swordy
|
|
« Odpoveď #1290 kedy: 22. August , 2008, 16:49:54 » |
|
ne sak v poriadku, mna to len zaujimalo tak vela stastia v nahravani, nech uzrie svetlo sveta nejaka kvalitka Len mam skusenosti ze tii najvacsi rockery na fore su niekedy ty najmansi v hudobnom zivote
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #1291 kedy: 22. August , 2008, 16:57:45 » |
|
visma som pocit ze toto forum ma aj ine kvality ako neajake vecne vybavovacky o aparatoch, myslel so ze tu ludia ozu povedat co si myslia bez tho aby ich nazyvali aroantnym debilmi. myslim ze sa vela ludi nachadza v ubohom stave svojho vnutorneho ega lebo prisli ludia ktori ich maj v pici a to ich cvicenie 25 hodinove za den. Vies swordy ja s nikoho neposerem. JA poviem kludne ze sami nepaci Pitouva hudba, ze nema pre mna kuska prinosu, ze podlamna zimaniova nevie spievat po slovensky, ze elan je kokotina aj ked su pre mnohych legendou. Proste je to moj nazor, ja vam vas nevyvraciam.
|
|
|
Zaznamenané
|
!Fast šmiring a undead singing is my life!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1292 kedy: 22. August , 2008, 17:06:57 » |
|
To je fajn, keď sa tu nikto neposerie a povie si svoj názor. Aspoň sa nepotrebuje prebaliť. Ide o to, presne ako si poznamenal, aby sa nesprával ako arogantný debil. A tí, čo si chcú vehementne presadzovať arogantne svoj názor aj s urážkami na ostatných, zas nevedia ani v najmenšom stráviť vecný názor iných na seba a svoju muziku. Len toľko Tomino, lebo aj ty si bohužiaľ jednostranný.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #1293 kedy: 22. August , 2008, 17:07:25 » |
|
no ano, len niekedy si clovek tvori nazory z nedostatku informacii. A to hovorim aj o sebe, mne sa tu tiez par krat stalo, ze som nieco tvrdil a po par prispevkoch som mal uz iny nazor.... Ale dobre, ak mas hentake skusenosti je to tvoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #1295 kedy: 22. August , 2008, 17:13:19 » |
|
tomino dovediem niekedy jana balaza na pivo... prides? ?? o velky dusky a billa clintona nepoznas? pridem ked budem mat cas. zatialma tam nic nelaka. keby si mozno zavolal henryho totha, balaz mi je ukradnuty ale iny si iste pridu na chut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1296 kedy: 22. August , 2008, 17:14:22 » |
|
som vedel ze toto napises..... na100%...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #1297 kedy: 22. August , 2008, 17:17:58 » |
|
som vedel ze toto napises..... na100%...
zatial si mohol cvicit na gitare kym si vyvolaval dzina s flase nech ti predpoveda buducnost. Alebo prezrad co si pouzil tarotove karty sklenenu gulu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1298 kedy: 22. August , 2008, 17:19:25 » |
|
ty musis mat velky problem v zivote ked takto stale kopes kolo seba... skus sex, niekedy pomoze...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260
If you try to fuck with me, I shall fuck you too..
|
|
« Odpoveď #1299 kedy: 22. August , 2008, 17:23:40 » |
|
tomino dovediem niekedy jana balaza na pivo... prides? ?? ja som ho akurat vcera v made stretol tomino, klidek, nejako si sa rozohnil
|
|
« Posledná zmena: 22. August , 2008, 17:24:51 od Osiris666 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #1300 kedy: 22. August , 2008, 17:26:08 » |
|
ty musis mat velky problem v zivote ked takto stale kopes kolo seba... skus sex, niekedy pomoze...
tak sudim ked poznas baza mas asi tak 50 rokov. Ty musis mat riadny problem ked si tu vymienas stupidne argumenty z 23 rocnym polopsychopatom. Hm? skus sex niekedy pomoze. ale nezabudni viagru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1301 kedy: 22. August , 2008, 17:27:43 » |
|
tak sudim ked poznas baza mas asi tak 50 rokov. Ty musis mat riadny problem ked si tu vymienas stupidne argumenty z 23 rocnym polopsychopatom. Hm? skus sex niekedy pomoze. ale nezabudni viagru.
Tomino, klud ... Ved Dusky moze mat kludne 20 rokov alebo 100 a moze Jana Balaza poznat, ved to je predsa jedno. Fakt ze vas bavia vsetkych zucastnenych tieto kktiny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1302 kedy: 22. August , 2008, 17:28:01 » |
|
v 46 budes uplny psychopat podla tejto teorie... koncim s tebou.... mas tu jedneho kamosa, debatujte vy medzi sebou....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #1303 kedy: 22. August , 2008, 17:28:51 » |
|
uz som ticho semis, lebo mas pravdu.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tomino
pravidelný návštevník
Barbar Onan
|
|
« Odpoveď #1304 kedy: 22. August , 2008, 17:30:37 » |
|
v 46 budes uplny psychopat podla tejto teorie... koncim s tebou.... mas tu jedneho kamosa, debatujte vy medzi sebou....
ano semish, mas pravdu, prosim aby sa vymazali tie kokotiny co som tu popisal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|