BrokenWings
|
|
« kedy: 25. August , 2006, 22:37:20 » |
|
Zdravim.Neviete mi prosim vas niekto poradit ako narabat s uctom na PayPal?Zadal som tam svoje udaje aj udaje z virtualnej debetnej VISA karty,ale nezobrazuje sa mi tam stav uctu.Je tam 0 EUR aj 0 USD,pritom na ucte ku ktoremu je karta penaize su,sice slovenske,ale v banke mi vraveli,ze sa to automaticky prepocitava na pozadovanu menu.Mam obdrzat akesi verifikacne cislo,myslim,ze postou,ale neviem ci to bude v tom.Prosim ak ma s tym niekto skusenosti,ci prekonal podobny problem ozvite sa.Dakujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. August , 2006, 22:45:34 » |
|
Musis pockat, kym Ti pride to cislo verifikacne. Ak mas internet banking, tak sa Ti to objavi v polozke pohybov na ucte ako Paypal # xxxxx alebo tak nejako. Ak nie, pockaj tak 4-6 dni od registracie a potom zbehni do banky a vypytaj si vypis, kde by to uz malo byt. Kym tam potom v Paypal nezadas to cislo, nemozes robit nic.
Naposledy upravil progrocker, : 25.08.2006 o 23:45
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. August , 2006, 22:57:26 » |
|
to Progrocker:Aha.Internet banking mam,to pozrem.Tebe to cislo prislo postou v pohode?A slovenske koruny na ucte ti to zobrazilo ako dolare a eura?Dakujem ze,si ma usmernil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. August , 2006, 23:11:27 » |
|
Nie postou, mal som ho v internet bankingu, normalne v pohyboch na ucte. Co sa tyka penazi, na Slovensku zatial mozme cez Paypal peniaze iba posielat, nie prijimat, takze tam ani nic mat nemozes.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. August , 2006, 23:24:14 » |
|
hm..ale platit mozem aj ked mi to neukaze peniazky teda,ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. August , 2006, 00:18:59 » |
|
brokenwings napísal:hm..ale platit mozem aj ked mi to neukaze peniazky teda,ze? No ak tam zadas ten kod, mozes, len hlavne maj peniazky na ucte. Potom to ide bez problemov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. August , 2006, 01:51:48 » |
|
V paypale mas furt nulu. Ked volaco zaplatis, tak on si pozadovane mnozstvo v korunach stiahne z uctu, capne do paypalu a z neho hned zaplati. Peniaze na ucte v paypale by sa ti ukazali iba v tedy keby si daco prijal, tebe keby zaplatili na paypal ucet. Ako vravi Brano, to sa ale u nas este neda .. keby to slo, tak potom z paypalu si to prevedies kam chces, aj na ten ucet v banke v korunach.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. August , 2008, 20:25:16 » |
|
mozete mi poradit? idem si zalozit ucet v nejakej banke, ale chcem k nemu aj kartu s ktorou budem moct pouzivat paypal - to je pre mna najdolezitejsie. Nemam prehlad ktore banky to poskytuju a ktore nie, idealny by bol nejaky "studentsky" (citaj bez poplatkov ) Mate niekto konkretne skusenosti bankou ktora toto umoznuje? dufam ze som sa vyjadril dost jasne, uz mi to nejak nepali dnes....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. August , 2008, 20:29:01 » |
|
mozete mi poradit? idem si zalozit ucet v nejakej banke, ale chcem k nemu aj kartu s ktorou budem moct pouzivat paypal - to je pre mna najdolezitejsie. Nemam prehlad ktore banky to poskytuju a ktore nie, idealny by bol nejaky "studentsky" (citaj bez poplatkov ) Mate niekto konkretne skusenosti bankou ktora toto umoznuje? dufam ze som sa vyjadril dost jasne, uz mi to nejak nepali dnes.... Paypal nema nic spolocne s nejakou bankou, zriad si ucet kde chces, PayPal mozes namapovat na akukolvek kreditku , mozno aj debetku, pripadne ucet (s tymto vsak nemam skusenosti).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. August , 2008, 20:31:41 » |
|
Paypal nema nic spolocne s nejakou bankou, zriad si ucet kde chces, PayPal mozes namapovat na akukolvek kreditku , mozno aj debetku, pripadne ucet (s tymto vsak nemam skusenosti).
hocijaku kartu veru nie... uz som to raz skusal s bratovou z OTP, a neslo to...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. August , 2008, 20:32:13 » |
|
hocijaku kartu veru nie... uz som to raz skusal s bratovou z OTP, a neslo to...
Divne, Visu aj MasterCard mi to zobralo bez problemov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. August , 2008, 20:32:57 » |
|
Divne, Visu aj MasterCard mi to zobralo bez problemov.
a akej banky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. August , 2008, 20:33:11 » |
|
visu electron to bralo urcite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. August , 2008, 20:33:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. August , 2008, 20:35:52 » |
|
PayPal mozes namapovat na akukolvek kreditku , mozno aj debetku, pripadne ucet (s tymto vsak nemam skusenosti).
ja ale nechcem kreditnu kartu ale debetnu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|