel. palec dole.

no neviem neviem, podlan mna dost dobry pocin, malo melodickych napadov??? podla mna je ich tam dost, mne sa to paci... Som metlak
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 23. Február , 2008, 21:03:24 »

100 ludi 100 chuti ... mne sa to teda dost paci a ''melodickych napadov'' tam je dost
« Posledná zmena: 23. Február , 2008, 21:04:33 od traktor » Zaznamenané

''Já neumím číst hudbu, já neumím psát hudbu. Netuším, jaké akordy hraji. Nikdy jsem se neučil hudební teorii. Vše dělám ze srdce a zdá se, že to funguje.'' Arjen Lucassen
Iggy
miestny štamgast
Príspevkov: 2662

full-time obzer

« Odpoveď #11 kedy: 24. Február , 2008, 01:46:09 »

keby sa povedalo, ze fajn heavymetalova doska, nepoviem nic. ale nechapem to halo okolo toho albumu. ze progres a neviem co aky prevrat. prijemna heavymetalova doska, that's it. asi prebehnem do klubu k rastisovi a progacovi  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #12 kedy: 24. Február , 2008, 11:42:36 »

keby sa povedalo, ze fajn heavymetalova doska, nepoviem nic. ale nechapem to halo okolo toho albumu. ze progres a neviem co aky prevrat. prijemna heavymetalova doska, that's it. asi prebehnem do klubu k rastisovi a progacovi  Bavím sa skvele

no tak progresivne to nepripada ani mne ,ale je to dobre  :)
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2206

teh shite!!111!

« Odpoveď #13 kedy: 24. Február , 2008, 12:32:28 »

Celkom mi nezapina, preco sem niekto tlaci slovo progres silou mocou...sam Arjen oznacil toto dielo za rockovu operu ak sa dobre pamatam... Žmurk
Kazdopadne je to omnoho progresivnejsie ako Dream Theater za poslednych 5 rokov spolu.  Aj ked kazdemu, kto to pocuval a je pri zmysloch, musi byt jasne ze tam o progresivitu, ako taku, vobec neslo.. ha ha ha
« Posledná zmena: 24. Február , 2008, 12:36:27 od MageZ » Zaznamenané

floydak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 461

« Odpoveď #14 kedy: 24. Február , 2008, 12:34:20 »

mam taky pocit ze slovko progresivny by si pomaly mohlo podat ruku so slovkom kompleXy :D..kazdy ho s oblubou pouziva a nikto poriadne nevie co to znamena Bavím sa skvele
Zaznamenané

jednoducho som ignoroval axiomu
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.311 sekund, 22 otázok.