Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Jún , 2005, 12:50:16 » |
|
neviem kto to tu spomenul - SRV = dobry spevak, to je snad zart, ale co sa tyka jeho hry na gitaru, tak presne ten spravne ""nakřáplý"" zvuk celkom mozem a co sa tyka feelingu, tak toho je tam hodne, unho su tiez charakteristicke brutalne hrube struny, (vraj obcas az 17!!) aj preto ten zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Júl , 2005, 17:10:13 » |
|
Originally posted by dr.karpathorky Som rad, ze sa tu spomenul tento genialny gitarista. Je to moj oblubenec. Nieco podobne je aj KennyW.Shepherd. On vlastne pokracuje v jeho slapajach. Ten je tiez bomba. Trvalo mi dlhsie, naucil sa sposob hry ala SRV. Ale uz mi to ide v pohode. Mam aj jeho gitku osadenu FenderTexasSpecial, ktore hraju typicky SRVoughanovsky. Prosim ta ked uz si tak daleko s hranim na gitku v style toho pana tak mi prosim prezrad ake struny pouzival nemyslim znacku ale hrubku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Júl , 2005, 17:17:46 » |
|
Originally posted by Juraj_T Prave som dopozeral dvd live @ El Mocambo a mam chut vyhodit gitaru z okna, takto nikdy nebudem hrat. Co na neho vravite ?? Podla mna jeden z najlepsich beloskych gitaristov Myslim si ze nielen z beloskych a vobec nehodi rozoberat ci medzi zltymi bielymi ciernymi cervenymi a ostatnymi.Jednoducho je to Gigant medzi vsetkymi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Júl , 2005, 17:24:31 » |
|
Originally posted by Sangala ...ake struny pouzival nemyslim znacku ale hrubku... Co som cital, tak nejake ""zvrhle"" niekolko centimetrov hrube kable
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Júl , 2005, 18:56:26 » |
|
Vyborny gitarista, ale na moj vkus az prilis americky (jeho kovbojsko-texasky imidz je podla mna trosku trapny). Lezie mi ale hlavne na nervy plejada jeho fanatickych kopirovacov, ktorych je najma v USA pozehnane a ktori zneju vsetci presne ako on az na nerozoznanie akoby nemali co ine na robote, iba ho na 100% kopirovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 20. Júl , 2005, 08:20:42 » |
|
Tak to je uz raz vo svete. Kolko ludi fanaticky kopiruje Jimiho Hendrixa?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 20. Júl , 2005, 09:49:13 » |
|
To mas pravdu. Kopirovaci Hendrixa mi ale nevadia, asi aj preto, ze Hendrixa mam osobne radsej ako Vaughna.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 20. Júl , 2005, 10:06:59 » |
|
Mne zas viac sedí Vaughan, mám rád to spojenie bluesového, rockandrollového a country cítenia.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 20. Júl , 2005, 11:19:21 » |
|
vyborny gitarista, chcel by som vidiet ten koncet co hral so Satrianim. Dvaja rozdielny hraci, ale moze to byt zaujimave.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 20. Júl , 2005, 11:40:25 » |
|
Na tom unpluggede nehrali spolu, ale každý mal samostatné výstupy, Satriani aj s inými muzikantami. Nie je to žiadna divočina, ale pokžudný príjemný koncertík.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 20. Júl , 2005, 11:51:04 » |
|
satriani sa niekedy stretol s vaughanom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 20. Júl , 2005, 12:10:50 » |
|
tam nehral Satriani s Vaghanom spolu? ?? nemal som namysli divocinu, ale celkom zaujimave spojenie dvoch stylov. Ale ked tam nehrali spolu..., tak nic.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 20. Júl , 2005, 23:16:19 » |
|
moog - je to taký unplugged koncertík, kde hrá Vaughan sám pár svojich známych vecí na 12-strunke a strieda sa so Satrianim, ktorý tam akusticky s pár inými muzikantami odohrá niekožko svojich vecí. Vaughan to celkom aj odpažuje, Satriani je vežmi light.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 07. December , 2005, 11:41:47 » |
|
vôbec nesúhlasím s názorom, že je kopírovač Henrixa, podobností je tam viac než dosť, ale kopírovač, s tým sa nestotožňujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 07. December , 2005, 13:10:29 » |
|
Ale ved to tu ani nikto netvrdil. Ja len to, ze nemam rad plejady jeho kopirovacov, ktorych jedinym cielom je zniet presne ako on a musia nosit este aj podobny klobuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|