mn
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 27. Máj , 2010, 10:51:00 » |
|
by ta mali naverbovat do ScotlandYardu pred tvoje investigativne schopnosti, to si ho ako vypatral, co mal na cap fore link ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 27. Máj , 2010, 10:52:55 » |
|
To ma pobavilo... cize zlava uplne super a este ta ide zdrat? majster, nevies kedy otvara marketingove kurzy?
Kieran Kojima just got a caparison for £850! fucking bargainnnnnnnn 19 mája, 15:06
Kieran Kojima selling a pair of emg 81's £55 each (they are £80 each new) if you live close by ill fit them for you. 19 mája, 18:24
Kieran Kojima caparison pickups on ebay STUPIDLY CHEAP.
Kieran Kojima caparisons! guitar on left on ebay now! search caparison dellinger II Pondelok, 14:05
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 27. Máj , 2010, 10:53:29 » |
|
pocuvaj.. styrioci nasiel toho typka na FB
Kieran Kojima guitar setups/restringing, pickup wiring for half the price of anywhere in doncaster also do fret rounding, and general matiencece on amplifiers
hlavne ze mne pise ze ho bude stat nastavenie 70e navyse.. a on tie sluzby sam ponuka.. nehovoriac o tom ze 19.5 hlasil na FB ze kupil caparison dellinger za 850gbp to je 990e.. ja som mu ho daval za 1156e asi uz ratal dopredu ze vytlaci z toho 200e .. ale ma asi smolu
edit- som pomaly :D
|
|
« Posledná zmena: 27. Máj , 2010, 10:58:06 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 27. Máj , 2010, 10:53:51 » |
|
To ma pobavilo... cize zlava uplne super a este ta ide zdrat? majster, nevies kedy otvara marketingove kurzy?
Kieran Kojima just got a caparison for £850! fucking bargainnnnnnnn 19 mája, 15:06
Kieran Kojima selling a pair of emg 81's £55 each (they are £80 each new) if you live close by ill fit them for you. 19 mája, 18:24
Kieran Kojima caparison pickups on ebay STUPIDLY CHEAP.
Kieran Kojima caparisons! guitar on left on ebay now! search caparison dellinger II Pondelok, 14:05
a to tu gitaru este ani doma nemal mn - jj v profiel na cap fore mal meno, ktore ma aj na FB
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 27. Máj , 2010, 11:05:51 » |
|
a to tu gitaru este ani doma nemal Preposli to na PayPal, nech Ta odblokuju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 27. Máj , 2010, 11:08:07 » |
|
fuuha, Karol .. urcite by som mu hned preposlal tento stuff co tu pekne spyros skopiroval, ved to je seriozny ojebavac; nech len pekne vie, ako si ho prekukol a ze si nenechas srat na hlavu ! Toto uz je beyond, fakt by som to hodil ma caparison forum ALE ESTE PREDTYM UROB SCREENSHOTY Z JEHO FB PROFILU, NECH TO NESTIHNE POZMZAVAT
|
|
« Posledná zmena: 27. Máj , 2010, 11:11:17 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 27. Máj , 2010, 11:08:50 » |
|
urcite to tam hod karol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 27. Máj , 2010, 11:15:02 » |
|
treba, toto uz nieje o tom ze ci ty chces mat klud, ale v ramci fora kde sa vyskytuje (caparison, mozno 7string) by nebolo zle upozornit uzerov ze je to ojebavac.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 27. Máj , 2010, 11:55:20 » |
|
presne, lebo sa Ti smeje za chrbatom, ze neschopny slovak... pofot to a daj to tam z jeho FB inac Ti dame tu ban
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 27. Máj , 2010, 11:57:43 » |
|
fuuha, Karol .. urcite by som mu hned preposlal tento stuff co tu pekne spyros skopiroval, ved to je seriozny ojebavac; nech len pekne vie, ako si ho prekukol a ze si nenechas srat na hlavu ! Toto uz je beyond, fakt by som to hodil ma caparison forum ALE ESTE PREDTYM UROB SCREENSHOTY Z JEHO FB PROFILU, NECH TO NESTIHNE POZMZAVAT mam uz napisany text, paypal account mi odblokovali.. mozno to tam poobede hodim..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #145 kedy: 27. Máj , 2010, 12:02:56 » |
|
mam uz napisany text, paypal account mi odblokovali.. mozno to tam poobede hodim.. daj link potom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 27. Máj , 2010, 12:04:55 » |
|
najprv predam ten druhy caparison.. uz mi poslal jeden typek cast penazi a potom to tam hodim a mozem mat na brmbolci.. text som si ulozil... kludne nech si mysli co chce chlapec..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 27. Máj , 2010, 12:06:23 » |
|
najprv predam ten druhy caparison.. uz mi poslal jeden typek cast penazi a potom to tam hodim a mozem mat na brmbolci.. text som si ulozil... kludne nech si mysli co chce chlapec..
aj z FB to mas pofotene ? naozaj to sprav, treba riesit a nenechat sa. a kludne mu aj napis jemu mailik, ze nech si nemysli ze bude ojebavat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 27. Máj , 2010, 12:09:05 » |
|
oba idu prec?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 27. Máj , 2010, 12:13:36 » |
|
aj z FB to mas pofotene ? naozaj to sprav, treba riesit a nenechat sa. a kludne mu aj napis jemu mailik, ze nech si nemysli ze bude ojebavat
neboj sa.. je to pofotene.. vravim, predam este tu druhu nech je ten chalan coto mamkupit v klude lebo zbytocn budem upozornovat na seba a potom bude sranda.. pista.. ano.. aj ta druha kktina ide prec..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|