|
Altostratus
|
 |
« kedy: 17. Apríl , 2006, 11:21:51 » |
|
No...kto z vás pozná tento prog-rockový projekt multinštrumentalistu Arjena Anthony Lucassena?? Fakt pozoruhodná, pestrá muzička, na prvom albume som mal dojem, že klávesy mi mierne pripomínali Yes. Mám od nich iba 3 albumy, ale sú dosť namakané a miestami aj dosť náročné. Všetko sú to také All-star projekty, medzi účinkujúcimi sa vyskytli aj: Bruce Dickinson. Andi Deris, Timo Kotipelto, Russel Allen, Michael Romeo, James LaBrie...a milión ďalších. Nieje to žiadna tuctová Avantasia, toto sú podľa mňa vážne diela Tu je ich oficiálny site
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 6226
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: 17. Apríl , 2006, 11:25:02 » |
|
svojho casu mi to limonadovy joe pustal v aute cestou na skusky...a kedze tento styl nieje velmi moja srdcova skupina,tak ma to nejako velmi nechnaplo. v kazdom pripade hodne hodne prepracovane, to sa musi nechat.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
|
Hosť
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: 17. September , 2006, 21:25:30 » |
|
album human equation je perfektny koncepcny album, velmi stylovo rozmanity.......progresivny...........super
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Altostratus
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: 17. September , 2006, 21:35:11 » |
|
JJ, mám prvý album, dvojalbum Dream Sequencer/Universal Migrator a aj Human Equation. Všetko all-stars zostavy
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
metallus
nováčik

Príspevkov: 54
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: 17. September , 2006, 23:37:02 » |
|
mna najma uchvatilo ich dvd, tam je naozaj na co pozerat..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
ff
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: 18. September , 2006, 07:43:21 » |
|
Mal som v PC kúštik nejakej skladby-nevedel som čo to je,až potom mi bolo povedané-Ayreon.Tak som si zohnal asi 7 albumov.Nepočul som to ešte celé,ale niektorých vecí sa neviem nabažiť/úchvatné/,niektoré zasa preskakujem/totálna vata/.Inak mňam.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku

Príspevkov: 3177
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: 18. September , 2006, 09:07:39 » |
|
ja mam tiez nejake zo3 albumy, ta zostava co si tam Lucassen vola, sa musi nechat, fakt mnam.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|
traktor
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: 19. Február , 2008, 20:13:59 » |
|
pred par dnami som objavil novy album 01011001 , 1.cd fakt pecka, kazda pesnicka perfektna, hlavne texty a celkovo ten pribeh sa mi lubi 2.cd trocha slabise ,ale tiez dobre . Je to proste premakane 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
''Já neumím číst hudbu, já neumím psát hudbu. Netuším, jaké akordy hraji. Nikdy jsem se neučil hudební teorii. Vše dělám ze srdce a zdá se, že to funguje.'' Arjen Lucassen
|
|
|
|
Iggy
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: 23. Február , 2008, 14:40:32 » |
|
01011001 je otrasna nuda aj keby to bolo na 1 cd, nie este na dve. nic nove, malo melodickych napadov opakujucich sa do omrzenia, okolo progressu to ani len nebezalo. ten album je priklad perfektnej formy a nuloveho obsahu. super interpreti, prepracovany zvuk... a nic viac. kompozicne, koncepcne aj napadom je milion lepsich a zaujimavejsich kapiel. palec dole.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
musicman1411
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: 23. Február , 2008, 20:58:49 » |
|
01011001 je otrasna nuda aj keby to bolo na 1 cd, nie este na dve. nic nove, malo melodickych napadov opakujucich sa do omrzenia, okolo progressu to ani len nebezalo. ten album je priklad perfektnej formy a nuloveho obsahu. super interpreti, prepracovany zvuk... a nic viac. kompozicne, koncepcne aj napadom je milion lepsich a zaujimavejsich kapiel. palec dole.
no neviem neviem, podlan mna dost dobry pocin, malo melodickych napadov??? podla mna je ich tam dost, mne sa to paci... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
traktor
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: 23. Február , 2008, 21:03:24 » |
|
100 ludi 100 chuti ... mne sa to teda dost paci a ''melodickych napadov'' tam je dost
|
|
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2008, 21:04:33 od traktor »
|
Zaznamenané
|
''Já neumím číst hudbu, já neumím psát hudbu. Netuším, jaké akordy hraji. Nikdy jsem se neučil hudební teorii. Vše dělám ze srdce a zdá se, že to funguje.'' Arjen Lucassen
|
|
|
|
Iggy
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: 24. Február , 2008, 01:46:09 » |
|
keby sa povedalo, ze fajn heavymetalova doska, nepoviem nic. ale nechapem to halo okolo toho albumu. ze progres a neviem co aky prevrat. prijemna heavymetalova doska, that's it. asi prebehnem do klubu k rastisovi a progacovi 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|
traktor
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: 24. Február , 2008, 11:42:36 » |
|
keby sa povedalo, ze fajn heavymetalova doska, nepoviem nic. ale nechapem to halo okolo toho albumu. ze progres a neviem co aky prevrat. prijemna heavymetalova doska, that's it. asi prebehnem do klubu k rastisovi a progacovi  no tak progresivne to nepripada ani mne ,ale je to dobre 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MageZ
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: 24. Február , 2008, 12:32:28 » |
|
Celkom mi nezapina, preco sem niekto tlaci slovo progres silou mocou...sam Arjen oznacil toto dielo za rockovu operu ak sa dobre pamatam...  Kazdopadne je to omnoho progresivnejsie ako Dream Theater za poslednych 5 rokov spolu. Aj ked kazdemu, kto to pocuval a je pri zmysloch, musi byt jasne ze tam o progresivitu, ako taku, vobec neslo.. 
|
|
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2008, 12:36:27 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
floydak
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: 24. Február , 2008, 12:34:20 » |
|
mam taky pocit ze slovko progresivny by si pomaly mohlo podat ruku so slovkom kompleXy :D..kazdy ho s oblubou pouziva a nikto poriadne nevie co to znamena 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
jednoducho som ignoroval axiomu
|
|
|
|