Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 13:21:27
Strán: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1738875 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5430 kedy: 25. Marec , 2010, 19:37:35 »

ja nie som easy to preto..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #5431 kedy: 25. Marec , 2010, 19:38:47 »

Taktiez si myslim, ze dost blbost...ale tak nic no... Aj Fail vo vtipoch sa stava...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #5432 kedy: 25. Marec , 2010, 19:39:21 »

mne tiez zodrata lamela nepripadala vtipna alebo 3 strany kecov o hre na sniperov a nezapisal som kvoli tomu 3 strany  Je to frajer
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #5433 kedy: 25. Marec , 2010, 21:26:23 »

S Cechmi je podla mna vzdy velka sranda. Nahodou som nasiel takuto CZ kapelu a v sekcii o nas tam pise co to o ich nazve. Prislo mi to celkom zabavne ..
Kapela menom Krounex
(staci si precitat bold pismo)

"Při vzniku kapely řešili zakládající členové úkol, jak originálně pojmenovat skupinu a přitom se vyhnout nějaké úplné hlouposti. Už na začátku bylo jasné, že to nebude zase tak úplně jednoduché, neboť velká část dobrých názvů již byla obsazena a fantazie členů skupiny byla přece jen omezená.
Po počátečních nápadech jako Kryštof, Industrol nebo Moisidis dopomohla mladým hudebníkům, tak jako již několikrát, náhoda. Při zevlování v Kovomatu v Jedovnicích totiž objevili zajímavou krabičku s válečky, které po zapálení sloužily k vykuřování hlodavců z jejich podzemních úkrytů.
Na obalu byl tajemný název KROUNEX, vyobrazení krysy a výrobcem bylo JZD Krouna
. A jak tedy tenkrát výrobek zakoupili, tak se po něm i pojmenovali, poněvadž už nic lepšího nebyli s to vymyslet. Vznik tohoto názvu musel být od té doby posluchačům a známým mnohokrát vysvětlován.
Dnes již můžeme tušit, že tato kapela se zdánlivě nesmyslným názvem, má takové pojmenování v hudební branži jako jediná."

Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 25. Marec , 2010, 21:28:24 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #5434 kedy: 25. Marec , 2010, 21:53:02 »

Tie vtipy su zrejme pre istu skupinu ludi... vyzaduje si to rychle analyticke myslenie  Bavím sa skvele lebo ked do toho cucis jak trt a dojde ti na piaty krat tak sa skor naseres ako zasmejes  Na zdravie! To je ako ked niekto vysvetluje vtip, ktoremu nepochopis narazovo proste furt je z toho trapas  Bavím sa skvele
neee to je pre ''easy'' ludi ako napisal Kaolko   ?§!.  hlavneze mne to poslal kamarat programator, ktoremu to tiez pripadalo vtipne   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #5435 kedy: 26. Marec , 2010, 12:38:51 »

Verim ze to tu uz bolo, ale nevadi :)

Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #5436 kedy: 26. Marec , 2010, 12:46:06 »

asi nam klesa IQ naroda... ked uz take jednoduche obrazky nejdete pochopit... ja vam to neverim... to sa tak iba tvarite? ?§!.
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #5437 kedy: 26. Marec , 2010, 12:47:28 »

asi nam klesa IQ naroda...

ved to tu citas pravidelne, co sa pytas, musis vediet :)
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #5438 kedy: 26. Marec , 2010, 12:48:21 »

ved to tu citas pravidelne, co sa pytas, musis vediet :)

jaj... tak potom asi aj viem  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #5439 kedy: 26. Marec , 2010, 12:53:11 »

Verim ze to tu uz bolo, ale nevadi :)

napriek mojim veskerym nesympatiam voci nemu musim uznat, ze ta skladba je dokonaly produkt pre dnesnu hudobnu verejnost a v ramci zanru je ta skladba podla mna super. Chytlava a dobra linka, jej prijemny hlas, celkom rozumny text, ladia spolu a v neposlednom rade aj dokonaly vizual
Tusim to produkoval ten Popovic; rozhodne sa im to podarilo, chceli dat tomu zapadny sat a ja som im to napriklad zozral (a to sa povazujem za narocneho)
« Posledná zmena: 26. Marec , 2010, 12:53:27 od mn » Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #5440 kedy: 26. Marec , 2010, 13:05:01 »

napriek mojim veskerym nesympatiam voci nemu musim uznat, ze ta skladba je dokonaly produkt pre dnesnu hudobnu verejnost a v ramci zanru je ta skladba podla mna super. Chytlava a dobra linka, jej prijemny hlas, celkom rozumny text, ladia spolu a v neposlednom rade aj dokonaly vizual
Tusim to produkoval ten Popovic; rozhodne sa im to podarilo, chceli dat tomu zapadny sat a ja som im to napriklad zozral (a to sa povazujem za narocneho)

popovic to cele zlozil, patrik z piestan tam iba vymyslel svoju cast textu, nic viac, tak nejako som to zachytil niekde v telke  :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5441 kedy: 26. Marec , 2010, 13:07:10 »

asi nam klesa IQ naroda... ked uz take jednoduche obrazky nejdete pochopit... ja vam to neverim... to sa tak iba tvarite? ?§!.

ako uz bolo spominane - ono je to tak trapne, ze normalnemu cloveku s vyvinutym zmyslom pre humor trva, kym mu dojde, ze co ja akoze na tom vtipne a ono to nakoniec aj tak vtipne nie je. teda aspon za seba hovorim...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #5442 kedy: 26. Marec , 2010, 13:12:52 »

ako uz bolo spominane - ono je to tak trapne, ze normalnemu cloveku s vyvinutym zmyslom pre humor trva, kym mu dojde, ze co ja akoze na tom vtipne a ono to nakoniec aj tak vtipne nie je. teda aspon za seba hovorim...

mne sa skor zda ze to musi pochopit kazdy... lenze mam pocit ze tuto osadenstvo sa smeje podla poctu nadavok v texte, resp. ma velmi obmedzeny zmysel pre humor... podla mna tie obrazky boli uplne super  Na zdravie! takisto vidim napriklad ze udiana slovensku sa viacej rehocu na marcinovi prezlecenom za zensku ako na napr. lasicovi... ale tak jasne, vsetko je relativne a je to otazka vkusu...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5443 kedy: 26. Marec , 2010, 13:14:49 »

naprik tomu, ze fandis Lasicovi a Marcin sa Ti zda trapny, tak si myslim, ze volis Fica  Ja som čert..
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #5444 kedy: 26. Marec , 2010, 13:15:43 »

naprik tomu, ze fandis Lasicovi a Marcin sa Ti zda trapny, tak si myslim, ze volis Fica  Ja som čert..

jeeb  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.15 sekund, 23 otázok.