Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
20. November , 2024, 14:28:38
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trivium  (Prečítané 7024 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #15 kedy: 28. September , 2007, 21:11:15 »

som si stiahol nedavno koncert (ked to vyjde oficialne si to samozrejme pojdem kupit Bavím sa skvele)
myslim ze z osla, predskakovali iron maiden a
na moje pocudovanie to slapalo ako z cdcka,
len to bolo strasne nahrane neviem cim
lebo ten chalan pri tom nahravani asi bol v moshi (solo gitara tam lietala kade tade az som nechapal),
ten basak ma strasne teply hlas, som si normalne myslel ze tie backing vocals robi zenska ha ha ha
talentovany su.. tato skladba ma dostala pred nedavnom
http://youtube.com/watch?v=p0u3ePdWSM4
mlade skupiny netreba podcenovat..a vobec to neznie ako metallica Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #16 kedy: 29. September , 2007, 02:48:49 »

o ich instrumentalnych schopnostiach a sikovnosti chalanov nepochybujem, ale nech to pozeram ako chcem, na tej skupine nie je hadam vobec nic "vlastne"... zufalo ma to nebavi pocuvat  Smútim
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #17 kedy: 19. Október , 2007, 22:27:36 »

No , ja tuto kapely zeriem ... uznavam ze neprisli s ničím novým ,ale dnes uz nieje lahke priniest nieco nove ... Proste skoro vsetko tu uz bolo :D a tejto kapele sa to podla mna dobre dari lepit dokopy ... a priznajeme si ze kolko z nas v ich veku by bolo schopnych dokazat to co dokazali oni . Je jasne ze zacinat s kapelou v USA a v SR je rozdiel ,pretoze podmienky su neporovnatelne , ale zas v USA existuje ovela viac kaoppiel ako u nas a myslim si ze prebojovat sa tak daleko ako sa to podarilo im za tak kratky cas je dost vela ...  Ja som čert..
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #18 kedy: 18. September , 2008, 07:03:11 »

No tak na ceste je pre mňa osobne, nie už tak očakávaný album od Trivium, ale určite sa na neho vrhnem ako malý ak to bude vonku. Mňa osobne kapela sklamala. Trošku spevovou linkou v The Crusade, ale časom som si zvykol a ten album mám celkom rád. No ale hlavne,keď som videl záznamy z koncertu a Matt Heafy spieval staré dobré veci z Ascendancy ( podľa mňa naj čo Trivium kedy aj zrobili  Na zdravie!) čistým hlasom. Sklamanie a prúser jak delo. No ale aj tak dávam do pozornosti, že by sa mal v blízkej dobe objaviť nový nasledovník The Crusaderu, ktorý bude počúvať na meno Shogun. OT: Obal sa mi desne nepáči  Bavím sa skvele.
Ale čo po tom, je hlavná muzika a z ukážky ( nie kvalitnej) čo som zatiaľ mal možnosť počuť, čo ja viem  Huh! Nie je to zle, no zároveň ma potešili growling. Veľa ludí ich začalo počuvať práve po tejto ére. No u mňa to ku trivium patrí. Tak stále tu je nádej, že sa to bude aspoň trocha niesť v duchu Ascendancy. Alebo vlastne posúďte sami  Zdravíčko   

new song:
                 Down From The Sky:
                 Kirisute Gomen:
Zaznamenané
FUGAS
nováčik
*
Príspevkov: 45

HARDCOREMETAL

« Odpoveď #19 kedy: 22. September , 2008, 17:58:29 »

Mno... "TRIVIUM" ten určite patrí medzi moje viac ako len obľúbené kapeli... Zatial najvydarenejší album podla mňa je "Ascendancy" s z neho song:
- A Gunshot to The Head of Trepidation...
Ale čakám čo vylezie z ich dielne teraz... Snáď nas milo prekvapia...
Mne osobne sa páčia ich solo duely
- Anthem (We Are The Fire) Obaja sú dobrý gitaristi........
Zaznamenané

zarábaj si na nete...PENIAZE ISTÉ...chodia aj šekom       http://www.klikacka.sk/registracia/?odporucatel=Fugas
focus
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 127

« Odpoveď #20 kedy: 22. September , 2008, 18:23:51 »

tato skladba ma dostala pred nedavnom
http://youtube.com/watch?v=p0u3ePdWSM4
mlade skupiny netreba podcenovat..a vobec to neznie ako metallica Bacha na vec kamo!

vynikajúce...
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #21 kedy: 22. September , 2008, 18:30:03 »

Novy album som si zatial velmi nenapocuval.Ale inac je to na prvy sup lepsie jak nova metallica ako celok
« Posledná zmena: 01. December , 2008, 19:27:47 od ujo jolana » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 22. September , 2008, 18:30:26 »

nazivo su vraj dost slabi, cize by som ich radil k studiovym kapelam.. ale k tomu by sa mohol vyjadrit uzivatel damned13 skor, kedze toto je fakt jeho parket..
Zaznamenané

FUGAS
nováčik
*

HARDCOREMETAL

« Odpoveď #23 kedy: 22. September , 2008, 18:43:07 »

Ževraj "Shogun Riffing"  Ja som čert.. Neviem, či hrajú live naprt, ale ich riffing je podla mňa dokonalí....
Zaznamenané

zarábaj si na nete...PENIAZE ISTÉ...chodia aj šekom       http://www.klikacka.sk/registracia/?odporucatel=Fugas
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 23. September , 2008, 07:21:35 »

Dik Karol za spomenutie čuráka ako som ja  Na zdravie!
No ono je to tak, že ukážky a samotný koncert mi dosť napovedali a plne postačili. Ono ani nejde že nezahrajú to čo na albumu. Ide skôr že neodspievajú. Čo mňa osobne Matt Heafy moc sklamal. Videl som koncert ( neviem jeho pôvod) a Matt Heafy všetky piesne aj z Ascendancy, spieval čisto a hlavne dosť zle. Moc sa snažil presadiť už niekomu tak pripomínajúci Hetfieldov hlas.
Ja osobne som zažil hlboké sklamanie a poslednej dobe, som ich ako tak z kolosea mojich obľúbených kapiel ako vyradil. Ascendancy je len jeden a tak to asi aj zostane. Ale nechcem predbiehať a uvidíme, čo nám predvedú ešte. Odpúšťať je ľudské  Bavím sa skvele

Názorná ukážka kde Matt Heafy uplne sere na Growling a jediný kto to zachranuje je Corey:

Viem že sú fanúšikovia novej vlny Trivium a že uprednostňujú hlavne album The Crusade. Kde je prevažná časť spievaná, či to nazveme čistým alebo Hetfieldovským hlasom, to je jedno teraz. Ale skladby z Ascendancy by si mali zachovať vlastnú tvár. Inak mi to znie ako sračka a nie to z čoho som nevedel kde mám hlavu a nalapať dych od úžasu  Zdravíčko
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 23. September , 2008, 07:26:33 »

Len pre porovnanie..tie isté piesne čo som uviedol hore : (dokonca Live)  Na zdravie!

Kde je ten dobrý, starý Trivium.  Je mi do plaču Podľa mňa tie piesne by mohli úplné vypustiť, keď majú za úmyslom ich spievať a jebať takýmto spôsobom ako to robia teraz. To nie je Trivium, ale jeden komerčny tah. Aby človek prispôsoboval staré piesne k novej vlne, čo sa ukázala ako dobrá ( Hetfield) . Pre mňa otrasná, lebo Hetfield nevedel na koncertoch nikdy spievať a toto mi nezoberie nikto. Získali fanúšikov a určite viac, to nepopieram. Ale aj stratili a poznám chalanov čo už na Trivium len spomínajú. kua ako som sa rozčertil hneď z rána  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. September , 2008, 07:34:52 od damned13 » Zaznamenané
FUGAS
nováčik
*

HARDCOREMETAL

« Odpoveď #26 kedy: 26. September , 2008, 22:39:27 »

A čo takto sa trochu odviazať Ja som čert..Huh!

Špecialná verzia "To the rats"

čeknite si to...
Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #27 kedy: 01. December , 2008, 12:06:11 »

pocul som novy album SHOGUN a musim povedat ze je viac nez obstojny....i ked album The Crusade sa mi pacil viac....ale chalanom to hra skvelo...dobre pretechnizovane riffy a bubenik je brutalista Si píš!!!
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #28 kedy: 08. December , 2008, 15:54:47 »

Neboli ste na nich v Prahe ked hrali so Slayerom ? mne do toho na poslednu chvilu prisli zapocty taksom nemohol ist  Neser ma!
Ale co som vidle na youtube videa tak to tam clekom dobre vyzeralo ,klenkvalita tyych videi je dost slaba.
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #29 kedy: 18. August , 2011, 21:41:00 »

Prave som sa v novom Sparku docital ze Trivium by mali hrat 9.11. v bratislavskom MMC.

Je to uz aj potvrdene na stranke Obscure :

http://www.obscure.cz/cs/akce/
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.125 sekund, 23 otázok.