|
vittore
|
 |
« Odpoveď #90 kedy: 12. September , 2011, 11:16:26 » |
|
borlai?  skoda ze nebudu v bratislave
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
asdfg
|
 |
« Odpoveď #91 kedy: 12. September , 2011, 11:30:33 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #92 kedy: 20. Október , 2011, 12:31:53 » |
|
Akurat citam, ze Branko sa chystal, ale nevidel som ho tam  Odporucam ist, dnes hraju v BB a dalej neviem, ale krasa, ten Borlai no to bol zazitok vidiet a pocut  . Vyborne aj ako celok, kto moze nech ide http://www.youtube.com/watch?v=YjaIRJKdaaY&feature=share
|
|
|
|
« Posledná zmena: 20. Október , 2011, 12:33:19 od Pablo Woozy »
|
Zaznamenané
|
Štýlový, žiarivý a trocha čačaný.
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #93 kedy: 20. Október , 2011, 12:37:39 » |
|
No veruze som sa chystal, volal som Davidovi, tak mi povedal, ze neskoro - neboli listky.  A to som mu volal 17teho (?).
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Only a Music man guitar is Good Enough !
Ak chces byt stastny, nauc sa robit stastnych druhych ludi.
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #94 kedy: 20. Október , 2011, 12:47:14 » |
|
No veruze som sa chystal, volal som Davidovi, tak mi povedal, ze neskoro - neboli listky.  A to som mu volal 17teho (?). jj ja som kupoval fakt asi 2 tyzdne pred koncertom  kvoli tomu, ze pisal, ze treba skor rezervovat bo nebude miesto  Ale pre tych co by mohli ist dnes, tak kludne, 77 klub v BB je vascsi 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #95 kedy: 20. Október , 2011, 12:53:04 » |
|
jj ja som kupoval fakt asi 2 tyzdne pred koncertom  kvoli tomu, ze pisal, ze treba skor rezervovat bo nebude miesto  Ale pre tych co by mohli ist dnes, tak kludne, 77 klub v BB je vascsi  A fakt bolo plno ? hovoril nieco okolo 60 miest.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #96 kedy: 20. Október , 2011, 12:55:57 » |
|
A fakt bolo plno ? hovoril nieco okolo 60 miest.
fakt, na chodbe sedelo aj par ludi nejakym sposobom. Skoda.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman1411
|
 |
« Odpoveď #97 kedy: 21. Október , 2011, 08:56:12 » |
|
neviem preco ich nedali na presovske jazzaky, a tak su ptm 2 osobitne koncerty v ten isty den, na jeden ked este tak pisete sa nakoniec ludia ani nedostanu, PKO by bolo este plnsie a boli by vsetci spokojni...neviem ci bol problem v komunikacii, ale takyto koncert by o dost viac vynikol v orli ako v tej malej diere...borlaia som videl pred rokom v ke s katenecker triom, klobuk dole...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #98 kedy: 21. Október , 2011, 09:55:33 » |
|
neviem preco ich nedali na presovske jazzaky, a tak su ptm 2 osobitne koncerty v ten isty den, na jeden ked este tak pisete sa nakoniec ludia ani nedostanu, PKO by bolo este plnsie a boli by vsetci spokojni...neviem ci bol problem v komunikacii, ale takyto koncert by o dost viac vynikol v orli ako v tej malej diere...borlaia som videl pred rokom v ke s katenecker triom, klobuk dole...
no taketo interne zalezitosti ja uz neviem... ani neviem ci david chcel aby to malo nieco s jazzakmi. mozno mas pravdu, kazdopadne za seba mozem povedat, ze mne to vyhovovalo ako to bolo, nie kazdy den mozem zo stolicky sledovat ako na 2 metre odo mna hra chlapik co zjedol celosvetove bubenictvo  ale aby to nebolo o nom, tak celku by asi vacsia sala pomohla ziskat na priestore. ja som rad 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
 |
« Odpoveď #99 kedy: 23. Október , 2011, 23:00:27 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=7Weuy-xo09wAkoze vazne odporucam od 3:07 do konca  To je neuveritelne... Uz dlho som nepocul taky narez. A brejk v 4:44  To co je ?  popici pani, klobuk dole !
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy
|
 |
« Odpoveď #100 kedy: 23. Október , 2011, 23:27:35 » |
|
 pici to som bol akurat na kebab, ale segra mi hovorila ked som dosiel nazad, ze akurat dohrali najlepsiu pesnicku 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
cubo
|
 |
« Odpoveď #101 kedy: 23. Október , 2011, 23:42:13 » |
|
brutal 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
jawa 21, co ine 
|
|
|
|
spyros
|
 |
« Odpoveď #102 kedy: 23. Október , 2011, 23:58:52 » |
|
Teleprog (nehral on na SG?), to mozem. Je to dabel aj jeho kolegovci.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pablo Woozy