mn
|
|
« Odpoveď #5760 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:48:39 » |
|
vzdy som sa z toho smial, ale ked sa na to tak pozries z globalneho pohladu, tak nikdy nebyvali zemetrasenia a tsunami takych obrovskych rozmerov, resp skor s tak vysokou frekvenciou ako byvaju v v poslednych doslova par rokoch, teraz do toho sopka, minule sa odvalil obrovsky kus ladovca velky ako texas .. uz sa z toho tak moc nesmejem 2012 je jalovina, ale ta nasa draha Zem nevyzera byt uplne fit poslednu dobu
|
|
« Posledná zmena: 20. Apríl , 2010, 10:49:48 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5761 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:51:35 » |
|
je to uplne standardny proces to cele.. treba kuknut ze kde sme momentalne vo faze po predoslej dobe ladovej resp kde sme vo faze pred dalsou.. oteplovanie a zmena prudenia moze byt sposobena ale aj tym ze napr za poslednych par rokov sa vyskytli zemetrasenia a tsunami co vychylili planetu mierne zo svojej osi.. cize to moze byt aj tym.. ale tak jasne ze k tomu hojne prispievame, sak sme kobylky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5762 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:52:58 » |
|
Dobre, ale kedy teda vsetci zakapeme? Aby som vedel, ci este ma vyznam zhanat staru Hiwatt 200ku.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5763 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:54:52 » |
|
je to uplne standardny proces to cele.. treba kuknut ze kde sme momentalne vo faze po predoslej dobe ladovej resp kde sme vo faze pred dalsou.. oteplovanie a zmena prudenia moze byt sposobena ale aj tym ze napr za poslednych par rokov sa vyskytli zemetrasenia a tsunami co vychylili planetu mierne zo svojej osi.. cize to moze byt aj tym.. ale tak jasne ze k tomu hojne prispievame, sak sme kobylky
Karol, co trepes .. aka doba ladova; ty si predsa nevidel Armageddon ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5764 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:55:18 » |
|
Dobre, ale kedy teda vsetci zakapeme? Aby som vedel, ci este ma vyznam zhanat staru Hiwatt 200ku. podla mna to kup.. a cim skor lebo postupom casu ako sa budeme blizit k armagedonu tak to bude stale drahsie.. a moze byt ze aj stratis pracu nikdy nevies
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5765 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:58:03 » |
|
Karol, co trepes .. aka doba ladova; ty si predsa nevidel Armageddon ?? aj don uona klooous ma aaaaajz aj don uona foool esliiip
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #5766 kedy: 20. Apríl , 2010, 10:59:04 » |
|
semish sa rozhodol ze do ameriky poleti a zaroven vzda hold priekopnikovi janovi tleskacovi. amatersky zaznam jeho preletu ponad moria a exoticke ostrovy. drzme mu palce
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5767 kedy: 20. Apríl , 2010, 11:05:11 » |
|
mam teraz doma axefx a rg7 od neho.. dufam ze to prezije.. lebo by som mal nervy ze komu to vratit kebyze sa nahodou nedajboze nieco stane.. aj ked.. on si da 2 kolaciky na palube a moze posluzit jak zachranny modul ked tak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #5768 kedy: 20. Apríl , 2010, 15:14:07 » |
|
pozor! len pre silne zaludky!
clovek skutocne zrazeny vlakom:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #5769 kedy: 20. Apríl , 2010, 16:25:25 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
1pablo
Hosť
|
|
« Odpoveď #5770 kedy: 20. Apríl , 2010, 17:47:37 » |
|
seruste ..... kedysi tu behal clanok tusim o neakych vysokopostavenych korejčanoch bol to list kde pisali o moralke slovakov v neakej z ich firiem a bolo tam dost vulgarizmov tusim ze to bolo s casti v angličtine pls ak niekdo spominate hodte mi sem link pisem pracu o moralnych mravoch v slovenskych podnikoch a podobne a cem tam zakomponovat cast listu vopred diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5771 kedy: 20. Apríl , 2010, 17:57:16 » |
|
a si si isty ze to nebolo vymyslene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1pablo
Hosť
|
|
« Odpoveď #5772 kedy: 20. Apríl , 2010, 17:59:48 » |
|
a si si isty ze to nebolo vymyslene? to je sumafuk :D:DD
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #5773 kedy: 20. Apríl , 2010, 18:44:27 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #5774 kedy: 20. Apríl , 2010, 23:05:27 » |
|
toto som prave dostal do inboxu ..
Na osamelej farme daleko od civilizacie vecer zazvonia 3 pocestni - Žid, Moslim a Fico. Farmar im otvori a oni ho prosia, ci by u neho nemohli prespat. "Mozete, ale v dome mam miesto len pre dvoch. Treti bude musiet prespat v mastali." "Ja tam mozem spat" hovori moslim "som zvyknuty na nepohodlie." V noci zvoni zvoncek, farmar ide otvorit a za dverami moslim: "Ja som sice slubil, ze prespim v mastali, ale nikto mi nepovedal, ze tam bude krava. Prepacte, ale ja fakt nemozem spat v jednej miestnosti so zvieratom." "Mne krava nevadí," vravi Žid, "ja tam prespím, aby neboli problemy." Za chvílu opat zvoni zvoncek, farmar ide otvorit, za dverami je Žid a vravi: "Mne krava skutocne nevadí, ale je tam tiez prasa. Nehnevajte sa, ale ja nemozem byt v jednej miestnosti s niecim tak... Zobrazit více nečistým, ako je prasa." "Prosím vás, je tam toho," ozve sa Fico. "V mastali budem spat ja a hotovo. Dobru noc!" Za 5 minut dlhe, naliehave zvonenie. Farmar ide otvorit a........... .....................za dverami stojí krava a prasa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|