proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #510 kedy: 26. Február , 2008, 13:39:31 » |
|
Ale tak, aj ja by som sa rad nieco dozvedel o gitarach vyrobenych do roku 1975 - snad by som sa aj dovalil. Ved dojdi, za par piv Ti rad objasnim celu historiu Gibsonov.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #511 kedy: 26. Február , 2008, 13:44:14 » |
|
Za encián s feferónkami ti ozrejmím celú históriu Iron Maiden
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #512 kedy: 26. Február , 2008, 13:55:50 » |
|
imbus s iggym, to sa mi paci...minule mi iggy navrhol, ze ci nechcem ist s nim byvat...ze jaka dvojka My ideme dnes vecer ale podporit mlade kapely na sutaz Blast Beat do Randalu. A kedze randal je od bastionu co by kamenom dohodil, tak by sa to teoreitcky dalo. Ved o jednej sa este domov nikdy neslo,...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #513 kedy: 26. Február , 2008, 14:14:15 » |
|
Ved o jednej sa este domov nikdy neslo,...
To aby som si bral rovno dovolenku na zajtra.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #514 kedy: 26. Február , 2008, 14:57:08 » |
|
No dnes to na moc velke nasavanie nevidim ... zajtra musim prezit od deviatej do piatej poobede na skoleni a chcem z toho aj volaco mat. Ale zopar piv dat problem neni ... pridem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #515 kedy: 26. Február , 2008, 15:23:25 » |
|
To aby som si bral rovno dovolenku na zajtra. ja uz ju mam
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #516 kedy: 26. Február , 2008, 16:19:24 » |
|
pekne, ale malo Vas je. to sa mi neoplati prist. chytro este niekto potvrdte ucast. Dalibor Dathez a Peter Exhumer ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #517 kedy: 26. Február , 2008, 17:41:45 » |
|
Ludé nehanbite sa. Aj marrtin asi príde, možno Dano speváčisko. Čo Imbus s Iggym?? ale snáď dojdem, ale budem asi čajíkovať....žeby tri pivá?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #518 kedy: 27. Február , 2008, 08:10:03 » |
|
Mozem hrdo prehlasit ze vcerajsok dopadol. Neviem presne ako, nakolko okolo polnoci som sa sviznym krokom vybral z Bastionu do Petrzky. Nalada urcite neutichala ani po mojom odchode. Tu je sokujuci pohlad na elitu naroda nez dosiel Iggy a Imbus, ktori za volantom obvykle nepiju. Akurat mi uslo meno chalaniska sediaceho vedla pita, bol to Dano?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #519 kedy: 27. Február , 2008, 10:40:00 » |
|
Akurat mi uslo meno chalaniska sediaceho vedla pita, bol to Dano?
To bol Zeck.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #520 kedy: 27. Február , 2008, 10:45:44 » |
|
Nezdrzal som sa dlho, ale som rad, ze som po case uvidel tuto tlupu. Uz sa tesim ako mi zas marrtin bude o polroka hovorit nech zacnem jest
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #522 kedy: 27. Február , 2008, 10:54:05 » |
|
Keď dožijem.....
|
|