Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 05:53:20
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Boss DD3 alebo DD6 delay?  (Prečítané 6278 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« kedy: 15. Máj , 2006, 10:44:56 »

Kedze mam pozicany od Roberta delay Boss DD3 a velice fajn sa s tym zabavam, som sa rozhodol, ze si ihned kupim nejaky. Preto sa pytam, aky by ste mi odporucili, preco a este aj, ci ma niekto z vas Boss DD6 a ako je s nim spokojny? Lebo ja dost uvazujem nad tou DD6, hlavne kvoli az 5,2 sek. delayu a samplu.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #1 kedy: 15. Máj , 2006, 10:57:35 »

http://www.bossus.com/

tam si pozri ukazky, ale to ti asi vela nepomoze:)
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
misofg
stály hosť
Príspevkov: 931

ABCDEFUCK

« Odpoveď #2 kedy: 15. Máj , 2006, 11:01:22 »

Ja mám DD - 3. Som vežmi spokojný. Tých 5,2 sekundy ti je až tak vežmi treba? Že sa ti oplatí platiť viac. Ale myslím že jedna či druhá vožba aj tak budeš spokojný. Lebo dá sa povedať že medzi krabičkovými delay je t špička.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 15. Máj , 2006, 11:07:40 »

progrocker napísal:
Citácia
Kedze mam pozicany od Roberta delay Boss DD3 a velice fajn sa s tym zabavam, som sa rozhodol, ze si ihned kupim nejaky. Preto sa pytam, aky by ste mi odporucili, preco a este aj, ci ma niekto z vas Boss DD6 a ako je s nim spokojny? Lebo ja dost uvazujem nad tou DD6, hlavne kvoli az 5,2 sek. delayu a samplu.
Načo ti je 5,2 sek delay ? Ja mam DD 3  a stači./a je myslim o polovic lacnejši/
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 15. Máj , 2006, 11:16:08 »

O delay mi ani tak nejde 5,2 sek., skor o ten rezim hold (sample). Na DD3 je tusim len 0,8 sek.

Naposledy upravil progrocker, : 15.05.2006 o 12:17
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 15. Máj , 2006, 11:18:51 »

progrocker napísal:
Citácia
O delay mi ani tak nejde 5,2 sek., skor o ten rezim hold (sampel). Na DD3 je tusim len 0,8 sek.
Ved ked ho maš doma,tak si ten hold odmeraj/stopkami/ Ja to nepouživam,ale je asi 4 sek.
Zaznamenané
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #6 kedy: 15. Máj , 2006, 15:48:52 »

Radsej hned prihod par korun na ten DD - 6 a mas pokoj, nebudes lutovat, aj ked mozno nikdy tych 5,2 sek. nevyuzijes, ale budes mat vsetko co ten DD - 3 + nieco viac.... No nie ? Žmurk
Zaznamenané

... all life is future to past ...
Darthez
miestny štamgast
Príspevkov: 2196

« Odpoveď #7 kedy: 15. Máj , 2006, 23:35:46 »

memory man deluxe od EHX.
vypocuj si na ich stranke ukazky aj video a tam nie je co riesit

:hairy
Zaznamenané

BOOGIESOUND

za rock  Bacha na vec kamo! a za gemer  Na zdravie!
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #8 kedy: 16. Máj , 2006, 05:35:18 »

aj tak je asi najlepsi Line6 delay modeler ... alebo tak daco, je to sice velka krabica, ale delayov je tam plna r..
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
janeecko
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #9 kedy: 16. Máj , 2006, 16:51:58 »

No tak myslim ze rozdiel medzi dd6 a dd3 je len tusim tisic korun a dd6 ma viacej funkncii, velka jej vyhoda je myslim ze si mozes natapovat tempo pocas hrania nohou
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #10 kedy: 16. Máj , 2006, 18:08:43 »

janeecko napísal:
Citácia
No tak myslim ze rozdiel medzi dd6 a dd3 je len tusim tisic korun a dd6 ma viacej funkncii, velka jej vyhoda je myslim ze si mozes natapovat tempo pocas hrania nohou
No to pekne zdvihli cenu DD-3 /4590/ .Však stala okolo 3200. Ešte štastie že ja som ju vyčenčoval za 2 stare snimače.
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #11 kedy: 18. Máj , 2006, 18:34:28 »

boss dd6 mam. som s nim spokojny. da sa nastavit az na 5.2s delay, ma to funkciu tap tempo,slucku na5.2s -co je dobra sranda (len na zive hranie je to asi nepouzitelne), je stereo,.ked som ho kupoval tak mi ponukali v predajni dd3 a dd6 a rozhodol som sa pre dd6ku. verim ze som sa rozhodol spravne
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 18. Máj , 2006, 20:29:23 »

matkosafko napísal:
Citácia
boss dd6 mam. som s nim spokojny. da sa nastavit az na 5.2s delay, ma to funkciu tap tempo,slucku na5.2s -co je dobra sranda (len na zive hranie je to asi nepouzitelne), je stereo,.ked som ho kupoval tak mi ponukali v predajni dd3 a dd6 a rozhodol som sa pre dd6ku. verim ze som sa rozhodol spravne
V DDKF sa ti ta 5,2 sek. slučka určite zide.Musiš zmenit hud. žaner.
Zaznamenané
dusan uk
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #13 kedy: 19. Máj , 2006, 10:59:09 »

je by som sa rozhodol asi bud pre dd3,alebo potom pre dd 20,ktory sa da zohnat za dobru cunu a funkciami je daleko vpredu oproti dd6
Zaznamenané
kmotor corleone
pravidelný návštevník
Príspevkov: 533

Tiez znamy ako don corleone.

« Odpoveď #14 kedy: 20. Október , 2006, 11:12:38 »

Ale chlapci! Boss? Vy ste zas inhalovali!:)
Ak si už chcete kúpiť samostatný delay, tak máte 2 možnosti: Korg SD 3000- ten používa The Edge, ak chcete záruku kvality. Ale ten sa už nejakú tu chvížu nevyrába. Takže vám zostane Line 6: Buď echopark alebo Delay Modeler 4. Delaye Typu Ibanez, Marshall a electro- harmonix(jedine ak starý- E-H skrachovala a tá súčasná firma prebrala len názov, kvalita upadla do podpriemeru). Delay modeler 4 je super, ale tomu odpovedá aj cena. Echopark stojí o 300sk viac ako DD6 a rozdiel je neporovnatežný.
Zaznamenané

RED DEBILS
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.