Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 18:13:22
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson LP vs. epiphone LP  (Prečítané 60147 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #285 kedy: 27. Január , 2009, 22:22:21 »

Uz som to asi velakrat pisal a uz sa budem opakovat, lebo clovek, ktory hra na gitare rok dva zakonite nema sancu pocut rozdiel, lebo nema skusenosti a u niektorych asi ani sluch...ani moja mam nerozozna rozdiel medzi 100tisicovou a tisicovou gitarou Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ved v poriadku, ale hadam je ten rok dva hrajuci clovek natolko sebakriticky, ze nevedie polemiku o tom ci sa zem kruti.
"zacal som hrat na gytare a moj lidl pak s gytarov a kombom hra lepsje ako zak wild s bratouho dvd"...
Zaznamenané

o-yep sro
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #286 kedy: 27. Január , 2009, 22:23:29 »

Je pravda že poslucháčov hudby prd zaujíma na čom hráš,im je to jedno aj na ukulelele keby sa hralo  Bavím sa skvele stačí ked im radio natlači kokotiny do hlavy a neriešia gitary nič,len svoje tuc-tuc alebo dž-dž  Bavím sa skvele
koko*t ich zaujímajú gitary aké máme   Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MMM
Hosť
« Odpoveď #287 kedy: 27. Január , 2009, 22:31:28 »

Je pravda že poslucháčov hudby prd zaujíma na čom hráš,im je to jedno aj na ukulelele keby sa hralo  Bavím sa skvele stačí ked im radio natlači kokotiny do hlavy a neriešia gitary nič,len svoje tuc-tuc alebo dž-dž  Bavím sa skvele
koko*t ich zaujímajú gitary aké máme   Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele

Uplna pravda  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #288 kedy: 27. Január , 2009, 22:35:20 »

Je to o pocite. Komu co robi radost, to si kupi.  Na zdravie!
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #289 kedy: 27. Január , 2009, 22:36:59 »

ved to som uz velakrat vravel...ale nech sa radsej zaprie ten, kto vravi, ze tam nie je rozdiel...
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #290 kedy: 27. Január , 2009, 22:39:14 »

ved to som uz velakrat vravel...ale nech sa radsej zaprie ten, kto vravi, ze tam nie je rozdiel...
Kamos ma velmi rad Squiery. Nechce ziadny Fender, ani Gibson a pritom moze mat aj zo 5 Gibsnov.
Jednoducho chce Squiery. A ked ho pocuvam, tak dokonca nic mu neznie lepsie ako ten Squier za par €.
 Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #291 kedy: 27. Január , 2009, 22:40:41 »

Bud teda konkretny. Ja som tu par starych kuskov ponukal a nakoniec som ich s vynimkou Duskyho aj tak predal mimo fora alebo mimo celej zaprdenej SR. Dusky co ma 73 Custom, tak sa vsetkym lubi a aj kvazi vyhral test viacerych Gibsonov, kde bol aj Henry Toth (je tu aj clanok o tom tusim), ked mam uz teda byt presny. Henry Toth hra btw tiez najma na inej starej 73ke. Mozes Tvoje pochybovacne tvrdenia niecim podlozit? Na kolkych starych Gibsonoch s rokom vyroby trebars do roku 1980 si hral? Ci len jedna suseda povedala...? Žmurk
mne sa jedna o ine že tu dava,me v rebričku na prve miesto gitaru nie gitaristu,su aj taky aj taky ,a ja som taky že mi nožkou nešklbne možeš ty doniest aj mariu z karet zo 47 roku...mna zaujima -chyt a hraj a presveč ma že si dobry..čo sa henryho tyka sme velky kamoši a tie gitarky su raz dole raz hore ..a nepočul si ho hrat na vintage LP išiel sa dosrat..bežne mi zavola a povie jozef ten gibson to je uplne napiču proti čojaviem fender jaguar... podla mna rozdiely su velke ale v cenach vo zvuku nie..a že muzikanti su šlahnuti na palicu to je iny pribeh Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #292 kedy: 27. Január , 2009, 22:44:17 »

Kamos ma velmi rad Squiery. Nechce ziadny Fender, ani Gibson a pritom moze mat aj zo 5 Gibsnov.
Jednoducho chce Squiery. A ked ho pocuvam, tak dokonca nic mu neznie lepsie ako ten Squier za par €.
 Na zdravie!
že pozdravujem a obdivujem  Zdravíčko
rozdiely su vždy a medzi všetkym v celom našom vesmire akurat su podstatne rozdiely a nepodstatne roziely a gitara ako nepodstatna p*čovina patri do tej druhej skupinky Zdravíčko
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #293 kedy: 27. Január , 2009, 22:48:29 »

rozdiely su vždy a medzi všetkym v celom našom vesmire akurat su podstatne rozdiely a nepodstatne roziely a gitara ako nepodstatna p*čovina patri do tej druhej skupinky Zdravíčko

toto bolo krasne  Na zdravie! amen
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
zakky
Hosť
« Odpoveď #294 kedy: 27. Január , 2009, 22:53:33 »

joe a ty mas gibson nejaky alebo fender alebo inu drahu gitaru?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #295 kedy: 27. Január , 2009, 22:57:06 »

Este si dnes zabudol spomenut, ze JCM800 je najlepsi aparat.  Žmurk
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #296 kedy: 27. Január , 2009, 22:57:19 »

Joe už mal všetky gitary čo sa dali zohnať od výmyslu sveta  Na zdravie! on má na to svoj názor  Na zdravie!
potvrdia ti to viacerí z fóra čo sa s ním poznajú osobne   Bavím sa skvele
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #297 kedy: 27. Január , 2009, 22:57:44 »

Este si dnes zabudol spomenut, ze JCM800 je najlepsi aparat.  Žmurk
Až po Hiwatte  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #298 kedy: 27. Január , 2009, 22:58:19 »

Až po Hiwatte  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele

U mna pochopitelne.  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #299 kedy: 27. Január , 2009, 23:07:22 »

Gibson mam fender mam ,extremy nemam,hlavne ked vidim ako ich cena ide dole kam aj patri,ale mal som dost velmi drahych kuskov naštastie ich ma teraz niekto iny
pozor ja hovorim svoj nazor možno je to inak Bavím sa skvele Bavím sa skvele ale neni to mam vyskušane
zberatelia su  kasta muzikantov a nech si zbieraju a nech trepu čo chcu
Zaznamenané

Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.127 sekund, 22 otázok.