musicman
|
|
« Odpoveď #300 kedy: 18. Október , 2009, 12:45:13 » |
|
to boli nejake stare nepodarene kreky. hento je zo vcera a vsetci to chvalia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #301 kedy: 14. December , 2009, 20:28:43 » |
|
hosi porebujem surnu pomoc...striham nejake skladby na imatrikulacie a tak...a jak to dam v cubase potreboval by som tam casovu os a neni tam..kde sa to da zapnut..dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #302 kedy: 15. December , 2009, 12:35:16 » |
|
hosi porebujem surnu pomoc...striham nejake skladby na imatrikulacie a tak...a jak to dam v cubase potreboval by som tam casovu os a neni tam..kde sa to da zapnut..dik
Dole v prehrávači sa dá prehodiť, či sa ti na osi zobrazujú doby a takty, alebo sekundáž, alebo iné jednotky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #303 kedy: 27. December , 2009, 20:54:11 » |
|
Viem že by som to tu nemal písat ale neviem čo stím.ked soms i naištalovat cubase s internetu....píše mi že Error:No protection device connected,License Cotrol-Erorr..čo am m stým spravit...? :'(pls aspon do SP..napíšte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #304 kedy: 27. December , 2009, 20:59:41 » |
|
Viem že by som to tu nemal písat ale neviem čo stím.ked soms i naištalovat cubase s internetu....píše mi že Error:No protection device connected,License Cotrol-Erorr..čo am m stým spravit...? :'(pls aspon do SP..napíšte
Kupit si original (pripadne sa naucit po slovensky, nic v zlom). Mas nejaky zly crack alebo co. Ked uz to chces pouzivat kradnute, tak si aspon precitaj info ako to treba cracknut.
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2009, 21:00:59 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #305 kedy: 28. December , 2009, 10:13:59 » |
|
OK, premazal som to tu a končím diskusiu o správnej inštalácií cracku. Ilegálne používanie SW si diskutujte inde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #306 kedy: 28. December , 2009, 10:19:47 » |
|
nevedeli by ste niekto poradit, vcera nahravam a neviem kedy a preco sa mi zmenilo tempo na vyssie, ked ho nastavim na povodne stopy sa mi posunu a do povodneho tempa nesedia, diki moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #307 kedy: 28. December , 2009, 10:23:36 » |
|
Kde ho nastavuješ? V prehrávači, alebo v tempo tracku? Nemáš tam importované MIDI stopy, ktoré by pochádzali z iného softu? (Guitar Pro napríklad).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #308 kedy: 28. December , 2009, 11:05:03 » |
|
Ked vložím sladbu a chcem ju prehrat vobec ju nepočujem ako hrá. ???ako to?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #309 kedy: 28. December , 2009, 11:25:43 » |
|
Nebude to niečo so zvukovkou?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #310 kedy: 28. December , 2009, 11:46:58 » |
|
Nebude to niečo so zvukovkou?
co mas v audio settings nastavene ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #311 kedy: 28. December , 2009, 11:55:00 » |
|
co mas v audio settings nastavene ?
Ja neviem,ja v nom neviem pracovat,teraz som si ho naištaloval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #312 kedy: 28. December , 2009, 11:57:05 » |
|
tak to tazko radit. najdi si audio nastavenia a pozri, co tam je nastavene, kadial (akou zvukovkou) ide signal von. ked to mas v stope, tak ten signal pri prehravani aspon vidis na merakoch ? v kazdom pripade taketo veci si musis odsediet za akymkolvek SW sam, to sa neda ani radit cez net...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sv.Patrik
|
|
« Odpoveď #313 kedy: 28. December , 2009, 11:59:08 » |
|
tak to tazko radit. najdi si audio nastavenia a pozri, co tam je nastavene, kadial (akou zvukovkou) ide signal von. ked to mas v stope, tak ten signal pri prehravani aspon vidis na merakoch ? v kazdom pripade taketo veci si musis odsediet za akymkolvek SW sam, to sa neda ani radit cez net...
Vidim tam ako sa to prehráva ale nič nepočujem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #314 kedy: 28. December , 2009, 12:41:08 » |
|
...hlavne ak sa pred chvíľou sťažoval, že si stiahol nejaký pošahaný crack. V týchto prípadoch niekedy nevieš, aká "collateral damage" vznikla prelomením licenčnej ochrany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|