Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 02:01:19
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: basove struny  (Prečítané 13576 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 1896

« Odpoveď #195 kedy: 22. December , 2011, 13:54:23 »

....neviem kde inde sa dajú zohnať...."pista" hrám dosť veľkou razanciou, to že si zachovajú dlhšie zvuk je fajn, ale vymlátiť struny za 50,- alebo za 20 je trošku rozdiel, po dvoch mesiacoch struny už ani nenaladím....

....späť k EBS nechce sa mi veriť, že by značka dopustila takýto kvalitatívny výkyv....
Zaznamenané

...."mal by som si kúpiť ozajstný gear"....
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6229

« Odpoveď #196 kedy: 22. December , 2011, 14:05:05 »

neviem si celkom dobre predstavit ako do toho mlatis ked ich vytahaz za dva mesiace tak ze su nenaladitelne...to ti to musi cele potom celkom zaujimavo plieskat a drncat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #197 kedy: 22. December , 2011, 14:10:56 »

....veď preto mi 120"tkové Hčko nestačí EBS ich mali 128" a tieto posledné La Belly 135" a mali fasa pnutie, tieto čo mi došli naposledy sa zdajú byť úplne gumené lietajú ako sračky....

....možno má Mada pravdu, že sa tak pokazila kvalita tých strún, ale mne to príde skôr ako keby ich bol niekto vymenil....
Zaznamenané

Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 258

...ring ring ring banana phone...

« Odpoveď #198 kedy: 06. Január , 2012, 18:23:21 »

mne prave skoncili ernie bally, drzali sa tiez dva mesiace statocne ale Ecko je v takom hajzli, ze sa uz ani naladit neda a na tom este aj nahravat, to bol porod, uz aby bola decembrova vyplata, pojdem okamzite do labella hrs opacit. s tymi ebs ma to dost sklamalo, tymto si ich skrtam zo zoznamu na odskusanie  Je mi do plaču
« Posledná zmena: 06. Január , 2012, 18:24:15 od Osiris666 » Zaznamenané

garde
miestny štamgast

« Odpoveď #199 kedy: 06. Január , 2012, 21:58:39 »

....EBS čeknem ešte z iného zdroja, ak budú také aké majú byť, posielam podnet na SOIku, ak budú tiež blato, tak potom ich tiež škrtám definitívne....
Zaznamenané

Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 258

...ring ring ring banana phone...

« Odpoveď #200 kedy: 07. Január , 2012, 00:16:16 »

....EBS čeknem ešte z iného zdroja, ak budú také aké majú byť, posielam podnet na SOIku, ak budú tiež blato, tak potom ich tiež škrtám definitívne....
tak daj potom vediet ako to dopadlo pliz, nerad by som si ich kupil zbytocne kedze na mna su tieto blatove-srackove tiez neni  Na zdravie!
Zaznamenané

KubBasak
pravidelný návštevník
Príspevkov: 370

« Odpoveď #201 kedy: 29. Marec , 2012, 18:54:42 »

Aleale, dávať podnet na ŠOI za hluchú strunu? Kedysi som kupoval na päťku drahé Ernie Ball a tiež sa stalo, že som mal hluchá Háčko, kamarát na gitare mal zas hluché Ečko... Nuž, ani struny nie vždy výjdu stopercentne
Zaznamenané
Strán: 1 ... 12 13 [14] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 22 otázok.