Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 09:25:09
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Live at budokan  (Prečítané 23911 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #75 kedy: 20. Júl , 2005, 16:55:05 »

Najlepší koncert aký som kedy videl, stávam sa verným fanúšikom. Brutálne Mimochodom videl niekto DVD z New yorku?
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #76 kedy: 21. Júl , 2005, 14:30:25 »

Podla mna je to velmi dobre DVD, neviem preco by malo byt zle. Ze su zle back-up vokaly? Vsak to je iba plus, ze to nedorabali v studiu ako 90% ostatnych ""kvazi"" zivakov.... Ked je nieco zivak, nech je to zivak. A nie zanzam kamery so studiovoi dorobenym zvukom.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #77 kedy: 21. Júl , 2005, 16:09:30 »

Za pár dní zhodnotím aj ja. Uvidíme
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #78 kedy: 21. Júl , 2005, 16:31:00 »

to dvd je podla mna dobre. niektori ho povazuju za lepsie ako budokan. Mas tam cely scenes album, learning to live a ine.....a 24 minutovy change of seasons live, nevidim dovod preco by to malo byt zle dvd. To, ze moze niekomu pripominat hlas hypnotizera ako nejaku buznu, je uplny detail a podla mna si malo kto vobec vsimol, ze ten hlas je ina osoba ako na albume. Iggymu tiez vadia, tie portnoyove onaniscitcke graficke mozaiky, co su pocas koncertu :)..vsak ? Beeee
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 10. August , 2005, 09:14:09 »

Tak už to mám doma, Budokan je lepší. Škoad, že je málo záberov na publikum a tie fialové nápisy this feeling inside me čo sa vyhodia na celú obrazovku ma rozčulujú tie prestrihy na Victoriu a takéto zábery boli myslené dobre ale výsledok nič moc. Lepšie sa to počúva ako sa na to díva. Škoda, lebo výber pesničiek je fasa
Zaznamenané
Davofka
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #80 kedy: 19. December , 2005, 13:11:24 »

podla mna je to velmi dobre DVD, lepsie ako Scenes from a Memory in NY.....lenze v NY je pekne to John & Theresa solo spot, ked kukam to DVD tak iba tuto pesnicku:), ale Budokan kukam cely:silly:
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #81 kedy: 19. December , 2005, 15:27:47 »

tak kukam, ze ta debata je znacne nesuvisla a teraz som objavil moj prispevok na konci 8-mej strany a je prazdny. sranda. tipujem, ze som tam pisal, co napisem aj teraz, ale musim, kedze tema sa stocila zase tym smerom Žmurk

DVD Budokan je skvele, DVD Scenes ... je dost hrozne. Tie vokaly, uz som spominal, ano je to pekny dokaz, ze Dream svoje zivaky nedotahuje v studiu, ale kvalitu samotneho hudobneho zazitku to urcite nezvysi. Obraz je jedna velka katastrofa, ako uz imbus naznacil, portnoy si tu nepodarenu snahu o ZOBRAZENIE pribehu naozaj mohol odpustit. o tych amaterskych vizualizacnych plug-inoch, co tam narval nehovoriac. Priznavam, ze subjektivne ma uplne najviac rozhodil ten patrt na zaciatku, co si asi pomylil podium s manezou... album Scenes From A Memory naozaj navodil uzasnu atmosferu, ktoru tento pajac zruinoval v prvej sekunde (osobne sa mi ani nepacila ta cierna vokalistka, co si linku v Through Her Eyes zaimprovizovala dost mimo temu, ale toto je dost vec vkusu, takze to uvadzam len takto v zatvorke). Skratka a dobre, to DVD je dost nepodarene. Zachytava perfektne instrumentalne vykony hudobnikov DT, ale na tie uz sme zvyknuti, chcelo to kus viac. Budokan to vsetko ma - vyber songov, skvelu atmosferu, vokaly tento krat 100% (pretoze aj labrie na SF NY zatal usirvuco mimo ton), a vyborny strih. bonusove materialy su tiez profi a zaroven milo zvladnute.

Heh. ako tak na ten prispevok pozeram, uz viem, preco som sialeny pridavac ha ha ha

Naposledy upravil Iggy, : 19.12.2005 o 15:29
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #82 kedy: 19. December , 2005, 18:57:45 »

Inak len doplnim v minulosti aj DT dotacali v studiu. Napr zivak Live at Marquee z roku 93, tak tam je vacsia cast gitar prehravana.
A dokonca aj DVD scenes chceli prehrat vokaly v studiu, lebo su take ake su. No v case, ked to chceli robit, tak uja portnoya nevedeli zastihnut, tak sa vykaslali na to a pustili to do sveta take ako to je Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #83 kedy: 19. December , 2005, 19:03:00 »

a takto padaju aj sa rodia myty :unsure: :silly:
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #84 kedy: 19. December , 2005, 19:14:24 »

NA, ty mytus :)

http://www.dtfaq.com/category/23#1061
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #85 kedy: 19. December , 2005, 19:56:48 »

iMbUS napísal:
Citácia

A dokonca aj DVD scenes chceli prehrat vokaly v studiu, lebo su take ake su. No v case, ked to chceli robit, tak uja portnoya nevedeli zastihnut, tak sa vykaslali na to a pustili to do sveta take ako to je Žmurk

Nemusim byt DT fanatik, aby ta veta znela divne :)
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #86 kedy: 19. December , 2005, 20:16:09 »

pred chvížou som oprášil z poličky originálku Budokana a som rád že ste ma navnadili drísty bokom.
Ja som čert..
Zaznamenané

tatko fóra
django
nováčik
*
Príspevkov: 18

´´les yeux noirs´´

« Odpoveď #87 kedy: 02. Máj , 2007, 16:39:32 »

Podla mna je to velmi dobre DVD, neviem preco by malo byt zle. Ze su zle back-up vokaly? Vsak to je iba plus, ze to nedorabali v studiu ako 90% ostatnych ""kvazi"" zivakov.... Ked je nieco zivak, nech je to zivak. A nie zanzam kamery so studiovoi dorobenym zvukom.
...uplne suhlasim...je to vynikajuce DVD...tak presne tak...je na zivo nahravane...  Ja som čert..  ...a na zivo sa smykne aj najlepsim ...
Zaznamenané
exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #88 kedy: 13. Máj , 2007, 23:37:52 »

Chcem sa spytat znalcov dreamu(aj ja mam dream rad, aj ked ma posledne 2studiove albumy neoslovili). Na tom dvd NY-Scenes from memory,ci ako sa to vola je skladba "Home" a zacina to nejakym nahranym samplom(je to aj na studiovej nahravke,ale nie to tam az tak dobre pocut)...strasne mi je ten sampel znamy z 1 filmu(horor?)...teda myslim... Nevie niekto z akeho filmu to moze byt(teda ci to dream niekde neuvadza)?

http://youtube.com/watch?v=w_g13kUZWkE
« Posledná zmena: 13. Máj , 2007, 23:40:50 od exhumer » Zaznamenané

WEIRD THRASH
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 23 otázok.