reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9675 kedy: 14. Marec , 2011, 16:49:53 » |
|
ani som to video este nevidel .. volako pred tyzdnom.. a pamatam si ze 4:35 to bolo lebo som to pred tyzdnom s nikym riesil tak silny zazitok to bol Ale rozumieš to načasovanie, to ako keby vedel, že teraz je ten správny čas poučiť svet a hlavne slovákov.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9676 kedy: 14. Marec , 2011, 17:01:02 » |
|
Ale rozumieš to načasovanie, to ako keby vedel, že teraz je ten správny čas poučiť svet a hlavne slovákov. ale najvacsia prdel ze v tej ohnivej debate mal kazdy rovnaky nazor len ho kazdy inak povedal tak sa zacali hadat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9677 kedy: 14. Marec , 2011, 17:27:41 » |
|
to fakt povedal? neviem koho to je porazka, ked konspiratori tvrdili ''zvuk'' je v prstoch z kontextu vyplynulo, ze tone je zvuk, takze je to zrejme tvoj fail
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9678 kedy: 14. Marec , 2011, 17:45:08 » |
|
z kontextu vyplynulo, ze tone je zvuk, takze je to zrejme tvoj fail
toto bolo už zasa veľmi odvážne sa z toho môže strhnúť debata na 30 strán.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9679 kedy: 14. Marec , 2011, 17:49:21 » |
|
toto bolo už zasa veľmi odvážne sa z toho môže strhnúť debata na 30 strán. rad sa jej nezucastnim, pred strhnutim debaty najprv odporucim diskutujucim urobit si jasno v pojmoch aby zase nedoslo k nespravnemu vysvetleniu faktov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9680 kedy: 14. Marec , 2011, 18:13:51 » |
|
inak co sa toho haarpu tyka tak do znacnej miery by som bol schopny uverit tomu ze us vyvola hentaku pohromu a potom pride ako kamarat solidarne pomahat utuzovat vztahy... taky ten spasitelsky komplex ze ked sme pojebali afgan a irak a bol to prepadak tak aspon solidarnost mame to je asi jedine comu by som bol schopny uverit ako zamienke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9681 kedy: 14. Marec , 2011, 18:33:58 » |
|
z kontextu vyplynulo, ze tone je zvuk, takze je to zrejme tvoj fail
z kontextu videa akurat vyplynulo to, co tvrdil furt takac a 90% ostatnych gitaristov, mna do toho tahat nemusis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9682 kedy: 14. Marec , 2011, 18:44:29 » |
|
z kontextu videa akurat vyplynulo to, co tvrdil furt takac
are you fucking serious? to nemyslis vazne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9683 kedy: 14. Marec , 2011, 19:02:39 » |
|
are you fucking serious? to nemyslis vazne povedal co povedal, nieco ukazal a takac do toho zapada, sorry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9684 kedy: 14. Marec , 2011, 19:09:11 » |
|
povedal co povedal, nieco ukazal a takac do toho zapada, sorry
mne sa neospravedlnuj..ospravedlnuj sa takacovi, ze ho podporujes v jeho milnych domnienkach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #9685 kedy: 14. Marec , 2011, 19:25:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9686 kedy: 14. Marec , 2011, 19:29:07 » |
|
mne sa neospravedlnuj..ospravedlnuj sa takacovi, ze ho podporujes v jeho milnych domnienkach skor by si mal vai-ovi napisat ze pouzil zly, nic nehovoriaci pojem tone, namiesto sound takze viac s nim nesuhlasis ty jak takac, ktory nikdy nevyvracal ze tone je v prstoch a nie v aparate a pod. akurat to oddeloval a vedome nevedome to oddeluju skoro vsetci gitaristi, inak by pojem tone ani nebol zauzivany. inak ja to mam dost na haku, len je sranda ze si v tom videu videl viac jak naozaj bolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #9687 kedy: 14. Marec , 2011, 20:15:21 » |
|
Celkom podareny cover
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9688 kedy: 14. Marec , 2011, 21:10:35 » |
|
skor by si mal vai-ovi napisat ze pouzil zly, nic nehovoriaci pojem tone, namiesto sound ktorej casti vety "anglictina je kontextovy jazyk a jedno slovo moze mat viacero vyznamov" nerozumies? ale zbytocne to riesit, kazdy si to samozrejme vylozi ako sa mu to hodi.. btw zo slovnika preklad slova tone: podstatné meno tón odtieň zvuk charakter nádych štýl úroveň stav intonácia hlas nálada ovzdušie prízvuk farba zvuku tónovanie rovnováha a to je uz fakt vsetko z mojej strany...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #9689 kedy: 14. Marec , 2011, 21:29:17 » |
|
ktorej casti vety "anglictina je kontextovy jazyk a jedno slovo moze mat viacero vyznamov" nerozumies? ale zbytocne to riesit, kazdy si to samozrejme vylozi ako sa mu to hodi.. btw zo slovnika preklad slova tone: podstatné meno tón odtieň zvuk charakter nádych štýl úroveň stav intonácia hlas nálada ovzdušie prízvuk farba zvuku tónovanie rovnováha a to je uz fakt vsetko z mojej strany... som napisal vlastne rovnaky post jak ty... ale este to aj znamena charakter, styl, raz. slovo ma viac vyznamov a nehovori sa SOUND, pretoze sa nemysli presny vyznam SOUND.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|