Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
01. November , 2024, 09:36:17
Strán: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 484 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Song dňa.  (Prečítané 1397294 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #6195 kedy: 19. August , 2011, 01:07:15 »

Bavím sa skvele Super !
prepnutý  Bavím sa skvele
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #6196 kedy: 19. August , 2011, 08:23:39 »

Tak som sa docital na Blabbermouth ze ceska kapela Seven ma nove video :

No ja neviem, nejdem to nejako kritizovat, akoze technicky zahrate fajn, ale strasna nuda Smútim
Ale inak im fandim :) , myslim ze je to prva ceska kapela ktoru vydava Nuclear blast.

kks Kirk ide hore ..az na ten spev obcas nehraju zas zle ..ale nepoznam inu ceskoslovensku metalovu kapelu ktora by sa
viac a okatejsie snazila silou mocou prerazit.. tak to ma byt  Zdravíčko neviem kto im robit manazera ale robi to urcite dobre
« Posledná zmena: 19. August , 2011, 08:24:22 od fataljoe » Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #6197 kedy: 19. August , 2011, 10:34:16 »

Tak som sa docital na Blabbermouth ze ceska kapela Seven ma nove video :

No ja neviem, nejdem to nejako kritizovat, akoze technicky zahrate fajn, ale strasna nuda Smútim
Ale inak im fandim :) , myslim ze je to prva ceska kapela ktoru vydava Nuclear blast.

strasna vata cele, hudba vata, najceskejsia anglictina, solo klise jak hovado a ked tam zacal davat tie hammeringy charakteru "pravda vitazi" tak som to vypol. nic, prazdnota jak hovado. ak to ma fanusikov, tak nech sa im dari, ale to uz fakt by som sa viacej bavil na koncerte sucasnej tublatanky. sa tak zamyslam nad ulohou producenta, jak tu bola vedla tema... ak si dobre pamatam, toto vyprodukoval Viktor Smolski ? co je akoze nejaky pojem v metale ? no spanombohom aj s takym metalom :)
« Posledná zmena: 19. August , 2011, 10:34:45 od rastis » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6198 kedy: 19. August , 2011, 10:35:21 »

kks Kirk ide hore ..az na ten spev obcas nehraju zas zle ..ale nepoznam inu ceskoslovensku metalovu kapelu ktora by sa
viac a okatejsie snazila silou mocou prerazit.. tak to ma byt  Zdravíčko neviem kto im robit manazera ale robi to urcite dobre

k dokonalosti im chyba uz len Chodelka ako dalsi gitarista  Popiskujem si
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #6199 kedy: 19. August , 2011, 10:40:02 »

strasna vata cele, hudba vata, najceskejsia anglictina, solo klise jak hovado a ked tam zacal davat tie hammeringy charakteru "pravda vitazi" tak som to vypol. nic, prazdnota jak hovado. ak to ma fanusikov, tak nech sa im dari, ale to uz fakt by som sa viacej bavil na koncerte sucasnej tublatanky. sa tak zamyslam nad ulohou producenta, jak tu bola vedla tema... ak si dobre pamatam, toto vyprodukoval Viktor Smolski ? co je akoze nejaky pojem v metale ? no spanombohom aj s takym metalom :)

Nechcel som to takto napisat aby som nebol za namysleneho debila :), ale suhlas na 100% :).
Nejdem nejako frajersky zhadzovat Kirka Behounka (boha uz len ten nick ze KIRK Si píš!!!), lebo urcite mu ako gitarista nesiaham ani po kotniky, ale cakal by som ze to bude o hooodne lepsie na zaklade toho marketingu ktory okolo seba vytvara.
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #6200 kedy: 19. August , 2011, 10:53:22 »

ty si zas ritou vstal z postele?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #6201 kedy: 19. August , 2011, 10:54:17 »

plne suhlasim s rastovym nazorom, je to desna p*čovina
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6202 kedy: 19. August , 2011, 10:59:56 »

suhlas... +1 .. cele hento je kktina.. inak hej, produkoval to smolski, asi mu prilozili pistol k hlave alebo tam bola nejaka jazykova bariera kde smolski nevedel ako im povedat ze to je p*čovina tak to nakoniec cele radsej spravil :D ... inak je to podobne jak tie manowary co sme sa tu teraz smiali nedavno :)
kat en blid en safer foriiiil don chew gede don chew gedde  .. inak 2:46 je uplne mile jak bol rad ze to nepojebali :D
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #6203 kedy: 19. August , 2011, 11:00:15 »

(boha uz len ten nick ze KIRK Si píš!!!)
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6204 kedy: 19. August , 2011, 11:01:31 »

znalci vjedi, nazdar maaaaanickyyyyy
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #6205 kedy: 19. August , 2011, 11:08:28 »

to ze Kirk a seven su trosku groteska je vsetkym uplne jasne ..grotesknych a pridrbanych kapiel je na vyslni na mraky od funkerov s batikovanymi trickami az po ciganov s warpaintami ...na tom mafianovi kikrovy je ale zaujimave to ze z pomedzi vstkych fantastickych kapiel co na slovensku a cechach posobia a vacsinu casu vedu vojny na nete ..je jeden z mala co s uplnym hovnom v rukach hral europske turne s Rage , Smolski ci Doro petch mu pride na album , pridu mu na krst , oni furt k nim chodia na ranajky ja kkci, smolski produkuje album , su v nuclear blaste zazmluvneni , v kazdom sparku dpc uz 3 roky na stranku reklama na "novy" album,  soundtreck k fimu Kainek atd atd .. bud je to mafia , alebo fakt nema chrbtovu kost a vopcha sa do kazdej rite nasilu alebo fakt ho niekto kurevsky taha ..lebo keby takto niekto tahal kvalitnu metalovu kapelu s dobrou hudbou co verim ze by sa mozno v tychto koncinach aj nasla ..tak ma sancu v europe ako tak prerazit aj v profi sfere.

a to najdolezitejsie ..kirk ma problem vobec rozpravat nie aby vedel nejaky svetovy jazyk ze nieco vynegociuje
« Posledná zmena: 19. August , 2011, 11:12:47 od fataljoe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #6206 kedy: 19. August , 2011, 11:13:04 »

...Doro petch mu pride na album ...

ja neviem... Doro Pesch by dnes dosla zahostovat aj na album Rumburaxu, ci jak sa dnes volaju  Ja som čert..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6207 kedy: 19. August , 2011, 11:20:11 »

asi tak.. dorob patch 1.2
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #6208 kedy: 19. August , 2011, 11:24:02 »

ja neviem... Doro Pesch by dnes dosla zahostovat aj na album Rumburaxu, ci jak sa dnes volaju  Ja som čert..
Volali sme ju a nesla Smútim.
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #6209 kedy: 19. August , 2011, 11:48:55 »

Volali sme ju a nesla Smútim.
to lebo nemate kouzelní plášt  Bavím sa skvele (znalci zase vědí)
Zaznamenané

Im a little princess
Strán: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 484 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.125 sekund, 23 otázok.