Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 17:42:11
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Diamant  (Prečítané 64652 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
ANTISOCIAL6661
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

Alex6661

« Odpoveď #105 kedy: 03. Október , 2009, 14:48:00 »

Aj ja myslim,ze s nimi nemaju sancu,lebo mlady nakupuju ine tvary a stary bud uz maju,alebo seru na to :'(Tiez keby som teraz isiel kupovat gitaru okolo 800 eciek,iste nekupim Jolanu,neviem preco,mozno kvoli tym starym sunkam,jesitnosti(co sa ZNACKY tyka).....neviem Je mi do plaču
Zaznamenané

ESP Eclipse II SW,Boss GT 10,,Marshall JCM 900 4100,Marshall 1960 AB,Ibanez western,Monster cable rock
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #106 kedy: 03. Október , 2009, 19:37:11 »

Iba dve Jolany stáli za niečo. Ako spomínal Rastis, bola to D-Bass a veľmi dávno som mal Jantaru. Stačilo dať dobrý snímač a hrala celkom dobre.
Zaznamenané

matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #107 kedy: 03. Október , 2009, 19:38:45 »

Iba dve Jolany stáli za niečo. Ako spomínal Rastis, bola to D-Bass a veľmi dávno som mal Jantaru. Stačilo dať dobrý snímač a hrala celkom dobre.

Ja som zase pocul ze vsetky Jolany boli uzitocne -  ako kurivo
Zaznamenané
hombre
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

Jsem jako narkoman co drogy někde stratil.

« Odpoveď #108 kedy: 03. Október , 2009, 20:20:00 »

Není to jen závist,která kytara se urobila na Slovensku?(Sorry) Ty kytarky nic moc ale existovaly.Já na ni hrál 10let!!!!!!!! Na co by jste kua hráli v té dobé ,na Defila z Polska nebo na Rumunské španělky?Přeci v té době nic jiného nebylo,mimo nástrojů ze západu,které byli pro normálního frajera kterej vydělával 1900kčs absolutně nedostupné,Luboš Andršt po té co si koupil Gibsona LP byl zadlužen na 10-let.Má to cenu stále kecat o té kytaře která byla ve své době něco jak zázrak a ted bohužel je to pro některé lidi sračka?(Bohužel i pro mně).Já ji miluju,a když ji miluješ,není co řešit.........................................že?
« Posledná zmena: 03. Október , 2009, 20:33:23 od hombre » Zaznamenané

Hombre
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #109 kedy: 03. Október , 2009, 20:37:04 »

Není to jen závist,která kytara se urobila na Slovensku?(Sorry) Ty kytarky nic moc ale existovaly.Já na ni hrál 10let!!!!!!!! Na co by jste kua hráli v té dobé ,na Defila z Polska nebo na Rumunské španělky?Přeci v té době nic jiného nebylo,mimo nástrojů ze západu,které byli pro normálního frajera kterej vydělával 1900kčs absolutně nedostupné,Luboš Andršt po té co si koupil Gibsona LP byl zadlužen na 10-let.Má to cenu stále kecat o té kytaře která byla ve své době něco jak zázrak a ted bohužel je to pro některé lidi sračka?(Bohužel i pro mně).Já ji miluju,a když ji miluješ,není co řešit.........................................že?
V tomto musím s tebou súhlasiť kedže som starší ročník a ked som si kúpil prvú Vikomtku tak som sa cítil ak Springsteen ,je nepopieratelný fakt že keby nebolo Jolany tak by nebolo na čom hrať  Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hombre
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #110 kedy: 03. Október , 2009, 20:41:29 »

Děkuji kolego.
Zaznamenané

Hombre
hombre
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #111 kedy: 03. Október , 2009, 20:51:31 »

Já si myslím,že když člověk umí hrát,tak i na nástroji který není zrovna nic extra zahraje,u nás byla v letech 1972-3 kapela B-Special(už z názvu je zřejmé že hráli hlavně Black Sabbath),kteří na Diamantkach hráli tak že já to nemůžu do dnešní doby pochopit.Zesilovače domorobo,efekty to samo,kua ale ten zvuk .........Nebylo to ani Fendrem,ani Gibsonem,ani PSR-em.Oni kua uměli hrát!!!!!!!
« Posledná zmena: 03. Október , 2009, 20:56:16 od hombre » Zaznamenané

Hombre
udry
Hosť
« Odpoveď #112 kedy: 03. Október , 2009, 21:48:37 »

Není to jen závist,která kytara se urobila na Slovensku?(Sorry) Ty kytarky nic moc ale existovaly.Já na ni hrál 10let!!!!!!!! Na co by jste kua hráli v té dobé ,na Defila z Polska nebo na Rumunské španělky?Přeci v té době nic jiného nebylo,mimo nástrojů ze západu,které byli pro normálního frajera kterej vydělával 1900kčs absolutně nedostupné,
Konečne niekto pochopil,čo v tej dobe Diamantky boli a čo pre amaterskych hudobníkov znamenali  Na zdravie!. A tak isto to bolo so zosikmi,bicimi,klavesami atd. Zdravíčko 
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #113 kedy: 03. Október , 2009, 22:09:50 »

ale to je vsetko pravda. len to je o tej nostalgii, nie o tom ze boli tie nastroje dobre, ako sa dnes nostalgici snazia tvrdit. ze ine neboli ie je aj ina debata...

inak za mojich cias uz na Slovensku existovalo viacej vyrobcov, ktori dokazali vyrobit zodpovedny profesionalny nastroj (mnohe zname nahravky na takych aj boli ponahravane) za zaplatitelne peniaze... takze na to, ze ine gitary neboli sa ja pozeram uz touto optikou. uznavam, ze v 60/70 tych rokoch bola Alexandria svaty gral :)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #114 kedy: 03. Október , 2009, 22:26:58 »

ale to je vsetko pravda. len to je o tej nostalgii, nie o tom ze boli tie nastroje dobre, ako sa dnes nostalgici snazia tvrdit. ze ine neboli ie je aj ina debata...

... gitary boli dobré,len hráči boli na p.....  Bavím sa skvele  a tak je tomu aj teraz.... Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #115 kedy: 03. Október , 2009, 22:33:30 »

Pedro zuvacky boli tiez fajn.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 03. Október , 2009, 22:38:01 »

Pedro zuvacky boli tiez fajn.
Ale ty si ich pravdepodobne nežuval. :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #117 kedy: 03. Október , 2009, 22:38:58 »

Ale ty si ich pravdepodobne nežuval. :)

Ale hej, stihol som ich. Aj Vinea bola lepsia oproti tej dnesnej sirupovej sracke.  ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #118 kedy: 04. Október , 2009, 09:09:41 »

ja ti vravim celu dobu ze ty si sa mal narodit v inej dobe a inom rezime, ale furt mi nechces verit. aj tvoje alkoholove ulety by boli viac tolerovane  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #119 kedy: 04. Október , 2009, 09:13:11 »

ja ti vravim celu dobu ze ty si sa mal narodit v inej dobe a inom rezime, ale furt mi nechces verit. aj tvoje alkoholove ulety by boli viac tolerovane  Na zdravie!

Ale pankac, ved trosku recesie, nemusis vsetko vazne brat. A navyse ja do cudzich aut nekopem. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.