Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 09:49:58
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: matesowe gitarky  (Prečítané 12351 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #60 kedy: 19. August , 2008, 21:56:14 »

Si si mohol to kvazi LP od LTD :)

Ja tiez chcem tretiu gitaru, nieco ine. Telecaster nejaky, cize single.
tato sa mi paci celkom a ked LP tak poriadne (mahagon+javor) a to by bolo cenovo inde..
Som nasiel inzerat, zaujala ma, potom aj cena, tak som ju kupil.
tretia gitara bola pre mna nevyhnutnst, mam strat a SG s klasickym ladenim a LTD do dropped Cis
ale este ma laka dajaky telecaster (asi stary Japonec daky) a uvazujem aj nad niecim na sposob ES335... ako sa vola ta choroba ked clovek chce vela nastrojov a aparatov? :)
Zaznamenané

FALLGRAPP
udry
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 19. August , 2008, 22:01:08 »

Ja tiež zhanam niečo lacne na "rôzne ladenia" ale s pevnou kobylkou. Bo s tremolom preladiš E-čko a si v rrrr.Asi dojdem k tebe kuknut dake BACH-y. Pošli mi na PM orientačne ceny SG a LP. Dikes.
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #62 kedy: 19. August , 2008, 22:05:41 »

Ja tiež zhanam niečo lacne na "rôzne ladenia" ale s pevnou kobylkou. Bo s tremolom preladiš E-čko a si v rrrr.Asi dojdem k tebe kuknut dake BACH-y. Pošli mi na PM orientačne ceny SG a LP. Dikes.
na tejto LTDcke je kobylka dotiahnuta nadoraz a vložený špalík zospodu, páku nepoužívam..
ved sa zastav, mam aj dajake nove kusy dokonca dva firebirdy - biely a čierny  pevne kobylky ha ha ha..
Zaznamenané

FALLGRAPP
udry
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 19. August , 2008, 22:12:16 »

na tejto LTDcke je kobylka dotiahnuta nadoraz a vložený špalík zospodu, páku nepoužívam..
ved sa zastav, mam aj dajake nove kusy dokonca dva firebirdy - biely a čierny  pevne kobylky ha ha ha..
Ale len 18-22. Staršie nie. Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #64 kedy: 19. August , 2008, 22:16:47 »

pekna gitara, vzdy sa mi tieto ESP superstraty pacili.
Zaznamenané

o-yep sro
udry
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 19. August , 2008, 22:22:18 »

Mne sa tiež tieto "striedme" gitary pačia./ bez pickuardov a množstvom knoflikov/. Ale reverzna hlava-jaksik nie.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #66 kedy: 19. August , 2008, 22:29:09 »

Mne sa tiež tieto "striedme" gitary pačia./ bez pickuardov a množstvom knoflikov/. Ale reverzna hlava-jaksik nie.

nema to tonovu clonu, dve hlasitosti uplne staci. aj tak clonu len kontrolujes ci si ju omylom nezatiahol.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #67 kedy: 19. August , 2008, 22:30:29 »

a to som odtial vyhodil aj potenciometer tone a nechal len prepinac snimacov a volume.
a ta reverzna hlava z nej robi o triedu krajsiu gitaru v porovnani s ibanezmi a Jacksonmi v podobnej cenovej kategorii.
Zaznamenané

FALLGRAPP
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #68 kedy: 20. August , 2008, 15:36:14 »

LTD do dropped Cis

inspiroval si sa Disturbed?  Popiskujem si
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť

« Odpoveď #69 kedy: 24. August , 2008, 12:37:45 »

inspiroval si sa Disturbed?  Popiskujem si

popravde, ladit o pol tona nizsie som chcel uz davnejsie skusit, pouziva to dost gitaristov a nie len metalovych, no a  mame par skladieb ktore si toto ladenie vyzaduju. Este laborujem s hrubkou strun aka sa na toto ladenie najlepsie hodi, obycajne pouzivam 10-46 na strat a 10-50 na SG, tak asi skusim 11-52
Zaznamenané

FALLGRAPP
kato
pravidelný návštevník
Príspevkov: 425

« Odpoveď #70 kedy: 30. August , 2008, 07:36:55 »

Nech ti sluzi a prinasa hodne peknych tonov.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 22 otázok.