Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 05:58:09
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson LP vs. epiphone LP  (Prečítané 60396 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
lednicky1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 310

« Odpoveď #60 kedy: 24. Január , 2009, 14:58:56 »

vintage vyhrava  Zdravíčko
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #61 kedy: 24. Január , 2009, 19:14:21 »

za cenu epi uz mozes mat aj ine gitary :) - s krajsou hlavou Bavím sa skvele a snad aj lepsim zvukom Zdravíčko

na tvar hlavy vysrat :)
mne nevadi Žmurk
ale suhlasim... urcite sa v tej cene da najst aj lepsia... a aj horsia gitara ako Epi.
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #62 kedy: 25. Január , 2009, 09:45:54 »

Dnesny cinsky Epiphone by som si nekupil. Zvukovo sa mi omnoho viac pacia napr. Vintage.

To LP na obrazku vyzera dost slusne, ale nejde len o vyzor.  Na zdravie!
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #63 kedy: 25. Január , 2009, 10:10:30 »

Dnesny cinsky Epiphone by som si nekupil. Zvukovo sa mi omnoho viac pacia napr. Vintage.

To LP na obrazku vyzera dost slusne, ale nejde len o vyzor.  Na zdravie!
japonsky epifon som v rukach este nemal, ale vyzeraju velmi slusne. obzvlast specialne edicie.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #64 kedy: 25. Január , 2009, 10:20:03 »

japonsky epifon som v rukach este nemal, ale vyzeraju velmi slusne. obzvlast specialne edicie.

ja mam Korejsky Epi z 1996.
neviem ako hraju tie cinske... ale neviem co by som take mohol vytknut tomu mojmu... asi aj preto, ze som na Gibsone este nehral, tak nemam s cim porovnat... ak by mi to niekto umoznil, rad by som si to porovnal :)
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #65 kedy: 25. Január , 2009, 12:25:22 »

ja mám tiez korejsky epi...a som spokojny, hrá to slusne s EMGckami..
ale ked uz novu gitaru, tak asi PRS  :)
Zaznamenané

. . .
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #66 kedy: 25. Január , 2009, 12:29:29 »

kym si nesadnes do porsche, aj dacia sa zda dobre auto.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 25. Január , 2009, 12:38:28 »

hentu fialovu?  Bavím sa skvele

inak PRS SE su za tu cenu podla mna vyborne nastroje, len si treba najst ten spravny model. Na americana som nehral zatial, ale snad aj to sa stane.

mne je epiphone celkovo dost nesympaticke a take nijake
Zaznamenané
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #68 kedy: 25. Január , 2009, 12:42:54 »

kym si nesadnes do porsche, aj dacia sa zda dobre auto.

no ale vazne teraz, nespravi niekto nejake nezaujate zvukove ukazky Epi vs. Gibson ? ... Epiphona kludne dodam mojho  Bavím sa skvele fakt ma zaujima vysledok, ze o co prichadzam.
vdaka
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #69 kedy: 25. Január , 2009, 12:43:37 »

viem, ze na youtube su videa kde porovnavaju Epi vs. Gibson... no mna by zaujimalo porovnanie s mojim Epi  Bavím sa skvele

edit: alebo nepozicia mi niekto Gibsona, nech si to spravim sam ?  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Január , 2009, 12:46:11 od Kimlo » Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #70 kedy: 25. Január , 2009, 12:54:13 »

no ale vazne teraz, nespravi niekto nejake nezaujate zvukove ukazky Epi vs. Gibson ? ... Epiphona kludne dodam mojho  Bavím sa skvele fakt ma zaujima vysledok, ze o co prichadzam.
vdaka

samozrejme, preto su vsetci na  svete sprosti ako bagandze, a tak si kupuju gitary za 2000 € a tie hraju rovnako ako tie za 400...
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #71 kedy: 25. Január , 2009, 13:20:23 »

samozrejme, preto su vsetci na  svete sprosti ako bagandze, a tak si kupuju gitary za 2000 € a tie hraju rovnako ako tie za 400...

aha. tak fajn... skusim odpoved najst na www.pretychconikdynehralinagibsoneachcupocutakotonaozajhrav ichrukachamozusitoporovnatsichharaburdamiza400eur.com

Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #72 kedy: 25. Január , 2009, 13:23:10 »

ha ha ha ha ha ha
Ja si myslim, ze tam ma byt   ".org"  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #73 kedy: 25. Január , 2009, 16:28:24 »

Jeden Epi vlastnim bola tu uz okolo neho aj polemika a vzhladom na to ze ja osobne nedokazem ohodnotit podla foto presne vsetko ako tu pani ...... a ani sa az tak zase nevyznam vo vsetkych modeloch......a variacijach  Lp.....a znackach ktore ich vyrabaju....mozno moj pohlad na vec nie je az na takej odobrnej urovni.
ale....
ja osobne mam zo svojho Epi velmi dobry pocit ta gitara ma skutocne krasny zvuk ktory ma svoj vyraz......nehral som este na gipsne tak nebudem porovnavat no hral som na viacerych Epi ...a tam su velke rozdieli pricom zatial som skutocne taky LP Epi ako mam ja este zvukovo nenasiel stal nejak 18 000Sk....len prednedavnom som si na nom uvedomil jednu zvlastnost ma velmi hruby krk oproti inym Epi LP aj celkovo inym gitaram nepokladam to zrovna za vyhodu no zvykol som si.....

no povedat som chcel tym ze by som tak radikalne ako v niektorych prispevkoch bolo poveane Epi nehanil a nevylucoval s okruhu serioznych gitar ja v ziadnom pripade svoju kupu nelutujem a ani ju nepredam budem ju mat dokym sa nerozpadne :-) aj ked teraz ide  nepomerne lacneisie......ludia okolo ktorych hram a aj ja sam som zvukom velmi prijemne prekvapeny vzdy ked ju zapojim a doporucil by som ju skutocne kazdemu....

Foto daneho lespaulu aspon pre ilustraciu
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,72163.0.html

« Posledná zmena: 25. Január , 2009, 16:31:20 od Pagey » Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #74 kedy: 25. Január , 2009, 16:42:16 »

Jeden Epi vlastnim bola tu uz okolo neho aj polemika a vzhladom na to ze ja osobne nedokazem ohodnotit podla foto presne vsetko ako tu pani ...... a ani sa az tak zase nevyznam vo vsetkych modeloch......a variacijach  Lp.....a znackach ktore ich vyrabaju....mozno moj pohlad na vec nie je az na takej odobrnej urovni.
ale....
ja osobne mam zo svojho Epi velmi dobry pocit ta gitara ma skutocne krasny zvuk ktory ma svoj vyraz......nehral som este na gipsne tak nebudem porovnavat no hral som na viacerych Epi ...a tam su velke rozdieli pricom zatial som skutocne taky LP Epi ako mam ja este zvukovo nenasiel stal nejak 18 000Sk....len prednedavnom som si na nom uvedomil jednu zvlastnost ma velmi hruby krk oproti inym Epi LP aj celkovo inym gitaram nepokladam to zrovna za vyhodu no zvykol som si.....

no povedat som chcel tym ze by som tak radikalne ako v niektorych prispevkoch bolo poveane Epi nehanil a nevylucoval s okruhu serioznych gitar ja v ziadnom pripade svoju kupu nelutujem a ani ju nepredam budem ju mat dokym sa nerozpadne :-) aj ked teraz ide  nepomerne lacneisie......ludia okolo ktorych hram a aj ja sam som zvukom velmi prijemne prekvapeny vzdy ked ju zapojim a doporucil by som ju skutocne kazdemu....

Foto daneho lespaulu aspon pre ilustraciu
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,72163.0.html

aj napriek tvojim skusenostiam s tvojou gitarou, na zaklade miestnych mudrosti, mas rovnako ako aj ja smolu, ze tvoj a ani moj Epi nestali 2000 EUR, a nemaju na hlave napisane Gibson!
tieto dva fakty z tychto gitar robia totalne braky, hodne kurenia v peci. a nikoho nuzaujima, a a ni zaujimat nebude, ako tvoj ci moj Epi hra, a aky mas z tej gitary ty, alebo ja pocit,  lebo raz je to lacne a nema to Gibson na hlave, tak sa o tom ani neoplati bavit Žmurk
asi tolko k miestnym zvykom.

Na zdravie!
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.