Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 21:39:43
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: BOSS GT-8 (poradte kedy a co kupit)  (Prečítané 14684 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #45 kedy: 18. Apríl , 2007, 10:05:26 »

Ideálne by bolo spraviť ukážky
cez linku priamo do PC
a v zapojení do lampového aparátu - 1. priamo do koncáku, 2. do čistého kanála, bedňa snímaná mikrofónom.

Samozrejme si výstupy nastav podľa - "read this first"..  Beeee
Zaznamenané

beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #46 kedy: 18. Apríl , 2007, 10:12:12 »

Ideálne by bolo spraviť ukážky
cez linku priamo do PC
a v zapojení do lampového aparátu - 1. priamo do koncáku, 2. do čistého kanála, bedňa snímaná mikrofónom.

Samozrejme si výstupy nastav podľa - "read this first"..  Beeee

dobre v sobotu to prihodim -
dam linku
potom - H&K vortex tranzistor RETURN IN a JCM900 RETURN IN (ked to uz musia kazit lampy tak aspon tie koncove  Bavím sa skvele)

len nemam ziaden microfon - ma zmysel pouzit notebookovy???
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 18. Apríl , 2007, 10:13:39 »

Ukazky treba nahrat tak, aby z nich vyliezol najlepsi reprezentativny zvuk, fakt ze najlepsi. Nema zmyslel rvat cosi silou mocou do lampoveho koncu, ked je to urcene na priame vrazenie do mixu. Alebo robit x ukazok do cisteho kanalu, do koncaku, snimane od bedne, brane linkou... to fakt netreba. Treba dodat najlepsie zvuky a basta. Ked dokonalost, tak treba dodat zvuk suchy, zvuk s umelym podkladom a zvuk so zivou kapelou - tak jedine sa pozna naozaj...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 18. Apríl , 2007, 10:15:34 »

Pokial nemas kovovy mikrofon aspon za 399,- a aspon naznak mic preampu na zvukovke, ser na taku ukazku.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #49 kedy: 18. Apríl , 2007, 10:17:08 »

zabudol som v predchadzajucich prispevkoch na smajle, tak nech to nevyzera, ze som namysleny a mam zlu naladu:

:) Beeee Cmuk chlapci Popiskujem si Žmurk ha ha ha Som frajer Na zdravie! Je to frajer
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #50 kedy: 18. Apríl , 2007, 12:58:26 »

Ukazky treba nahrat tak, aby z nich vyliezol najlepsi reprezentativny zvuk, fakt ze najlepsi. Nema zmyslel rvat cosi silou mocou do lampoveho koncu, ked je to urcene na priame vrazenie do mixu.

Rastis - už som sa ti to snažil viackrát vysvetliť, ale asi si to nechcel vnútorne prijať :), tieto multiefekty sú robené na všetky možnosti zapojení a veľmi dobre hrajú práve aj do lampových aparátov. Žmurk
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #51 kedy: 18. Apríl , 2007, 13:17:44 »

Ja vychadzam so svojich nevalnych skusensosti s PODackou fazulou, ktoru mi sem tam potvrdili aj ini ludia, co to do lampovych koncov skusali.

Zmysel mojej poznamky bol v tom, ze naco skusat vsetko mozne - treba dodat dobry zvuk a basta. Ked experimentovat, tak treba dodat zvuk v umelom mixe a zvuk v zivom mixe - to ma naozaj zmysel a tam sa pozna pravda.

<rypava poznamka>Pokial viem, vsetko mozne ste skusali v Onboarde - dynamicky majk, kondikovy majk, do sterea, len nikto z toho zatial nic nepocul :)</rypava poznamka>
Zaznamenané
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

beercompatibile

« Odpoveď #52 kedy: 18. Apríl , 2007, 13:35:37 »

RASTIS ty  - bol som na podiu v mnichove pred asi 4 rokmi - hral tam megadeath (moja srdcovka)
klient ma tam pozval (od vtedy mam rad nemcurov) - a videl som nasledovne: od zadu
uplne zavreta bedna (aj s predu mala kryt) vo vnutri bol mikrofon
zhavil to marshall  koncak "ten hranaty skoseny" teda zrejme dva konce do bedne z racku sli dva kable do tej bedne
to napajal LEXICON nejaky multiFX a na zemi? GT-6
Zaznamenané

uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit :)
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #53 kedy: 18. Apríl , 2007, 13:37:39 »

Ja vychadzam so svojich nevalnych skusensosti s PODackou fazulou, ktoru mi sem tam potvrdili aj ini ludia, co to do lampovych koncov skusali.

Zmysel mojej poznamky bol v tom, ze naco skusat vsetko mozne - treba dodat dobry zvuk a basta. Ked experimentovat, tak treba dodat zvuk v umelom mixe a zvuk v zivom mixe - to ma naozaj zmysel a tam sa pozna pravda.

<rypava poznamka>Pokial viem, vsetko mozne ste skusali v Onboarde - dynamicky majk, kondikovy majk, do sterea, len nikto z toho zatial nic nepocul :)</rypava poznamka>

Skúšali sa lampové aparáty, nie multiefekty cez koncák. Ja som svoj skúšal cez viaceré lampové konce a hral niekedy aj lepšie ako priamo lampové skreslenie z aparátu. Žmurk Nie všetky lampové aparáty sa mi svojim skreslením páčia..
Zaznamenané

max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #54 kedy: 22. Apríl , 2007, 18:51:11 »

dobre v sobotu to prihodim -
dam linku
potom - H&K vortex tranzistor RETURN IN a JCM900 RETURN IN (ked to uz musia kazit lampy tak aspon tie koncove  Bavím sa skvele)

No co, kde su ukazky ?  Tiez ma lakal GT8 ale ked uvazim tu cenu a ze ho az tak nejak ani nepotrebujem, to som len postihnuty GAS (Gear Acquiring Syndrom) ako vela incy uzivatelov fora.
Tusim si radsej zoberiem Korga, bud AX10G alebo AX5G. Presiel som na nete recenzie a este ked som videl marketingove video....
Inak beerc..., mas pravdu s tym citanim manualov, videl som vela recenzii kde z tych negativnych bolo jasne ze sa uzivatelovi nechcelo trochu skumat.
« Posledná zmena: 22. Apríl , 2007, 21:23:36 od Rastis » Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
rudy
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 09. Máj , 2007, 20:47:31 »

Prezentacia GT-8  
Zaznamenané
max
pravidelný návštevník
Príspevkov: 380

« Odpoveď #56 kedy: 09. Máj , 2007, 21:58:25 »

Korg AX5G, streaming video demo
   http://www.korg.com/gear/info.asp?a_prod_no=AX5G&category_id=6   
klik na "Click here to see the demo."

Dostali ma na sitaru, to bol posledny klinec. Uz som ho objednal u Thomanna a tak do dvoch tyzdnov by mi ho mal kamos z Nemecka doviezt.
GT8 bude urcite odolnejsi a masivnejsi, ale ja po efektoch neskacem, mozno ze je aj o nieco lepsi ale cena je 3x vacsia a o tolko lepsi zase nebude.

Zaznamenané

TURN IT UP Si píš!!!
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #57 kedy: 10. Máj , 2007, 11:07:00 »

Prezentacia GT-8  

Uplne mi doslo zle z tych jeho americkych reklamnych kecov.     Bleee
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #58 kedy: 10. Máj , 2007, 12:11:03 »

Tento chlap ma viacero reklamnych videi - ked ho vidim, tak mam dost  ?§!.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #59 kedy: 10. Máj , 2007, 12:35:47 »

Tento chlap ma viacero reklamnych videi - ked ho vidim, tak mam dost  ?§!.

Tiež mi lezie na nervy..  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.