Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 23:35:26
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Stevie Ray Vaughan  (Prečítané 17334 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #15 kedy: 03. Jún , 2005, 12:50:16 »

neviem kto to tu spomenul - SRV = dobry spevak, to je snad zart, ale co sa tyka jeho hry na gitaru, tak presne ten spravne ""nakřáplý"" zvuk celkom mozem a co sa tyka feelingu, tak toho je tam hodne, unho su tiez charakteristicke brutalne hrube struny, (vraj obcas az 17!!) aj preto ten zvuk
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 09. Júl , 2005, 17:10:13 »

Citácia
Originally posted by dr.karpathorky Som rad, ze sa tu spomenul tento genialny gitarista. Je to moj oblubenec. Nieco podobne je aj KennyW.Shepherd. On vlastne pokracuje v jeho slapajach. Ten je tiez bomba. Trvalo mi dlhsie, naucil sa sposob hry ala SRV. Ale uz mi to ide v pohode. Mam aj jeho gitku osadenu FenderTexasSpecial, ktore hraju typicky SRVoughanovsky.
Prosim ta ked uz si tak daleko s hranim na gitku v style toho pana tak mi prosim prezrad ake struny pouzival nemyslim znacku ale hrubku
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 09. Júl , 2005, 17:17:46 »

Citácia
Originally posted by Juraj_T Prave som dopozeral dvd live @ El Mocambo a mam chut vyhodit gitaru z okna, takto nikdy nebudem hrat. Co na neho vravite ?? Podla mna jeden z najlepsich beloskych gitaristov
Myslim si ze nielen z beloskych a vobec nehodi rozoberat ci medzi zltymi bielymi ciernymi cervenymi a ostatnymi.Jednoducho je to Gigant medzi vsetkymi
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #18 kedy: 09. Júl , 2005, 17:24:31 »

Citácia
Originally posted by Sangala ...ake struny pouzival nemyslim znacku ale hrubku...
Co som cital, tak nejake ""zvrhle"" niekolko centimetrov hrube kable :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 15. Júl , 2005, 18:56:26 »

Vyborny gitarista, ale na moj vkus az prilis americky (jeho kovbojsko-texasky imidz je podla mna trosku trapny). Lezie mi ale hlavne na nervy plejada jeho fanatickych kopirovacov, ktorych je najma v USA pozehnane a ktori zneju vsetci presne ako on az na nerozoznanie akoby nemali co ine na robote, iba ho na 100% kopirovat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #20 kedy: 20. Júl , 2005, 08:20:42 »

Tak to je uz raz vo svete. Kolko ludi fanaticky kopiruje Jimiho Hendrixa?
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #21 kedy: 20. Júl , 2005, 09:49:13 »

To mas pravdu. Kopirovaci Hendrixa mi ale nevadia, asi aj preto, ze Hendrixa mam osobne radsej ako Vaughna.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #22 kedy: 20. Júl , 2005, 10:06:59 »

Mne zas viac sedí Vaughan, mám rád to spojenie bluesového, rockandrollového a country cítenia.
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #23 kedy: 20. Júl , 2005, 11:19:21 »

vyborny gitarista, chcel by som vidiet ten koncet co hral so Satrianim. Dvaja rozdielny hraci, ale moze to byt zaujimave.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #24 kedy: 20. Júl , 2005, 11:40:25 »

Na tom unpluggede nehrali spolu, ale každý mal samostatné výstupy, Satriani aj s inými muzikantami. Nie je to žiadna divočina, ale pokžudný príjemný koncertík.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 20. Júl , 2005, 11:51:04 »

satriani sa niekedy stretol s vaughanom?
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #26 kedy: 20. Júl , 2005, 12:10:50 »

tam nehral Satriani s Vaghanom spolu?Huh!?? Smútim nemal som namysli divocinu, ale celkom zaujimave spojenie dvoch stylov. Ale ked tam nehrali spolu..., tak nic.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #27 kedy: 20. Júl , 2005, 23:16:19 »

moog - je to taký unplugged koncertík, kde hrá Vaughan sám pár svojich známych vecí na 12-strunke a strieda sa so Satrianim, ktorý tam akusticky s pár inými muzikantami odohrá niekožko svojich vecí. Vaughan to celkom aj odpažuje, Satriani je vežmi light.
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #28 kedy: 07. December , 2005, 11:41:47 »

vôbec nesúhlasím s názorom, že je kopírovač Henrixa, podobností je tam viac než dosť, ale kopírovač, s tým sa nestotožňujem
Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #29 kedy: 07. December , 2005, 13:10:29 »

Ale ved to tu ani nikto netvrdil. Ja len to, ze nemam rad plejady jeho kopirovacov, ktorych jedinym cielom je zniet presne ako on a musia nosit este aj podobny klobuk.
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.