Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 02:04:33
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jan Kuckovsky KUBASSES  (Prečítané 9443 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Blondyn_
Hosť
« kedy: 16. Október , 2006, 23:59:58 »

www.handguit.com

Oznacil som ikonku \"srdiecko\" a to z toho dvovodu ze tieto nastroje nie len ze su zo srdca, ale prenesu vase srdce do sfer hudobnych, a s laskou.
  Jan Kuckovsky je povodne umelecky rezbar co hovori o kvalite a skusenostiach tohoto umelca, Ak spomeniem mena Rudo Sivcak alebo Juraj Griglak, hovori to samo za seba. Nastroje z ruk tohoto tvorcu vam ponukaju uplne zrealnenie vasich snov, tak ako sa to stalo v mojomo pripade. Jan sa zaobera studijou drevin a ich vztah k hudobnym nastrojom. Svedci o tom jeho osobny sklad drevin prevazne specializovany na Javor horsky s kvalitami ktory nenajdete nikde na slovensku (specialita). Moonwood pre tych ktory vedia co to znamena. Praca a prevedenie, perfekcionalista. Ale co je najvaznejsie, nastroje maju ZVUK a PLAYABILITU ako sa patri na svetove pomeri a naroky, a to hlavne, DOZIVOTNU zaruku :woohoo: , ale urcite ju nikdy nevyuzijem : :silly: . S vyrobcom je vinikajuca komunikacia, do nicoho vas netlaci a velmi ochotne s vami prejedna akukolvek poziadavku z vasej strany. Vyborna spolupraca. Bez problemov.
Ja osobne vlastnym dve krsavice freted Blondyn jazzbass (Bartolini passiv + Sadowsky preamp OUT) a fretless Blondynbass (Bartolini + U-Retro preamp IN). Su to totalne profesionalne nastroje na veeeeelmi vysokej urovni hodne majetku, urcite sa s nimi necham pochovat Žmurk. Za tymito nastrojmi si uplne stojim a som ochotny prediskutovat kazdy detail bez zavahania. Ak by som uvazoval o dalsiom nastroji, urcite by som pan Kuckovskeho neobisiel.

* BLOJAZZ.jpg (52.87 KB, 642x415 - prehliadnuté 1294 krát.)
« Posledná zmena: 02. Január , 2007, 18:14:24 od Martinlm » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 5661

guitarist

« Odpoveď #1 kedy: 17. Október , 2006, 02:06:10 »

Vyzerá super. Žmurk

Môžem povedať, že všetky majú hodne čo do seba. Krásne nástroje. :1
Že o ňom doteraz nebolo vedieť.. :hm:

Robil už aj viac gitár?
Napíš viac o ňom, na webe nemá moc informácií..

Naposledy upravil pitu, : 17.10.2006 o 02:26
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3177

« Odpoveď #2 kedy: 17. Október , 2006, 08:26:17 »

noo, aj mne sa paci
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
misofg
stály hosť
Príspevkov: 839

ABCDEFUCK

« Odpoveď #3 kedy: 17. Október , 2006, 10:52:59 »

No všetko čo povedal blondýn môžem potvrdiť, keďže som na obidvoch basách hral. A taktiež som skúšal basu ktorú postavil pre seba. Prístup a komunikácia je skvelá. A to sa poznáme zhruba len rok a pol. Myslím že o ňom budeme  ešte veža počuť. Je to majster vo svojom odbore.

Momentálne sa teším s toho že Jano Kučkovský stavia gitaru aj pre mňa. Dúfam že bude čím skvôr hotová.
Blondýnovi ďakujem za poslanie očkovaného javoru. Ešte nedorazil ale už sa teším.

Naposledy upravil misofg, : 17.10.2006 o 10:54
Zaznamenané

MichalMan Custom Hand made Kučkovsky, My custom Michalcaster Orange Rockerverb 50 MK2 Orange PPC412 AD box, Boss GT 10, www.bandzone.cz/perpetuummobile
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 5661

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 17. Október , 2006, 11:11:07 »

V akej cenovej relácii sa pohybuje?
Zaznamenané

misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #5 kedy: 17. Október , 2006, 12:00:49 »

pitu napísal:
Citácia

Nechcem tu hovoriť o konkrétnych sumách, lebo to je ťažko povedať. Podža materiálu, požiadaviek a pod. Záleži to od toho čo človek požaduje ale určite to nie je kategória Igora Kellera. Keď bude hotový môj kus tak ho odfotím a zavesim ho sem aj s špecifikáciou aj cenou.  Ale myslím si že má vežmi prijatežné ceny vzhžadom na to čo ponúka a čo do toho dáva.
Zaznamenané

MichalMan Custom Hand made Kučkovsky, My custom Michalcaster Orange Rockerverb 50 MK2 Orange PPC412 AD box, Boss GT 10, www.bandzone.cz/perpetuummobile
test
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #6 kedy: 17. Október , 2006, 12:08:47 »

nisofg nechápem co tu splietas o igorovi kellerovi zrejme si nevidel ziadny jeho slušný nástroj.
:unsure: a nemam rad toho nechutne ohováranie.....
za kvalitu sa plati.

misofg napísal:
Citácia
pitu napísal:
Citácia

Nechcem tu hovoriť o konkrétnych sumách, lebo to je ťažko povedať. Podža materiálu, požiadaviek a pod. Záleži to od toho čo človek požaduje ale určite to nie je kategória Igora Kellera. Keď bude hotový môj kus tak ho odfotím a zavesim ho sem aj s špecifikáciou aj cenou.  Ale myslím si že má vežmi prijatežné ceny vzhžadom na to čo ponúka a čo do toho dáva.
:unsure:

Naposledy upravil guitman, : 17.10.2006 o 12:16
Zaznamenané

správca na bielo Popiskujem si
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #7 kedy: 17. Október , 2006, 12:49:35 »

Čakal som že sa niekto začne ťahať za slovíčka.
\"za kvalitu sa platí\" nevkladaj mi slová do úst, to som nepovedal.  Ja som chcel povedať že ceny sa u Jana Kučkovského pohybujú inde ako u Igora.  O kvalite som nepovedal nič.

Ja som na kellera nepovedal ani jedno zlé slovo.
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

guitman

« Odpoveď #8 kedy: 17. Október , 2006, 13:46:57 »

Ok nepolemizujme offtopic ale taketo prirovnania su podla mna znevazujuce...

No podla mna vela ludi zanedbava prezentaciu na webe a som osobne velmi rad ze Slovensko nezaostava a ma svojich majstrov.
Na nete je dost malo info tak dufam ze prinesies aj nejaku recenziu a svoj pohlad.
Aj ked je smutne ze to nakoniec dopadne vzdy tak ze kvalitne slovenske veci putujú von a na Sk \"nekvalitne\" cinske....

ps: nic Ti do ust \"nevkladám\" neviem co si o mne myslis :silly:

Naposledy upravil guitman, : 17.10.2006 o 14:23
Zaznamenané

tatko fóra
misofg
stály hosť

ABCDEFUCK

« Odpoveď #9 kedy: 17. Október , 2006, 14:09:43 »

Nechcel som sa nikoho dotknúť (ak sa stalo pardón).  Ja som len chcel Pituovi odpovedať, a to bolo prvé čo ma napadlo. Nechcem znevažovať ničie dielo.
Zaznamenané

hopík
pravidelný návštevník
Príspevkov: 217

« Odpoveď #10 kedy: 17. Október , 2006, 17:49:22 »

Nádherné, vidno tam cit a zmysel pre detail.
Dokonale prepracované,
Chcelo by to pofotiť detaily
Zaznamenané
Blondyn
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #11 kedy: 17. Október , 2006, 18:59:47 »

Ahoj

Javor je objednany :woohoo:
Zaznamenané
Blondyn
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 17. Október , 2006, 19:27:46 »

Ahoj

Pozdravujem fanusikov kvality.
Na uvod som zverejnil foto mojej prevej blond krasky, teraz vas pozivam vychutnat si moju hnedovlasku.
« Posledná zmena: 02. Január , 2007, 18:12:45 od Martinlm » Zaznamenané
Blondyn
nováčik
*

« Odpoveď #13 kedy: 17. Október , 2006, 19:44:50 »

Tu je to slubene foto :) tato kraska ma taktiez piezzo snimac

* asdd.jpg (56.48 KB, 500x339 - prehliadnuté 932 krát.)
« Posledná zmena: 02. Január , 2007, 18:13:01 od Martinlm » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7361

« Odpoveď #14 kedy: 17. Október , 2006, 19:54:30 »

Velmi pekna, ukazku sem! :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.137 sekund, 22 otázok.