MaTeS
|
|
« Odpoveď #90 kedy: 01. Marec , 2007, 06:53:02 » |
|
No to je super, tesim sa. Myslim ze jediny nedostatok co to bude mat, je nedostatok miesta....
vela ludi sa fsade dobre zmestii
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #91 kedy: 01. Marec , 2007, 13:24:48 » |
|
Bratislavčania čo chcú ísť, hláste sa! Pôjdem autom, tak by sa mi zišli traja-štyria do partie. Aby sa výlet nepredražil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #92 kedy: 01. Marec , 2007, 13:53:29 » |
|
idem.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #93 kedy: 01. Marec , 2007, 15:21:42 » |
|
Idem aj ja.
Majo Karpat, nachystajte Eminence, na snidane sem spatky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #94 kedy: 01. Marec , 2007, 15:25:21 » |
|
a ak sa vam do auta zmestí aj neake kombo, tak nebude na škodu ... dr.Karpathorky bojuje s teplotou, tak jeho účast je neistá.. účasť prislúbilo aj pár basgitaristov..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #95 kedy: 01. Marec , 2007, 22:27:50 » |
|
prave sedim pri vinku s Marosom (majitelom jamm klubu) a uz sa nevieme dockat zajtrajska.. asi sa to nestava casto, ze majitel podniku sedii s hudobnikmi az do raana, pije s hudobniikmi na jeho uucet a saam im navrhuje, aby u neho hrali.. vsetok reshpekt.. zajtrajsia jamka je vlastne na jeho podnet..
je na slovensku este neaky podnik do ktoreho ked pridete a prezradite, ze hrate ne neaky hudobny nastroj tak vam majitel zaplati ucet a da moznost si zahrat? ...keby to bolo vsade tak...
|
|
« Posledná zmena: 02. Marec , 2007, 08:34:14 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #96 kedy: 02. Marec , 2007, 00:42:24 » |
|
Kua.Skoda.Zajtra hram akciu.Hned by som siel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #97 kedy: 02. Marec , 2007, 10:58:38 » |
|
idem aj ja, gitara sa mi asi vlacit nechce, snad mi niekto pozicia ak sa umozni nam, "blavakom" nieco zanuotit
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #98 kedy: 02. Marec , 2007, 11:07:53 » |
|
idem aj ja, gitara sa mi asi vlacit nechce, snad mi niekto pozicia ak sa umozni nam, "blavakom" nieco zanuotit Požičiam Ti mojho BACH-a. /ak budeš posluchat a nebudeš pit čaj/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #99 kedy: 02. Marec , 2007, 11:08:20 » |
|
Dobre, ja zoberem Voxa
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #100 kedy: 02. Marec , 2007, 11:09:23 » |
|
Tak si to dnes uzite na jamke. Ja lezim doma s 39,5 teplotou a snazim sa vypotit. Som asik chytil nejaky virus z kompu. Dajte potom nejake fotecky, sa tesim aspon na ne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #101 kedy: 02. Marec , 2007, 11:13:04 » |
|
Tak si to dnes uzite na jamke. Ja lezim doma s 39,5 teplotou a snazim sa vypotit. Som asik chytil nejaky virus z kompu. Dajte potom nejake fotecky, sa tesim aspon na ne. 39,5-normalna prevadzkova teplota
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #102 kedy: 02. Marec , 2007, 11:51:38 » |
|
veru, ja som s takou teplotou isiel na masters of rock. V bufete som si kupil caj, zral acylpirin a cely europe presedel na zemi, co som nevladal stat, takze som mal len audio zazitok
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #103 kedy: 02. Marec , 2007, 11:56:16 » |
|
veru, ja som s takou teplotou isiel na masters of rock. V bufete som si kupil caj, zral acylpirin a cely europe presedel na zemi, co som nevladal stat, takze som mal len audio zazitok Čaj s rumom+acylpirin,sa nečudujem,že si bol na zemi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #104 kedy: 02. Marec , 2007, 12:49:04 » |
|
idem aj ja, gitara sa mi asi vlacit nechce, snad mi niekto pozicia ak sa umozni nam, "blavakom" nieco zanuotit Požičiam Ti mojho BACH-a. /ak budeš posluchat a nebudeš pit čaj/ Na BaCH-a som zvedavý, takze aj rudy príde
|
|
« Posledná zmena: 02. Marec , 2007, 12:54:52 od MaTeS »
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
|