udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 22. Október , 2008, 16:32:48 » |
|
nedávno som kúpil novú VINTAGE icon v6 stratocaster,max.spokojnost!!!!! hrá ovela lepšie ako FENDER MEXICO, JOE mal pravdu Subjektivny nazor. Ale O.K.- každy mame svoje kriteria a predstavy . / ja mam tiež gitaru za 5 a gitaru za 16 a ta za 5 hrá podla mna lepšie,ako ta za 16.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 22. Október , 2008, 16:34:27 » |
|
Subjektivny nazor. Ale O.K.- každy mame svoje kriteria a predstavy . / ja mam tiež gitaru za 5 a gitaru za 16 a ta za 5 hrá podla mna lepšie,ako ta za 16.
zalezi kto ju chyti do ruky u mna by mozna hrala lepsie ta za 16 keby si mi je predal za 5
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 22. Október , 2008, 16:38:06 » |
|
zalezi kto ju chyti do ruky u mna by mozna hrala lepsie ta za 16 keby si mi je predal za 5 Da si deco slivovice.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 22. Október , 2008, 17:05:05 » |
|
Subjektivny nazor. Ale O.K.- každy mame svoje kriteria a predstavy . / ja mam tiež gitaru za 5 a gitaru za 16 a ta za 5 hrá podla mna lepšie,ako ta za 16. mal som v ruke zopár nástrojov od squier až po custom shop ale táto VINTAGE hrá ozaj super
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 23. Október , 2008, 13:26:43 » |
|
treba hrat na gitarach a ne na chujovinach. v dobe moznosti, by som nekupil lacnu blbost NIKDY za ziadnych podmienok. ani keby som na to nemal..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 23. Október , 2008, 13:30:53 » |
|
treba hrat na gitarach a ne na chujovinach. v dobe moznosti, by som nekupil lacnu blbost NIKDY za ziadnych podmienok. ani keby som na to nemal..
Z toho mi vychadza,že treba kupovat drahu blbost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 23. Október , 2008, 13:31:55 » |
|
Z toho mi vychadza,že treba kupovat drahu blbost. no...ano, ty urcite ano. zmysel pre humor ti nechyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 23. Október , 2008, 13:43:35 » |
|
udri ked sa stanes firemnym hracom tak ti daju gitar ze ich ani nezoderes. mal by si sa prihlasit na hodiny gitary nejak treba zacat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 23. Október , 2008, 13:52:17 » |
|
ja chapem co vadim myslel.. to ze 'nie som tak bohaty aby som kupoval lacne nekvalitne veci'
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 23. Október , 2008, 13:52:51 » |
|
udri ked sa stanes firemnym hracom tak ti daju gitar ze ich ani nezoderes. mal by si sa prihlasit na hodiny gitary nejak treba zacat za 20 rokov mu da vintage jeden model. sak aj Henry pre nich hral, niet sa za co hambit a varianta dva, treba zacat podnikat, dostat sa za vodu, trochu popicovat na komancov, ze mu zobrali vsetko a je to. Ze Muzikmane?
|
|
« Posledná zmena: 23. Október , 2008, 13:55:55 od Dorian »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 23. Október , 2008, 13:53:19 » |
|
ja chapem co vadim myslel.. to ze 'nie som tak bohaty aby som kupoval lacne nekvalitne veci'
tak tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 23. Október , 2008, 13:59:19 » |
|
za 20 rokov mu da vintage jeden model. sak aj Henry pre nich hral, niet sa za co hambit a varianta dva, treba zacat podnikat, dostat sa za vodu, trochu popicovat na komancov, ze mu zobrali vsetko a je to. Ze Muzikmane? konec dobry vsetko dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 23. Október , 2008, 14:01:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 23. Október , 2008, 14:04:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 23. Október , 2008, 14:07:08 » |
|
no...ano, ty urcite ano. zmysel pre humor ti nechyba Každa vec sa ma kupovat podla toho ako/ na aky učel sa bude použivat.Pokial je niekto profi muzikant alebo planuje sa hudbe venovat-tam je to jasne,určita kvalita je priam "nutna". Ale pokial niekto berie hudbu len ako konička,občas si niečo zahra pre potešenie,pripadne sa s kamošmi "len zabava" alebo ešte nie je rozhodnuty čo bude dalej,tak tam je namieste zvažovat kupu "drahych veci". Samozrejme,pokial take veci chce mat za každu cenu-prečo nie. Nemenej dôlažite je aj "nadobudnutie veci". Su sice možnosti,ale aj tie maju svoje "uskalia". A radost z hudby môže niekomu priniest aj "lacna gitara a aparatura". Preto nebudem hovorit chalanovi,ktory si po neviem akom dlhom čase kupil gitaru za 5-6 tisic a je neskonale štastny že ju ma,že si kupil blbost. A tak isto tomu,kto si doma hra pre vlastne potešenie a nechce vražat prachy do tychto veci a to čo ma mu stači-nepoviem mu že ma lacne blbosti,nech si kupi niečo poriadne. Berme to tak že: "každemu čo sa mu pači a vyhovuje".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|