Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 04:31:26
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ARPEGGIA - rozklady  (Prečítané 30655 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #75 kedy: 02. Júl , 2008, 11:56:11 »

tuto to je vidiet. smerom k vyssim tonom hra normalne a naspat sweep jak hovori pitu
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #76 kedy: 02. Júl , 2008, 12:03:03 »

Na cvicenie sweepov odporucam si pocvicit aspon kusok z hlavnej casti skladny Air od Jasona Beckera, sice dost narocne ale krasna kompozicia.

Tu to hra sice niekto iny ale je to tiez vyborne :

Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #77 kedy: 02. Júl , 2008, 16:18:05 »

tuto to je vidiet. smerom k vyssim tonom hra normalne a naspat sweep jak hovori pitu
hehe jak lahko to vyzera.....pomaly to zahram ale rychlo to znie komicky....musim to vymakat....len som lenivy jak svina
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #78 kedy: 02. Júl , 2008, 22:35:37 »

hehe jak lahko to vyzera.....pomaly to zahram ale rychlo to znie komicky....musim to vymakat....len som lenivy jak svina

siiiilas, teraz dam trochu odveci, jasne, treba pocvicit a naucit sa aj taketo, ale na koncerte som mal skor dojem, ze trochu chybal hutnejsi basovy groove - velakrat si zahral velmi pekny brejk ci vyhravku, no miestami som mal dojem, ze tie vyhravky obcas nepodporia celok - neviem ci rozumies ako to myslim, ale na moje ucho by sa niekde viac hodil ACDC pristup - rovne osmicky, rachot.  niekde zase viac popocuvat co hra bubenik, resp si s nim vytvorit rytmicke brejky, nech to nieje ze kazdy za seba, ale aspon rytmika za seba - viac sa skamaratit s bicou sadou - kopakom a ide sa  :) Na zdravie!
ale to len tak, co som postrehol, urcite ti tieto shredderske techniky nebudu na skodu  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #79 kedy: 05. Júl , 2008, 16:57:54 »

siiiilas, teraz dam trochu odveci, jasne, treba pocvicit a naucit sa aj taketo, ale na koncerte som mal skor dojem, ze trochu chybal hutnejsi basovy groove - velakrat si zahral velmi pekny brejk ci vyhravku, no miestami som mal dojem, ze tie vyhravky obcas nepodporia celok - neviem ci rozumies ako to myslim, ale na moje ucho by sa niekde viac hodil ACDC pristup - rovne osmicky, rachot.  niekde zase viac popocuvat co hra bubenik, resp si s nim vytvorit rytmicke brejky, nech to nieje ze kazdy za seba, ale aspon rytmika za seba - viac sa skamaratit s bicou sadou - kopakom a ide sa  :) Na zdravie!
ale to len tak, co som postrehol, urcite ti tieto shredderske techniky nebudu na skodu  Na zdravie!
no viem uz mi to povedalo viacej ludi....posnazim sa aj basovat pre zmenu:D....mna to vysivanie proste bavi xixi
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Lukas
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #80 kedy: 10. September , 2008, 18:48:53 »

Nazdar...prosím mohli by ste mi sem hodiť nejaké arpeggiá  ktoré sú ľahké a najlepšie pre začiatok, alebo rôzne linky kde sa takéto arpeggia nachádzajú? Chcel by som sa naučiť arpeggia tak za rôzne rady ako ste sa ich začínali učiť, alebo taby podľa ktorých ste sa ich učili budem velice vďačný :)
Zaznamenané
Ronald G.
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 124

« Odpoveď #81 kedy: 15. September , 2008, 18:27:34 »

ako hrate arpeggia ? hybete rukou smerom hore-dole alebo iba zapestim ? ja som prisiel na to ze ked to hram tak ze hybem celou rukou tak to ide laksie
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #82 kedy: 15. September , 2008, 18:34:09 »

laksie ako od 'laktoza'? :D sry ale nedalo mi.. arpeggia nehram.. hral som ich spinavo a momentalne venujem cas tomu aby som hral presne a cisto..   radsej ich nebudem hrat vobec pokym nebudu uplne ciste.... nejake blu blu hore blu blu dole.. kto to oceni? nejaky true pure metlaci odrasteni na Dragonforce akurat.. a teraz vazne.. kazdy ich hra tak ako mu je pohodlne..  ja som ich hraval/ hravam tak ze smerom dole po strunach trocha nahnem brnkatko aby sa lepsie smykalo pri sweepe a smerom nahor zas opacne.. plus samozrejme ze tam je pohyb predlaktia..bez toho by to asi neslo :) este smileik na odlahcenie a je to hotovo.. tak.. inak poradim ti.. nehraj ich rychlo.. chod pomaly a pravidelne a uvidis ci si fakt krivy alebo sa ti to len zda..Žmurk zdar
Zaznamenané

Ronald G.
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #83 kedy: 15. September , 2008, 18:50:01 »

arpeggia mi idu celkom dobre ale ked stojim a hram ich niekde medzi 17-21 prazcom mam problem hrat na hornych strunach ked sedim tak  mi to ide v pohode  Smútim
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #84 kedy: 15. September , 2008, 19:00:35 »

RonaldG: male arpeggia mozes hrat zapestim a je to pohodlne, tym myslim arpeggia cez 3 struny. Samozrejme ked hras sweep cez 6 strun musis pohnut celou rukou, takze moja odpoved na tvoju otazku je ze ja pouzivam oba sposoby a myslim ze tak robi vacsina gitaristov
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #85 kedy: 15. September , 2008, 19:22:16 »

arpeggia mi idu celkom dobre ale ked stojim a hram ich niekde medzi 17-21 prazcom mam problem hrat na hornych strunach ked sedim tak  mi to ide v pohode  Smútim

dáš si vyššie gitaru a bude to ok
Zaznamenané

Ronald G.
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #86 kedy: 15. September , 2008, 19:37:51 »

dáš si vyššie gitaru a bude to ok
no ale potom vyzerám ako k**t  ha ha ha
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #87 kedy: 15. September , 2008, 19:42:24 »

kašli na imidž, pi sprite.
alebo nechaj gitaru kde je zamakaj v stoji a nebudes vyzerat ako koko*t. aku inu radu si cakal? vitamin C po obede z teba lepsieho gitaristu nespravi Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
much
stály hosť

« Odpoveď #88 kedy: 15. September , 2008, 19:43:31 »

v tom pripade uz len posluchnut kaolkove odporucanie a nehrat arpeggia vobec....alebo si vzdy vyloz nohu na monitor, alebo stojan od gitary alebo nieco vhodne co je po ruke, a opri o nu gitaru ked ides hrat rozklady.... ale ja osobne by som si dal gitaru  radsej vyssie
« Posledná zmena: 15. September , 2008, 19:45:43 od much » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #89 kedy: 15. September , 2008, 21:01:12 »

proste vyssie..  tak tak.. gitara ma byt tak aby sa pohodlne hralo..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 23 otázok.