Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
18. November , 2024, 07:36:19
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: VSTi, DXi, softvareove simulacie syntetizerov  (Prečítané 10629 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
TOMM
pravidelný návštevník
Príspevkov: 333

« Odpoveď #15 kedy: 13. Január , 2008, 16:18:23 »

No z reaktora ,co si tu dal tie tvoje ukazky.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 13. Január , 2008, 16:57:09 »

jaj.

toto je ono.

* Juno.ens (113.71 KB - stiahnuté 203 krát.)
Zaznamenané
xaxoo
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #17 kedy: 21. Február , 2008, 15:43:00 »

aaah snad sa trafim do temy...;-)))

skusali ste niekto proteusX2? (od e-mu ) dostal som LE so zvukovkou a ked som konecne prisiel na to ako sa robi MIDI kabel a pichol som do zvukovky stary casio klaves sli z toho pekne zvuky..teda myslim ze na to ze to boli presety tam bolo toho dost co ma zaujalo a to trpim alergiou na MIDI zvuky.

Neskusal som este spravit vlastny preset - povedal som si ze do toho pojdem az ked si precitam manual ale zatial na to nebol cas

pisem reku ze sa vyjadrite ci sa vam to zda pouzitelne alebo aj nie...;-)))
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 21. Február , 2008, 15:56:25 »

...a to trpim alergiou na MIDI zvuky....

MIDI NENI ZVUK DO PICE (sorry za vyraz ale... )
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 21. Február , 2008, 22:13:27 »

midi je rozhranie, pre ine periferie ( najme vseliake klavesy ). ale da sa skor povedat, ze midi sposobuje zvuk :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 21. Február , 2008, 22:35:16 »

midi nesposobuje ziadny zvuk. cez midi sa da napriklad ovladat z pedalu gitarovy procesor. midi je iba standard na tok riadiacich dat. uz je jedno, co presne riadia...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #21 kedy: 21. Február , 2008, 22:41:47 »

no sak, sposobuje tym, ze riadi. cize, ked pridu data, ktore maju rozozniet A, tak to rozozneje A ( napriklad. je jasne, ze nemusia riadit iba nastroje. aj hry)
Zaznamenané

xaxoo
nováčik
*
Príspevkov: 38

« Odpoveď #22 kedy: 27. Február , 2008, 10:02:16 »

ale ano ano samozrejme ze ano midi je protokol...oook ooook rastis zhlboka dychaj..ano ten chlapec sa vyjadruje ako skolkar sag asi za to na to forum furt lezie....;-)))

takze oprava:

..a to trpim alergiu na zvuky produkovane starymi lacnymi midi zvukovymi modulmi (ktore je tym padom pravdepodobne blbost porovnavat s proteusom ale..ta veta tam bole len tak na dodatok islo vlastne o ten proteus...)
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #23 kedy: 28. Február , 2008, 17:29:21 »

http://www.lennardigital.com/modules/home/

Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 28. Február , 2008, 17:32:00 »

ale ano ano samozrejme ze ano midi je protokol...oook ooook rastis zhlboka dychaj..ano ten chlapec sa vyjadruje ako skolkar sag asi za to na to forum furt lezie....;-)))

takze oprava:

..a to trpim alergiu na zvuky produkovane starymi lacnymi midi zvukovymi modulmi (ktore je tym padom pravdepodobne blbost porovnavat s proteusom ale..ta veta tam bole len tak na dodatok islo vlastne o ten proteus...)

jasne, v pohode  Na zdravie! hovoris o tzv. GM standarde - metla syntakov 90tych rokov  :). su to zvacsa hrozne zvuky ale nastastie je cele GM snad len minulostou.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #25 kedy: 24. Október , 2008, 17:33:14 »

Zo SW syntakov osobne odporucam veci od Native instruments (najlepsie rovno cely balik Komplete, aktualna verzia je 5) maju zopar fantastickych produktov (Absynth, Reaktor, Kompakt ...), dalej vsetko od Spectrasonics (hlavne Trilogy, Stylus RMX, Atmosphere alebo novy Omnisphere) a zopar veci od Quantum leap/EastWest (pouzivam Stormdrum, SD2, Voices of passion a kopu dalsich).
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 24. Október , 2008, 17:47:50 »

ono casto staci naucit sa dobre programovat jeden syntak a clovek zisti, ze obsiahne viacej, ako s hotovymi presetmi z 10 syntakov :) cim nehovorim, ze ja dobre programovat syntaky viem :)
Zaznamenané
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #27 kedy: 13. Júl , 2013, 09:05:47 »

Pluginy od Native Instruments sa s cim viac kamaratia, s Pro tools alebo Cubase? Alebo neviete ci Native ked robi plugin tak to robi primarne pre nejaku firmu, v ktorej produkte sa tie pluginy budu pouzivat?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #28 kedy: 13. Júl , 2013, 09:11:05 »

nemal by byt problem v hocijakom DAW
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 13. Júl , 2013, 12:31:13 »

to je otazka VST versus RTAS, respektive TDM. podla mojho nazoru, vacsina producentov, ako aj vyvojarov SW, pracuje s VST. Pro Tools svet je si myslim hlavne o tom recordingu a kompatibilite medzi studiami, ale ak niekto tvori alebo produkuje, tak na PC platforme to je v drvivej vacsine VST, cize najma Cubase/Nuendo...
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 22 otázok.