kaolko
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 31. Október , 2010, 21:53:38 » |
|
private stock? skoda toho 3 polohoveho prepinaca..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 31. Október , 2010, 21:53:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 31. Október , 2010, 21:54:30 » |
|
ano sedmicky su len private stock zatial a mozno aj navzdy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 31. Október , 2010, 21:54:30 » |
|
tak to uz hej.. kks
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 31. Október , 2010, 21:55:48 » |
|
vies co toto by ma asi fakt moc nesralo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 31. Október , 2010, 23:02:12 » |
|
ta cierna je skoro ako moja :-) presne taky top som chcel a dosiahol :-) uplna mnamka.. a pevna kobylka!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 31. Október , 2010, 23:12:53 » |
|
ta cierna je skoro ako moja :-) presne taky top som chcel a dosiahol :-) uplna mnamka.. a pevna kobylka!!!
lenze ty hras obratene takze sa na to aj tak neda pozerat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 31. Október , 2010, 23:16:22 » |
|
Ked tie gitarky budu hrat tak aku maju cenu , polozia vsetky ostatne gitarky do prdele ... co sa chvala bohu nikdy nestane ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 31. Október , 2010, 23:26:38 » |
|
Ked tie gitarky budu hrat tak aku maju cenu , polozia vsetky ostatne gitarky do prdele ... co sa chvala bohu nikdy nestane ... uz sa to davno stalo Ja mam pocit, ze nejak tu vznika hype PRS a bogner. Ako som spominal, u mna zatial vedie a na prvom mieste je v spracovani Ondrikova PRSka. samozrejme jedine PRS a BOGNER mozu hrat dobre , ja si samozrejme robim srandu ziaden hype len musim tu aj ja nieco trochu propagovat lebo to bude len same axe blekmesin, telecaster, LP a gejvat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 31. Október , 2010, 23:28:13 » |
|
uz sa to davno stalo no ked si o tom presvedceny ... nebudem Ti brat iluzie hlavne nech sa tesis ty
|
|
« Posledná zmena: 01. November , 2010, 10:46:43 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 31. Október , 2010, 23:28:46 » |
|
Ja mam pocit, ze nejak tu vznika hype PRS a bogner. Ako som spominal, u mna zatial vedie a na prvom mieste je v spracovani Ondrikova PRSka. aky hype, ved len zakky to tu spomenul, ked si ho kupil, skoro nikdy predtym ani potom sa o tom nehovoril a prs tu ma majo fero uz par rokov, on aj zalozil temu, tak je treba zivit, lebo mne osobne sa uz chce grcat ked vidim prispevok a termin gibson
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 31. Október , 2010, 23:30:38 » |
|
no ked si o tom presvedceny ... nebudem Ti brat iluzie hlavne nech sa tesis ty a odkial prosim ta beries to neoblomne presvedcenie ty ? hral si uz na takom paul reed smithe ? vies ako taky nastroj hra ? podla mna tie prachy za to su uplne v pohode, ked si predstavim, ze za tu sumu mas custom od gibson co je for, co sa tyka vypracovania uz ani nehovorim
|
|
« Posledná zmena: 01. November , 2010, 10:45:07 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 31. Október , 2010, 23:34:10 » |
|
a odkial prosim ta beries to neoblomne presvedcenie ty ? hral si uz na takom paul reed smithe ? vies ako taky nastroj hra ? podla mna tie prachy za to su uplne v pohode, ked si predstavim, ze za tu sumu mas custom od gibson co je for, co sa tyka vypracovania uz ani nehovorim
ak by som prs gitaru nedrzal v ruke bolo by hlupe napisat to co som napisal ... viac nemam co dodat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 31. Október , 2010, 23:34:55 » |
|
Ako som spominal, u mna zatial vedie a na prvom mieste je v spracovani Ondrikova PRSka.
ved ale to nie je v prvom rade prs, ci ako. to ze ma tvar prs neznamena ze je to prs, takze viest moze akurat tak elektricky prud
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|