Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. November , 2024, 08:32:08
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nahravanie  (Prečítané 7704 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #15 kedy: 24. November , 2008, 16:21:00 »

1,6GHz, 704MB RAM os mam XP   podotikam ze je to pocitac zadarmo k internetu  Bavím sa skvele

tak to mas slabe, ale amplitube s dobrou zvukovkou by malo ist v pohode
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 24. November , 2008, 16:53:07 »

ja som cital help a pochopil som ze treba aktivovat ten reproduktor vedla rec, ale vobec nic sa nemeni, je jedno ci je to aktivovane alebo nie..
reaper som si stiahol tiez spolu s kristalom ale v kristal som hned vedel aktivovat vst plugin aj spravit nahravku a v reaper nie, tak som zacal robit s kristalom, ale ked vtom nejdu pluginy tak skusim proist nato jak pracovat s reaperom
Musis si este otvorit nejaky Live rack, ci ako sa to vola a tam vybrat vstup. To len po pamati.

Reaper je Ctrl + T (nova stopa), Ctrl + R (zapnes nahravanie), pravy click na UV meter, vyber vstupu, kliknes reproduktor a je. Nahodis VST, savnes. A tento ulozeny projekt uz len potom spustat z plochy a mas vsetko nachystane, to je snad jasne. Ak nevidis vstupy, tak klik uplne vpravo hore, ale nie na krzik, ale na ten text, kde sa pise, aky mas zvukovy HW :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #17 kedy: 27. November , 2008, 14:36:27 »

ok, to uz je vsetko jasne, v preferences som si vybral vst plugin subor s mojimi presetmi amplitube len teraz neviem ani za boha prist na to ako to aktivujem nech mi to hra a nahrava s pluginom.. v FX neviem najst tieto svoje VST, iba reaperovske a Fruityloopovske pluginy, aj som si amplitube pluginy skopiroval medzi reaper pluginy ale nezobrazuje sa mi tam, ako to mam aktivovat ?  ..dik
Niekde v menu okna, kde mas zoznam dostupnych pluginov je nejaky refresh. Pohladaj. Tusim je dokonca F5. A niekde sa tam da dostat aj do nastavenia cesty k efektom. O tom, aby si pocul gitaru s efektom som pisal v predoslom prispevku.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 27. November , 2008, 19:03:56 »

Tak spokojnost, nie? Je to nejak divne posunute, snad to nie je SW ci HW problem :)
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #19 kedy: 13. Apríl , 2010, 15:36:41 »

Mám takú otázočku...

Chcel som vyskúšať napojiť hlavu z line out do line in na zvukovke...
poradie:
hlava -> line out -> klasika mono inštrument kábel -> stereo redukcia na 3.5 jack -> line in zvukovka

No a problém...
Akonáhle zapojím kábel do line out na hlave tak začne monitor (LCD) blikať a v DAW softe mi ukazuje hlasitosť naplno... Pritom aparát je vypnutý!
Keď aparát vytiahnem zo zásuvky, všetko je v normále... Toto mi však robilo aj pri predchádzajúcom ampe.

Takže v čom je problém? kamarát vraví že v stereo redukcii... čo vy nato?  Huh!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #20 kedy: 13. Apríl , 2010, 15:39:53 »

a preco tam mas stereo redukciu ked sa zapodievas mono signalom ?

hento moze byt kludne zemna slucka.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 13. Apríl , 2010, 15:45:24 »

lebo som kok*t a doteraz ma to vobec nesralo Bavím sa skvele
čiže hlava ten druhy stereo signal uzemní? no nič, aspon už viem v čom je chyba  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 13. Apríl , 2010, 15:52:24 »

to som vobec nepovedal, ze hlava nieco zo sterea uzemni alebo co... to asi vobec nema ziaden suvis s nicim. len som chcel naznacit, ze ked uz rves nieco niekam, tak aspon premyslaj vopred, ako ten signal vyzera a kadial prechadza atd...

to co pises sa mi javi ako problem so zemnou sluckou, hlavne ked sa to prestane diat po odpojeni zosiku zo siete. to co Ti ukazuje DAW akoze signal naplno je co za signal ? sietovy 50Hz brum ? alebo ?
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 13. Apríl , 2010, 16:07:49 »

znie to nejak takto...  Je mi do plaču

* stfu.mp3 (89.69 KB - stiahnuté 141 krát.)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 13. Apríl , 2010, 16:12:09 »

zemna slucka. zacni tym, ze vsetko pojdes z jednej zastrcky. ak nepomoze, tak chod s tym signalom do tej zvukovky cez di box
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 13. Apríl , 2010, 17:59:01 »

je to tak ako vravíš... ak dám na rovnakú zásuvku je to OK...
Dá sa to nejak "opraviť"? to je akože nahovno elektroinštalácia v izbe? fakt sa stymto stretávam prvý krát  No hanbím sa..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 13. Apríl , 2010, 18:04:08 »

nie, to je bezna vlastnost, ked sa zapajaju zariadenia do viacerych okruhov. zariadenia su medzi sebou spojene zemou a okruhy tiez, vytvara to slucku, a to nechceme, lebo to robi bordel.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #27 kedy: 13. Apríl , 2010, 18:04:29 »

je to tak ako vravíš... ak dám na rovnakú zásuvku je to OK...
Dá sa to nejak "opraviť"? to je akože nahovno elektroinštalácia v izbe? fakt sa stymto stretávam prvý krát  No hanbím sa..
Toto sa mi dialo x krat, ked som si doma nahraval nejake veci a siel som preampom do inej zastrcky... Vsetko by malo byt v jednej. :)
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #28 kedy: 13. Apríl , 2010, 18:09:24 »

Stokrát ďakujem  Na zdravie!
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 13. Apríl , 2010, 18:45:43 »

Stokrát ďakujem  Na zdravie!
... aby si sa zas nesnažil napchat 5 zastrčiek do jednej zásuvky... :)
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.166 sekund, 23 otázok.