Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 05:56:12
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vladove ukážky  (Prečítané 44854 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mirotony
nováčik
*
Príspevkov: 8

« Odpoveď #120 kedy: 30. September , 2010, 05:56:44 »

No, som tu na fóre nováčik, a aj keď už mám čosi nabehané po hmatníku, mám rád nové tóny v žilách a tak túto tvoju tému som si pozrel pekne od začiatku.  Musím uznať že pekne dorastáš na veľmi slušného sólogitaristu. Zdravíčko
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #121 kedy: 01. Október , 2010, 09:10:55 »

jam
cakal som nejake poznamky typu "kde je vibrato". Nie som nasilnym vyznavacom vibrata v kazdom dlhom tone, ale tu sa mi ziadaju.

For My BFF(Tarquam)Tubulars guitar
0:33 skok v hlasitosti, a potom vic krat...celkovo napad moze byt, akordami pripomina velmi  solo od Gilmoura v Hey You, takisto postupy, ktore v sole pouzivas. Na rockovy namet ale pouzit take bicie...

if i could fly prs
takisto obstojny, aj ked otrepany napad. Ale pocuvat 5 minut jeden napad bez nejakych aranzerskych zmien, to moze byt nad posluchacove sily :) Obcas treba spravit v solovani aj pauzu a podobne :) A mam pocit, ze od 3:40 si zahral miestami nie presne tony, ktore si mal v umysle. Ako nacvik solovania dobre, ako skladba dlhe a opakujuce sa...

On The Way_3
toto je pre mna jedna z mnohych nudnych skladieb - dokola ten isty napad. Mas tam obcas uletene tony...este solo okorenit obcasnymi kvilenicami, a zapdnes nadobro medzi tucty "nadejnych" technickych hracov, kopirujucivh ak nie samych seba, tak aspon cudzie vzory. Solo je dobre, vyvija sa, v zavere dostava ten spravny smrnc...

suma sumarum: solovanie je dobre s nejakymi obcasnymi chybickami, teraz treba postupit na vyssi level - skladat  a aranzovat vlastne  skladby :)
« Posledná zmena: 01. Október , 2010, 09:11:26 od opossum » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #122 kedy: 01. Október , 2010, 09:51:07 »

...
suma sumarum: solovanie je dobre s nejakymi obcasnymi chybickami, teraz treba postupit na vyssi level - skladat  a aranzovat vlastne  skladby :)
To iste vravim Vladovi tiez... Aby neostal na mrtvom bode soloveho gitaristu - s jednym zvukom, s jednou gitarou a s jednym stylom.  Zdravíčko
Zaznamenané

Vlado
pravidelný návštevník
Príspevkov: 198

« Odpoveď #123 kedy: 24. Október , 2010, 22:12:59 »

Predvcerom mi konecne dosiel Eleven rack :) tak som skusil nahrat malu ukazku. Skladba je od Pistu Vaia - For The Love of God. Skoda ze ten preset som omylom zmazal. Neser ma!

http://soundclick.com/share.cfm?id=9795009
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #124 kedy: 24. Október , 2010, 22:25:46 »

Predvcerom mi konecne dosiel Eleven rack :) tak som skusil nahrat malu ukazku. Skladba je od Pistu Vaia - For The Love of God. Skoda ze ten preset som omylom zmazal. Neser ma!

http://soundclick.com/share.cfm?id=9795009

skvele, normalne by som povedal "na to kolko hras" ale to je len fraza, skvely ton.. mas to tam  Bravooo
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Vlado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #125 kedy: 25. Október , 2010, 13:11:45 »

mn: Co si myslel tym  "na to kolko hras" ?
Zaznamenané

Vlado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #126 kedy: 28. Október , 2010, 19:15:18 »

Summer Song - Joe Satriani. Nezdrbte ma za tie chyby.

http://soundclick.com/share.cfm?id=9809061
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #127 kedy: 28. Október , 2010, 19:22:21 »

Šak ide ti to panáčku   Na zdravie!
Zaznamenané
Vlado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #128 kedy: 28. Október , 2010, 19:26:36 »

Dik. Ked to teaz pocuvam, tak je tam aj dost chyb. Jednu cast som si dokonca nepamatal, tak nastupila improvizacia, ktora velmi nevysla.  No hanbím sa.. ha ha ha
Zaznamenané

MMM
Hosť
« Odpoveď #129 kedy: 28. Október , 2010, 19:28:24 »

Na par tonov sa vyser, ved to sa stava, ale hras pekne. Kasli na Vaia a rob nieco svoje.
Zaznamenané
Vlado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #130 kedy: 28. Október , 2010, 19:32:14 »

Svoje veci obcas robim, ale vysledok je dost o nicom.. Smútim ..a covery ma bavia viac.
Zaznamenané

Vlado
pravidelný návštevník

« Odpoveď #131 kedy: 30. Október , 2010, 15:31:52 »

Tak som For the Love of God nahral znova, tentokrat aj s videom a na YT.  Ked teraz na to pozeram, tak moja technika vyzera dost o nicom.. Neser ma!

Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #132 kedy: 30. Október , 2010, 15:38:57 »

mn: Co si myslel tym  "na to kolko hras" ?

mal som pocit, ze hras kratko (ale teraz neviem, ci si to nemylim)
- tym som len chcel povedat, ze mas skvely feel a ton, a nie len za predpokladu, ze hras kratko.
Vzdy sa tesim, ked sem nieco pridas, velmi dobre sa na to pozera a dobre sa to pocuva. Skvele je, ze vidiet u teba ten progres, ktory je podla mna az patologicko rychly
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #133 kedy: 30. Október , 2010, 15:39:21 »

Tak som For the Love of God nahral znova, tentokrat aj s videom a na YT.  Ked teraz na to pozeram, tak moja technika vyzera dost o nicom.. Neser ma!

Pekne hráš, len mi tam chýba to špeciálne vibráto, čo používa pišta čo si nahradil páčkou. Ale inak  Zdravíčko.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #134 kedy: 30. Október , 2010, 15:39:24 »

nemal si ine PRS predtym?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.119 sekund, 23 otázok.