pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 27. Január , 2009, 22:22:21 » |
|
ved v poriadku, ale hadam je ten rok dva hrajuci clovek natolko sebakriticky, ze nevedie polemiku o tom ci sa zem kruti. "zacal som hrat na gytare a moj lidl pak s gytarov a kombom hra lepsje ako zak wild s bratouho dvd"...
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 27. Január , 2009, 22:23:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 27. Január , 2009, 22:31:28 » |
|
Uplna pravda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 27. Január , 2009, 22:35:20 » |
|
Je to o pocite. Komu co robi radost, to si kupi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 27. Január , 2009, 22:36:59 » |
|
ved to som uz velakrat vravel...ale nech sa radsej zaprie ten, kto vravi, ze tam nie je rozdiel...
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 27. Január , 2009, 22:39:14 » |
|
ved to som uz velakrat vravel...ale nech sa radsej zaprie ten, kto vravi, ze tam nie je rozdiel...
Kamos ma velmi rad Squiery. Nechce ziadny Fender, ani Gibson a pritom moze mat aj zo 5 Gibsnov. Jednoducho chce Squiery. A ked ho pocuvam, tak dokonca nic mu neznie lepsie ako ten Squier za par €.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 27. Január , 2009, 22:40:41 » |
|
Bud teda konkretny. Ja som tu par starych kuskov ponukal a nakoniec som ich s vynimkou Duskyho aj tak predal mimo fora alebo mimo celej zaprdenej SR. Dusky co ma 73 Custom, tak sa vsetkym lubi a aj kvazi vyhral test viacerych Gibsonov, kde bol aj Henry Toth (je tu aj clanok o tom tusim), ked mam uz teda byt presny. Henry Toth hra btw tiez najma na inej starej 73ke. Mozes Tvoje pochybovacne tvrdenia niecim podlozit? Na kolkych starych Gibsonoch s rokom vyroby trebars do roku 1980 si hral? Ci len jedna suseda povedala...? mne sa jedna o ine že tu dava,me v rebričku na prve miesto gitaru nie gitaristu,su aj taky aj taky ,a ja som taky že mi nožkou nešklbne možeš ty doniest aj mariu z karet zo 47 roku...mna zaujima -chyt a hraj a presveč ma že si dobry..čo sa henryho tyka sme velky kamoši a tie gitarky su raz dole raz hore ..a nepočul si ho hrat na vintage LP išiel sa dosrat..bežne mi zavola a povie jozef ten gibson to je uplne napiču proti čojaviem fender jaguar... podla mna rozdiely su velke ale v cenach vo zvuku nie..a že muzikanti su šlahnuti na palicu to je iny pribeh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 27. Január , 2009, 22:44:17 » |
|
Kamos ma velmi rad Squiery. Nechce ziadny Fender, ani Gibson a pritom moze mat aj zo 5 Gibsnov. Jednoducho chce Squiery. A ked ho pocuvam, tak dokonca nic mu neznie lepsie ako ten Squier za par €. že pozdravujem a obdivujem rozdiely su vždy a medzi všetkym v celom našom vesmire akurat su podstatne rozdiely a nepodstatne roziely a gitara ako nepodstatna p*čovina patri do tej druhej skupinky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 27. Január , 2009, 22:48:29 » |
|
že pozdravujem a obdivujem rozdiely su vždy a medzi všetkym v celom našom vesmire akurat su podstatne rozdiely a nepodstatne roziely a gitara ako nepodstatna p*čovina patri do tej druhej skupinky toto bolo krasne amen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 27. Január , 2009, 22:53:33 » |
|
joe a ty mas gibson nejaky alebo fender alebo inu drahu gitaru?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 27. Január , 2009, 22:57:06 » |
|
že pozdravujem a obdivujem rozdiely su vždy a medzi všetkym v celom našom vesmire akurat su podstatne rozdiely a nepodstatne roziely a gitara ako nepodstatna p*čovina patri do tej druhej skupinky Este si dnes zabudol spomenut, ze JCM800 je najlepsi aparat.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 27. Január , 2009, 22:57:19 » |
|
Joe už mal všetky gitary čo sa dali zohnať od výmyslu sveta on má na to svoj názor potvrdia ti to viacerí z fóra čo sa s ním poznajú osobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 27. Január , 2009, 22:57:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 27. Január , 2009, 22:58:19 » |
|
U mna pochopitelne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 27. Január , 2009, 23:07:22 » |
|
Gibson mam fender mam ,extremy nemam,hlavne ked vidim ako ich cena ide dole kam aj patri,ale mal som dost velmi drahych kuskov naštastie ich ma teraz niekto iny pozor ja hovorim svoj nazor možno je to inak ale neni to mam vyskušane zberatelia su kasta muzikantov a nech si zbieraju a nech trepu čo chcu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|