Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 21:42:16
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KIRK HAMMET  (Prečítané 47567 krát)
0 užívateľov a 26 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #60 kedy: 28. Jún , 2005, 08:24:47 »

James je fakt dobry, len treba mat na zreteli, ze aj Newsted odisiel preto, ze mu nebolo dopriate byt viac zapojeny do tvoriveho procesu skladieb. Ci je to vsak na skodu musi kazdy posudit sam. Este k tomu Kirkovi...nedavno som cital rozhovor so Satrianim, ze on Kirka dokonca volal na G3. Cize si myslim, ze on si ho ako muzikanta vazi...
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #61 kedy: 28. Jún , 2005, 11:24:12 »

No... :hm: Fakt neviem, čo by tam predviedol, bolo to asi len zdvorilostné gesto a samozrejme zdvorilostné odmietnutie.
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #62 kedy: 29. Jún , 2005, 08:26:55 »

No to je druha vec, co by tam ukazal... asi vedel preco to odmietol. :)
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 05. Júl , 2005, 19:36:00 »

myslim ze kirkovi dost krivdite..teda ja nehovorim ze je na vrchnom stupni gitaristov..ale podla mna bol v metallice dost obmedzeny,mozno keby vydal nejaky solovy album...nehovorim ze by to bola bomba,ale mozno by ukazal viac..mne sa jeho hra dost paci a ide o to, nie o to ci je najlepsi... punisher: myslel som si ze sa v metallice vyznam a to ze Hetfield nahral najlepsie sola pocujem prvykrat...co tym myslis?Huh!
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast

nech sa práši...

« Odpoveď #64 kedy: 06. Júl , 2005, 09:15:23 »

No podla mna bol makky na to vydat nieco sam, lebo mu vyhovovala pozicia v Metallice. Nahraval sola, mal koncerty, na ktorych dostatocne ukazoval co dokaze. Asi nebola taka silna osobnost, aby spravil nieco sam. Ale ja proti jeho hre nic nemam...
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #65 kedy: 06. Júl , 2005, 10:02:36 »

Citácia
Originally posted by midnightstranger No podla mna bol makky na to vydat nieco sam, lebo mu vyhovovala pozicia v Metallice. Nahraval sola, mal koncerty, na ktorych dostatocne ukazoval co dokaze. Asi nebola taka silna osobnost, aby spravil nieco sam. Ale ja proti jeho hre nic nemam...
V Metallice sa moc ""nenosi"" nahravat solove albumy. Som cital nejaky rozhovor, ze tak nejak odisiel Jason Newsted.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #66 kedy: 06. Júl , 2005, 10:21:06 »

vies, Jasona nebrali za cele tie roky ako plnohodnotneho clena..vsetko skladal len Hetfield a Ulrich..Hammett mohol aspon solovat ale Newstedovi dovolili prejavit sa len v par songoch..a ked nemozes tvorit vo svojej skupine,hladas si nieco ine..on mal bokom skupinu ze Echobrain a s Hetfieldom sa kvoli tomu neustale hadali...no psychicky tlak sa neda dlho vydrzat..
Zaznamenané
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #67 kedy: 10. Júl , 2005, 18:02:35 »

wicker man-your time will come!!!!;)
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
A.J.
pravidelný návštevník
Príspevkov: 441

« Odpoveď #68 kedy: 10. Júl , 2005, 22:12:29 »

a echobrain je podla vas oslniva tvorba? mna teda vobec nezaujal...jedine,kde sa mi newsted pacil po odchode z metallici, bolo koncertne vystupovanie z Ozzym, ale aj ten ho tusim vyhodil
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #69 kedy: 10. Júl , 2005, 22:49:37 »

nevyhodil pokial viem, ale mal zmuluvu na urcity cas a ta bola naplnena a koniec.
Zaznamenané

plant
nováčik
*
Príspevkov: 64

« Odpoveď #70 kedy: 14. Júl , 2005, 16:28:30 »

Kirkovu hru mam rad aj napriek tomu ze to nie je ziadny lestic hmatnikov.Btw co ine by v Metallice vlastne hral?
Zaznamenané
Punisher
pravidelný návštevník
Príspevkov: 645

« Odpoveď #71 kedy: 19. Júl , 2005, 15:18:03 »

plant: mohol by hrat na husle Žmurk
Zaznamenané

As A.S. LaVey said: \"The hunter must hunt. The moment he stops, he becomes the hunted\".
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 19. Júl , 2005, 17:43:21 »

podla mna sa tam jeho hra uplne hodi...neviem si predstavit ine sola vo Fade to Black ci One, nikto nehovori ze su to nezvladnutelne veci ale sola tie piesne vystihuju...a Mustaine-ove sola na Kill boli podla mna ovela viac na jedno kopyto
Zaznamenané
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #73 kedy: 22. Júl , 2005, 05:48:52 »

No no nechce sa mi citat tych vsetkych milion reakcii co ste popisali,iba chcem reagovat autorovi, ze tu neni nikto namysleny,lebo hammet je fakt priemerny gitarista.Ale neboj ako budes rast spoznas milion lepsich.A solo z one zahrat si nemyslim ze je nieco vynimocne.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #74 kedy: 22. Júl , 2005, 09:41:16 »

hej,to solo zas neni jeho najtazsie..ja som si tiez myslel, ked som zacinal, ze ""paneboze,neexistuje""..ale casom som zistil ze to nie je zas az take tazke...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.077 sekund, 23 otázok.