Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 21:41:28
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KIRK HAMMET  (Prečítané 47561 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #45 kedy: 04. Apríl , 2005, 00:36:35 »

kirk_lee_hammett o tom jamesovi si si zrejme sekol temu Žmurk ivoss: to je dost chaby argument ze ci darhtez dokazal to co on ked ho moze takto posudzovat. A ty si snad natocil 20 filmov aby si si mohol dovolit povedat ze ci je ten film dobry alebo nie? ale k teme: Kirk je clovek ktory ma priviedol ani nie tak ku gitare ale skorej ku solovej gitare. Takisto som bol zatazeny na metlu asi 2 roky a stahoval som si sola dobodky z tablatur. Ale clovek zo vseteho vyrastie, tak ako som ja vyrastol z kirka a z metly. Ale o tom ze ma niektore sola fakt pekne vymyslene nieje pochyb. PS. no ten wah mu asi prirastol k nohe od Black albumu....na albume ReLoad su tusim dve skladby kde NEpouzil wah. No ale teraz na angeri ho uz asi niekde stratil. Radsej mohli byt wahove sola ako ziadne.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
hammetko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 282

« Odpoveď #46 kedy: 16. Apríl , 2005, 21:08:26 »

Cauko Mojak. Ja som ""uz"" 6 rocny fanda Metallici.Kirk ma priviedol ku gitare,ale casom som prisiel nato ze existuje aj iny....technicky lepsi.... Stale je to moj vzor...a pravdu povedat, myslim ze taky gitaristi ako Pitu,Dr.Karpathorky,Lubo a iny by zmakli hocijake solo od Kirka....a to One?ja niesom na elektrike este taky vymakany, a pozri si sekciu nahravky clenov....je tam na 11 strane solo z One, ktore som zahral,takze nebude asi take tazke.....METALLICA FOREVER
Zaznamenané
The Ripper
pravidelný návštevník
Príspevkov: 218

« Odpoveď #47 kedy: 06. Máj , 2005, 16:17:40 »

Jak ze ziadny wah...? Napr. 'Shoot Me Again' alebo 'All Within My Hands' intro...??
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #48 kedy: 10. Máj , 2005, 09:32:32 »

Hammet chodil k Satrianimu, to je pravda a Joe sa o nom vyjadroval velmi pozitívne(čo dokazuje, že ho vraj volal či by spolu so Stevom Vaiom nešiel na G3-ale Kirk to odmietol)Aký je gitarista? Bol fakt rýchly(Master of puppets, ...and justice for all), potom však jeho sóla trošku viac zbluesoveli(čo nedopadlo najhoršie).V širokej verejnosti sa na neho názory vežmi líšia...Podla mna by mohol byt lepší ako je a dokázat viac ako dokázal...
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Matej
pravidelný návštevník
Príspevkov: 236

« Odpoveď #49 kedy: 23. Jún , 2005, 14:18:27 »

Je to velmi dobry a rychly gitarista. Mne sa vsak jeho napady v solach moc nelubia. Ten wah pedal mi lezie na nervy. Som si vsimol, ze kazdeho chytate za slova a hned sa o vsetkom hadate. :yes:
Zaznamenané
5o
pravidelný návštevník
Príspevkov: 747

« Odpoveď #50 kedy: 24. Jún , 2005, 11:33:22 »

mam rad metallicu po album LOAD-teda ten uz nemusim. po tial sa mi paci od nich asi vsetko a Kirk tam zapada. spomenuli ste ONE - ta to je supa. Kirk neni moc super technicky, ale hra(l) v metallice vyborne. tak je na tom aj bubenik aj spevak. Kirka ucil Satriani , ale to asi viete.
Zaznamenané

Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60
Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #51 kedy: 25. Jún , 2005, 10:48:57 »

boze. Kirka vobec neucil satriani..to je uplne mylna informacia a kazdy sa tym ohana. Kirk bol u satrianiho asi na dvoch hodinach, a potom povedal ze chce hrat iny styl, tak odisiel.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #52 kedy: 26. Jún , 2005, 20:22:13 »

Ja by som nesuhlasil. Mam rozhovor z jedneho americkeho casaku s nimi dvoma a nevyzeralo to, ze by bol iba na dvoch hodinach. Myslim, ze k nemu chodil 1-3 roky. Viac urcite nie. Ale zase som pocul, ze Hammett sa k tomu, ze k Satchovi chodil moc nepriznava, no neviem preco, pretoze v tom rozhovore sa o Satchovi vyjadril ako o "mystickom oku gitarovej hudby, ktory vsetko videl, vsetko pocul"(to som citoval)
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #53 kedy: 26. Jún , 2005, 21:28:17 »

kirk hammet je gitarista kapeli metallica.od metallici mam setko,no a ja berem metallicu ako JEDEN JEDNOTNY,KONSTANTNY CELOK. ked rozmyslam nad tym,ze metallica za tych 25(cca) rokov nezmenila zostavu(okrem basakov) a ze metallica STALE hra trash,STALE je oblubena a STALE ju ludia pocuvaju(ako ja :)) tak si mylim,ze za tych 25 rokov sa MUSEL naucit hrat na gitaru a HRA dobre tenti kork. ale pozrime sa na jamesa hetfielda.ON nahral najvacsie sola,ON najviac urobil pre ich najlepsie albumy,on je KING!! hammet je oproti nemu...nic moc..priemer...mierny nadpriemer.JAMES prekonal alkohol,smrt kamosa a clena kapeli(burtona),prekonal hadky a nikdy metallicu neopustil.Toto je king.toto. ale napriek tomu musim povedat,ze kirk sa mi paci(po profesionalnej stranke samozrekme;)). kirk je tiez super. ale James je frontman(mozno aj lars) james je king. ___________ horeuvedene urcite neni suvisle,lebo...som zas pil.... pomaly to prchá zo mna,ale tento raz som nemal aspon topvar,ale corgon:)...ale iba trosku.....hehe berte to s rezervou:)
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #54 kedy: 26. Jún , 2005, 22:24:31 »

Súvisle hovoríš, až mi je to divnô!
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #55 kedy: 26. Jún , 2005, 23:04:52 »

Čo hovorí? Uráža nás?
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #56 kedy: 27. Jún , 2005, 00:04:47 »

Hetfield na HRAD
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Punisher
pravidelný návštevník

« Odpoveď #57 kedy: 27. Jún , 2005, 06:11:19 »

MageZ ale nahaj,nahaj valasku no. :))
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #58 kedy: 27. Jún , 2005, 16:51:36 »

Punisher: moju valasku som predal na burze pred par rokmi za 50 sk. :)) James je podla mojho nazoru podstatne lepsi gitarista ako Kirk. Kirk za posledne roky strane upadol.
Zaznamenané

Punisher
pravidelný návštevník

« Odpoveď #59 kedy: 27. Jún , 2005, 19:52:49 »

magez -tak tak. ale myslim,ze metallica na tom neni najhorsie.... je vlastne na tom dobre(odhliadnuc od st.anger) paci sa mi hlavne to,ze nech to je co to je,je to tvrde.to ma tesi...a novy album...dufam,ze bude dobry....ze to bude whiplash a hlavne dufam,ze tam budu aj sola... uvidime....a...kedy to ma vlastne vyst ten album??
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.21 sekund, 23 otázok.