rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #660 kedy: 09. Máj , 2008, 11:28:20 » |
|
Aj zajtra podme. nepredbiehaj... bavime sa o dnesku. kde a kedy ? bude aj Dusky...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #661 kedy: 09. Máj , 2008, 11:29:00 » |
|
u nas v krcmicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #662 kedy: 09. Máj , 2008, 11:31:57 » |
|
bude to vyzerat divne, ale ja vazne nedbam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #663 kedy: 09. Máj , 2008, 11:43:52 » |
|
šak dneska jamujeme v garáži, neé? nepamätáš?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #664 kedy: 09. Máj , 2008, 11:44:33 » |
|
pamatam... ale hram to na viacej stran, keby nieco nemalo vyjst
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #665 kedy: 09. Máj , 2008, 12:04:56 » |
|
...vcerajsia akcia sa mi pacila ! ...pivko chutilo ...pokec tiez ...takze sa tesim zas niekedy nabuduce !
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #666 kedy: 09. Máj , 2008, 16:07:52 » |
|
zlozeniee.: dusky, dzajro, alto, rastis, zaky, roberto, progac, javane, marrtin, mr. redwine, jaa
Mna si zabudol, bambus jeden Moje prve GPC pivo bol som sice len 2 hodky, lebo som o 6 vstaval kvoli brigade, ale bolo naozaj fajn...pridem aj nabuduce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #667 kedy: 09. Máj , 2008, 17:13:43 » |
|
spickove pivo dnes...konecne som sa opil po dvoch mesiacoch, ako m ije dobre. ucast bola fajnova..zlozeniee.: dusky, dzajro, alto, rastis, zaky, roberto, progac, javane, marrtin, mr. redwine, jaa zacalo sa to v bastione, kde nas o polnoci vyrazili a skoncili sme u pita v ocku, kde nam ochotne nalievali dalej....aj sme si trosku zahrali let it bee a podobne... fajnova akcia, musim uznat,,,,ueej... mam rad gitaryu!
páčili sa mi tvoje improvizácie, som ťa počul po piatich rokoch hrať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #668 kedy: 11. Máj , 2008, 01:19:50 » |
|
ake improvizacie, ved som hral let it bee a still loving you
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #669 kedy: 11. Máj , 2008, 09:04:00 » |
|
ake improvizacie, ved som hral let it bee a still loving you to si myslis ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #670 kedy: 11. Máj , 2008, 09:39:12 » |
|
ake improvizacie, ved som hral let it bee a still loving you no a? cheš povedať, že si si nevymýšľal na danú tému? hral si notu po note presne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #671 kedy: 12. Máj , 2008, 08:35:25 » |
|
asi na tom nieco bude
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #672 kedy: 12. Máj , 2008, 08:56:11 » |
|
Asi treba viac počuvat ako liat do seba.Poznam z vlastnej skusenosti. ale ani nota po note nezaručí výsledný efekt Kedy bude dalšie pivo? Ale aj z hraním nie len žvanenie,teoria a pivná recenzia.Kedy?Ale tam kde sa dá kravál robit lebo ako klasik povedal -Co je to za posratou hospodu když si ani zabékat nemužeme
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #673 kedy: 12. Máj , 2008, 10:27:04 » |
|
Najlepšia hospoda aj na békaní a hraní je Očko, len vy to ešte stále neviete pochopiť
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #674 kedy: 12. Máj , 2008, 19:13:13 » |
|
spickove pivo dnes...konecne som sa opil po dvoch mesiacoch, ako m ije dobre. ucast bola fajnova..zlozeniee.: dusky, dzajro, alto, rastis, zaky, roberto, progac, javane, marrtin, mr. redwine, jaa zacalo sa to v bastione, kde nas o polnoci vyrazili a skoncili sme u pita v ocku, kde nam ochotne nalievali dalej....aj sme si trosku zahrali let it bee a podobne... fajnova akcia, musim uznat,,,,ueej... mam rad gitaryu!
Jaj, len v ocku nemaju 52-ku slivku...stacila jedna 40-ka a rano mi hlava dunela... a pri tom viem, ze sajrajty pit nemam, len poriadny chlast :-D Poucim sa a nabuduce si prinesiem vlastnu slivku ;-) Ale inak som bol spokojny :-) Dobra partia, dobry pokec. Rad sa ukazem aj nabuduce.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
|