pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #1080 kedy: 30. Október , 2007, 23:49:38 » |
|
inak tento hex sa mi fakt lubi:
cliche sa nudilo
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #1081 kedy: 31. Október , 2007, 14:33:18 » |
|
aha, takze to je duro. aspon viem, ze jakto ze mi bol znamy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1082 kedy: 01. November , 2007, 05:11:33 » |
|
neviem kde rasto prisiel na to, ze ska si moze uzurpovat monopol na doraz v druhej dobe, ale nebudem mu to brat, pretoze je ignorant, ktory si mele svoje, ako sam racil priznat. avsak podla tejto logiky ja mozem prehlasit prvu dobu za vynalez rocku a tym padom mu prisudit rovnaku, ak nie ovela vacsiu verzatilitu ako ska (pocul uz niekto ska v inom ako 2/4 rytme?). no a heavymetal spada pod rock, tam niet o com.
|
|
« Posledná zmena: 01. November , 2007, 05:13:28 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1083 kedy: 01. November , 2007, 09:04:18 » |
|
no a heavymetal spada pod rock, tam niet o com. A ja mam radsej polotucne mlieko ako plnotucne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1084 kedy: 01. November , 2007, 09:41:32 » |
|
neviem kde rasto prisiel na to, ze ska si moze uzurpovat monopol na doraz v druhej dobe, ale nebudem mu to brat, pretoze je ignorant, ktory si mele svoje, ako sam racil priznat. avsak podla tejto logiky ja mozem prehlasit prvu dobu za vynalez rocku a tym padom mu prisudit rovnaku, ak nie ovela vacsiu verzatilitu ako ska (pocul uz niekto ska v inom ako 2/4 rytme?). no a heavymetal spada pod rock, tam niet o com. no zober si dve piesne...jednu SKA a druhu hocijaku rockovu. Vies po prvych sekundach urcit, ci ta druha je rock, punk, hardrock, alepo pripadne "metal" ? SKA spoznas hned
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1085 kedy: 01. November , 2007, 09:55:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1086 kedy: 01. November , 2007, 10:05:08 » |
|
tak ked nevies, co to je, tak ani nepis o tom poznas polemic? to je SKA
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1087 kedy: 01. November , 2007, 18:00:22 » |
|
A ja mam radsej polotucne mlieko ako plnotucne. hej, plnotucne uz je moc. polotucne je fajn aj do kavy aj s grankom. dokonca s normalnym kakaom uplne dobre. ale zase kava znese aj plnotucne.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1088 kedy: 01. November , 2007, 18:01:32 » |
|
no zober si dve piesne...jednu SKA a druhu hocijaku rockovu. Vies po prvych sekundach urcit, ci ta druha je rock, punk, hardrock, alepo pripadne "metal" ?
hej, viem. dalsie otazky?
|
|
« Posledná zmena: 01. November , 2007, 18:01:49 od Iggy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1089 kedy: 01. November , 2007, 21:51:40 » |
|
hej, viem. dalsie otazky? hmm, ked myslis. ja teda nefiem, ci by som rozpoznal napriklad rock a punk v prvych sekundach. myslim v tom pripade, keby som tie piesne nepoznal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #1090 kedy: 01. November , 2007, 23:43:44 » |
|
hmm, ked myslis. ja teda nefiem, ci by som rozpoznal napriklad rock a punk v prvych sekundach. myslim v tom pripade, keby som tie piesne nepoznal tak hádam podľa spevu určite. Rock je strašne široký pojem, ale punk je špecifický, podobne ako ska, spev taký haťapaťa.. Rockom môžeš nazvať kadečo..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #1091 kedy: 02. November , 2007, 02:06:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #1092 kedy: 02. November , 2007, 09:14:19 » |
|
tak hádam podľa spevu určite. Rock je strašne široký pojem, ale punk je špecifický, podobne ako ska, spev taký haťapaťa.. Rockom môžeš nazvať kadečo..
mas pravdu, podla spevu hej. napisal som, ale v prvych sekundach. cize na uvode ziadny spev, iba nastroje a to je potom problem rozoznat. poznam punkove veci, ktore su "tazke". pekne sola a riffy. cize lahko pomylitelne s rockom. a potom, ked si to zoberes naopak. cela tato debata neni o tom, co je lepsie alebo horsie, ale o tom, ze co sa da lahko rozpoznat. a hlavne o neznamych skladbach. je jasne, ze ked nejaku skupinu resp skladbu poznam, tak si to hned uvedomim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1093 kedy: 03. November , 2007, 11:19:52 » |
|
Trosku spomienok na zlate 50te roky u nas. http://youtube.com/watch?v=NkvWN1IPpE8
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #1094 kedy: 03. November , 2007, 12:52:05 » |
|
kurvy imperialistické ...ja som to tušil
|
|
|