Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. Jún , 2018, 17:18:51
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky aparat by môhol s tohto byť?  (Prečítané 7031 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
metalhead
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 459



« Odpoveď #15 kedy: 01. Máj , 2006, 14:10:29 »

mozno to bude nejaka vychodonemecka zalezitost.vermona a pod...
Zaznamenané

I hate commercion
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 04. Máj , 2006, 07:42:31 »

Je to zrejme šasi z ampu Vermona Regent 30 - čo bol lampový cca tridsaťwattový zosík, kedysi hodne používaný na spev, klávesy a niekedy aj na gitaru ... Ja by som z toho použil asi trafá a pätice. Ale tie trafá by som asi dal previť, lebo nevyzerajú vežmi dôveryhodne, papierová izolácia už iste spráchnivela. Sú tam vežké napätia, cca 400 voltov, takže by som neriskoval hrať na originále. Jadrá trafiek však asi budú výborné - som počul, že staré EI jadrá sú lepšie ako tie nové, lebo sa na nich dával poctivý materiál a na kvalite zliatiny sa nešetrilo, ako je to bežné dnes.

Naposledy upravil predator, : 04.05.2006 o 08:43
Zaznamenané
hopík
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 217


« Odpoveď #17 kedy: 05. Máj , 2006, 16:36:56 »

ja som skumal izolaciu medzi vinutiami, je tam olejove platno vyzera v pohode. Na vystupaku je vela vyvodov, mam taky pocit že to je univerzalne vermonacke vystupne trafo,
hrza na povrchu nie je problem
... sieťove vyzera tiež v pohode
Zaznamenané
prosound
nováčik
*
Príspevkov: 38



« Odpoveď #18 kedy: 02. Jún , 2006, 00:39:29 »

Je to presne to čo napísal Predátor.Je to Vermona Regent 30.30W.Už som ich zopár opravoval .Za posledný mesiac je to už druhý kus čo mi prechádza rukami.Zajtra sa v tom budem hrabať zase.Takmer na všetkých týchto kombach boli odpálené reproduktory a bolo treba tam dáť nové.Inák vynikajúci aparatik,ale len z čistým kanalom.
Zaznamenané

posledná demo ukážka Golema , zatiaľ ešte pracovná : http://bandzone.cz/corvus     www.gerhat.com
hopík
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 217


« Odpoveď #19 kedy: 05. Jún , 2006, 17:44:33 »

prosound napísal:
Citácia
Je to presne to čo napísal Predátor.Je to Vermona Regent 30.30W.Už som ich zopár opravoval .Za posledný mesiac je to už druhý kus čo mi prechádza rukami.Zajtra sa v tom budem hrabať zase.Takmer na všetkých týchto kombach boli odpálené reproduktory a bolo treba tam dáť nové.Inák vynikajúci aparatik,ale len z čistým kanalom.

dnes som tento výstupný trafak namontoval do tesla mono 50. Primar som vedel zapojit. sekundar som len typoval podla niekedy pripojenych drôtov. Mal som tam len taky stary reprak z prerazenou membranou. na test to stacilo.

Prosound nemohol by si mi to odfotit, ak este mas toho regenta doma. prípadne nakreslit ako je sekundar zapojeny 4/8ohm.
Dakujem. netrufam si to zatial  zapojit do poriadnej bedne Smútim
Zaznamenané
prosound
nováčik
*
Príspevkov: 38



« Odpoveď #20 kedy: 15. Jún , 2006, 00:37:31 »

Hopík:
   Trochu neskoro som sa dostal k tvojej prosbe a kombo už je pri svojom šťastnom majitežovi.Skúsim ti však poradiť podža tej tvojej fotky.Trafo vžavo je výstupne.Na ňom máš tie pajkovacie očka.Na reproduktor ide zaručene očko celkom v pravo a druhé bolo tretie alebo štvrté z prava.Tam bude rozdiel len v tej omaži,ale skusiť môžeš obidva.Ak to ešte potrebuješ,tak sa môžem opýtať toho čo som mu ho robil aby sa pozrel presne, že ktoré ma zapojené.Ja som spravil foto z jeho komba,tak ak ešte exzistuje tak by som ho mohol tu hodiť,len som to ešte nerobil tak neviem či to zvládnem.
Zaznamenané

posledná demo ukážka Golema , zatiaľ ešte pracovná : http://bandzone.cz/corvus     www.gerhat.com
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 31. Júl , 2006, 17:12:53 »

Asi to bude toto http://www.fonar.com.pl/audio/fotki/mv3/mv3.htm.

Naposledy upravil martinlm, : 31.07.2006 o 20:14
Zaznamenané
kochty
nováčik
*
Príspevkov: 7


« Odpoveď #22 kedy: 29. December , 2006, 14:27:17 »

Ahoj Hopík
Možno, že by somTi vedel pomôcť aspoň čiastočne. Mám dva také Regenty doma, jeden je dokonca s mechanickým hallom.To čo skúmaš je koncový stupeň z neho. Môžem Ti poslať schému zapojenia. Podža nej by si to poskladal celé bez problémov. Našťastie tie najdôležitejšie veci ako sú trafá tam máš. Treba tam ešte 2xEL34, 1xECC83, chýba Ti tam tuším jeden vysokonapäťový kondík a to ostatné sú bežne dostupné súčiastky (odpory a kondíky). AK tam nemáš tie dve usmernovacie diody, tie lahko nahradíš.
Zaznamenané
RAFI1
okukávač

Príspevkov: 1


« Odpoveď #23 kedy: 15. Jún , 2018, 00:21:16 »

Toto sa ni dostalo do ruk.
Nevie to niekto identifikovat?
Poradte niečo, na čo sa to da z toho urobiť.



Je to koncák z Regent 30 (DDR) má to 30W ,12ohm hrá to slušne,jeden mám tiež doma.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2011



« Odpoveď #24 kedy: 15. Jún , 2018, 10:43:14 »

vitaj RAFI1.

12 rokov tuto temu nikto neozivil, az Tebe sa to konecne podarilo, vdaka Ti za to  Na zdravie!
« Posledná zmena: 15. Jún , 2018, 10:43:44 od rastis » Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.105 sekund, 23 otázok.