Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 05:18:05
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gibson LP vs. epiphone LP  (Prečítané 60333 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
Pagey
pravidelný návštevník
Príspevkov: 311

JIMMY PAGE

« Odpoveď #75 kedy: 25. Január , 2009, 16:55:18 »

aj napriek tvojim skusenostiam s tvojou gitarou, na zaklade miestnych mudrosti, mas rovnako ako aj ja smolu, ze tvoj a ani moj Epi nestali 2000 EUR, a nemaju na hlave napisane Gibson!
tieto dva fakty z tychto gitar robia totalne braky, hodne kurenia v peci. a nikoho nuzaujima, a a ni zaujimat nebude, ako tvoj ci moj Epi hra, a aky mas z tej gitary ty, alebo ja pocit,  lebo raz je to lacne a nema to Gibson na hlave, tak sa o tom ani neoplati bavit Žmurk
asi tolko k miestnym zvykom.

Na zdravie!

Na zdravie!
Zaznamenané

Vsetko co ma viac ako 5 potakov je podozrive
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 25. Január , 2009, 16:57:47 »

aj napriek tvojim skusenostiam s tvojou gitarou, na zaklade miestnych mudrosti, mas rovnako ako aj ja smolu, ze tvoj a ani moj Epi nestali 2000 EUR, a nemaju na hlave napisane Gibson!
tieto dva fakty z tychto gitar robia totalne braky, hodne kurenia v peci. a nikoho nuzaujima, a a ni zaujimat nebude, ako tvoj ci moj Epi hra, a aky mas z tej gitary ty, alebo ja pocit,  lebo raz je to lacne a nema to Gibson na hlave, tak sa o tom ani neoplati bavit Žmurk

A to si tu kde videl take zvyky? Nikto tu predsa Epi nehani. Za tie peniaze co stoja moze byt. Hoci lepsi su stari Japonci jednoznacne.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #77 kedy: 25. Január , 2009, 16:58:36 »

Na zdravie!

myslim si, ze tento raz si to nevystihol spravne. (inak Gibson kupis uz za 1000 dolarov, ked na to dojde)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #78 kedy: 25. Január , 2009, 17:00:27 »

Kimlo - vsak dojdi do blavy, Brano ma vzdy par Gibsonov, dones svoju gitaru a mozme trebars u nas v skusobni poskusat, poporovnavat. a potom ist na pivo.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #79 kedy: 25. Január , 2009, 17:01:00 »

chalani hral som na velmi dobre epi....napr temo ma super a hra porovnatelne s gibsonom mal som pri nom origoš a pre mna tam bol hlavne rozdiel v napise a cene
nenechajte sa znechutit každa gitara je len kus dreva ,moj naj.gitarista EVH si poskladal gitary sam a mal dodnes pre mna neprekonany zvuk,neboli to orig. ale šity za 100dolačov..Ked ma niekto prachy nech si kupi  aj mariu z karet ked si mysli že bude hrat zanho..mal som stary Gibson custom a zopar vyžšich LP čiek a nešklblo mi..Custom bol z nich najhorši zastrety gulaty pre mna nevyhovujuci,Vyborny LP ma robo garaj ,dohodnite sa a možeme urobit porovnavačky Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť
Príspevkov: 754

comfortably numb

« Odpoveď #80 kedy: 25. Január , 2009, 17:03:39 »

rastis: tak to je slovo do "bitky"  Na zdravie! mile rad s tou mojou fošnou niekedy pridem... nejde mi o to dokazat si ze mam nieco co hra uplne super a porovnatelne s gibsonom... ja len chcem konecne pocut na vlastne oci a usi o co prichadzam, ked nemam origos gibson... ak teda o nieco... okrem napisu na hlave :) ... fakt mi o nic ine nejde... len si to skusit Žmurk

joe: clovece, konecne to niekto napisal
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,71076.0.html
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #81 kedy: 25. Január , 2009, 17:04:13 »

Custom bol z nich najhorši zastrety gulaty pre mna nevyhovujuci

Zaujimave, (nielen) ja mam zas kopec skusenosti s tym, ze Customy zneju oproti Standardom v priemere ostrejsie, udernejsie a kvazi menej dreveno.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #82 kedy: 25. Január , 2009, 17:05:46 »

chalani, co takto sa stretnut niekd ena pol cest eu niekoho, doniest kazdy svoje padlo... a porovnat to tak ?

kazdy si ale pred tym musi vycistit usi... nech to nemame vsetko zastrete a zahuhlane  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #83 kedy: 25. Január , 2009, 17:06:50 »

rastis: tak to je slovo do "bitky"  Na zdravie! mile rad s tou mojou fošnou niekedy pridem... nejde mi o to dokazat si ze mam nieco co hra uplne super a porovnatelne s gibsonom... ja len chcem konecne pocut na vlastne oci a usi o co prichadzam, ked nemam origos gibson... ak teda o nieco... okrem napisu na hlave :) ... fakt mi o nic ine nejde... len si to skusit Žmurk

joe: clovece, konecne to niekto napisal

JOEa ber vazne v gre (od slova gro), nie v konkretnostiach :) ale to je jedno.  Na zdravie!

inak casto ani nemusi ist o rozdiel v zvuku, co pocujes okamzite usami (lebo zvuku je v p.... - a nemyslim v pici :) ) ale o to, co citis pri hre, co Ti ta gitara ponuka sama bez toho, aby si to musel krvopotne dolovat...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #84 kedy: 25. Január , 2009, 17:08:02 »

ja len chcem konecne pocut na vlastne oci a usi o co prichadzam, ked nemam origos gibson... ak teda o nieco... okrem napisu na hlave :) ... fakt mi o nic ine nejde... len si to skusit Žmurk

To je hlupost to takto brat. Vela zalezi na aparate (nespominam umyselne prsty), gitara je az potom. Treba poskusat vela gitar, aj Gibsony zneju rozne a ich lacne modely su casto dost odflaknute. Starsie Gibsony zo 70tych rokov zneju uplne inac ako dnesne, stare snimace zneju inak ako nove atd. Neda sa generalizovat, treba si najst to svoje.
Zaznamenané

Kimlo
stály hosť

comfortably numb

« Odpoveď #85 kedy: 25. Január , 2009, 17:10:08 »

inak casto ani nemusi ist o rozdiel v zvuku, co pocujes okamzite usami (lebo zvuku je v p.... - a nemyslim v pici :) ) ale o to, co citis pri hre, co Ti ta gitara ponuka sama bez toho, aby si to musel krvopotne dolovat...

sak o to ide, ze co by liezlo z gibsonu, keby som ho mal v paprcach... ci by ten rozdiel bol az taky markantny (ked odmyslime rozne duhy snimacov  ?§!.)
Zaznamenané

Ibanez Blazer Custom
Epiphone LP Standard
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #86 kedy: 25. Január , 2009, 17:14:29 »

sak o to ide, ze co by liezlo z gibsonu, keby som ho mal v paprcach... ci by ten rozdiel bol az taky markantny (ked odmyslime rozne duhy snimacov  ?§!.)
nebol liezlo by z toho to čo by si zahral Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #87 kedy: 25. Január , 2009, 17:15:19 »

...Vela zalezi na aparate (nespominam umyselne prsty), gitara je az potom...
Som opacneho nazoru. Ja hovorim, ze s vynikajucou gitarou bude hrat kazdy amp dobre. Ostatok je vec vkusu - myslim konkretny aparat, farba zvuku atd. - tot moja skusenost s gitarou MM. Ked som ju v Made skusal a pichol do hocijakeho ampu - od Mesa, Peavey, Marshall az po posrane Valvebee od Ibanez, vzdy si zachovala svoj charakter a kazdy amp hral dobre. Zobral som nejaky shit Ibanez za cca 15 tis. a NIC, v kazdom ampe to hralo smiesne.
 Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #88 kedy: 25. Január , 2009, 17:17:30 »

keby si si po svojom srobovanom modely chytil do ruk uz len stareho seriozneho japonca, tak by si pocitil predovsetkym zrazu akusi vacsiu uctu k tej gitare, budila by v tebe pocit vacsej serioznosti. a Gibson detto. no a stray Gibson, tak to by si si mozno aj cvrkol... :) hovorim samozrejme s nadsazkou, ale pokial nie si typ, ze Ti je jedno, aku mas gitaru a iba hras a na hocicom dobre, tak si myslim, ze naozaj by si mal z toho predovsetkym tento dojem... zvuk a dalsie veci som zamerne teraz nespominal...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #89 kedy: 25. Január , 2009, 17:17:39 »

Som opacneho nazoru. Ja hovorim, ze s vynikajucou gitarou bude hrat kazdy amp dobre. Ostatok je vec vkusu - myslim konkretny aparat, farba zvuku atd. - tot moja skusenost s gitarou MM. Ked som ju v Made skusal a pichol do hocijakeho ampu - od Mesa, Peavey, Marshall az po posrane Valvebee od Ibanez, vzdy si zachovala svoj charakter a kazdy amp hral dobre. Zobral som nejaky shit Ibanez za cca 15 tis. a NIC, v kazdom ampe to hralo smiesne.
 Na zdravie!

Aparat Ti zmeni zvuk ovela vyraznejsie ako gitara. Uz len tym, ze sa velmi vyrazne lisia. Gitara to uz len dotvori.  
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 23 otázok.