Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
30. November , 2024, 17:21:12
Strán: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1744345 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #6000 kedy: 10. Máj , 2010, 11:40:53 »

neviem kde ty zijes, ale slava petra nagy-a skoncila spolu s poslednym dielom triangla a to uz bolo sakra davno  Bavím sa skvele

slava / neslava - myslim, ze do roboty chodit nemusi a zle sa mu tiez asi nezije... ci je to uplny chudak a pome na neho nakydat ?  Žmurk
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #6001 kedy: 10. Máj , 2010, 11:41:56 »

neviem kde ty zijes, ale slava petra nagy-a skoncila spolu s poslednym dielom triangla a to uz bolo sakra davno  Bavím sa skvele

No neviem neviem , niekedy asi tak pred dvoma rokmi som bol s kapelou od Nagyho na koncertoch v Kosiciach a v Prahe a napriklad Lucerna bola natrieskana a myslim ze aj vypredana.
Ta slava je urcite mensia ako pred rokmi , ale stale este nejaka je a ludia na to pridu.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #6002 kedy: 10. Máj , 2010, 11:42:22 »

Dufam, ze aj zo mna sa budu o 30 rokov mladsi chalani raz udrbavat na nejakom fore ako stojim v bazene, zatial co si budem obhryzkavat slachtene hrozno v svojej vilke a v mysli si vyberat koho tentokrat zoberem so sebou na snuru Bavím sa skvele

ver tomu ze by tych 30 rokov vymenil naspet a nemusel hltat viagru a nadvazovat si vlasy na plesine  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #6003 kedy: 10. Máj , 2010, 12:57:18 »

slava / neslava - myslim, ze do roboty chodit nemusi a zle sa mu tiez asi nezije... ci je to uplny chudak a pome na neho nakydat ?  Žmurk

nenapisal som, ze je chudak, ale jeho zlate casy su uz davno prec, ci si myslis, ze je dneska rovnako popularny, ako dajme tomu koncom 80tych rokov? teraz su v kurze ine mena, nie peter nagy
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6004 kedy: 10. Máj , 2010, 12:58:25 »

No neviem neviem , niekedy asi tak pred dvoma rokmi som bol s kapelou od Nagyho na koncertoch v Kosiciach a v Prahe a napriklad Lucerna bola natrieskana a myslim ze aj vypredana.
Ta slava je urcite mensia ako pred rokmi , ale stale este nejaka je a ludia na to pridu.

ved dobre, ked ma niekto koncert dvakrat do roka, tak ludia sa nazbieraju, hlavne taki, ktori na neho s nostalgiou spominaju :)
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6005 kedy: 10. Máj , 2010, 12:59:41 »

Pockaj, neviem ci by to nemalo byt opacne a ja by som sa mal pytat kde zijes Na zdravie! Sak stare single mu v radiach rotuju doteraz, medialny priestor ma stale siroky a v jeho koncertnej kapele nenajdes vytazenejsich muzikantov (asi vie, preco si ich vola). Na jeho koncertoch sa nestava zeby niekto nepoznal pesnicku lebo cely playlist su radiovky  Na zdravie!

no ja pocuvam iba jednu radiostanicu a to radio One, lebo to jedine sa da chytit v posilke, inak radia nesledujem, v tomto radiu som teda nagya asi este nepocul, ale ano, obcas ho zachytim v slovenskom rozhlase, ked to obcas doma ide  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6006 kedy: 10. Máj , 2010, 17:27:43 »

vcelku zeriem jeho prejavy http://youtube.com/watch?v=c6PsC0M2WN8 asi najvacsi odporca EU v UK.. :) 6.5sa takmer zabil pri pade motoroveho lietadla
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #6007 kedy: 10. Máj , 2010, 17:33:30 »

no ja pocuvam iba jednu radiostanicu a to radio One, lebo to jedine sa da chytit v posilke, inak radia nesledujem, v tomto radiu som teda nagya asi este nepocul, ale ano, obcas ho zachytim v slovenskom rozhlase, ked to obcas doma ide  Bavím sa skvele

mal by si ist pred tu vypredanu lucernu ist pockat peta nada ked si bude tahat svoju 5 korunovu gitaru z elektricky ze v posilke si ho este nepocul, takze je asi dost nula  ha ha ha
koncert do 2x do roka nema ani nahodou, to davas len tak z brucha a bud si radsej nieco zisti, alebo nepis, lebo potom to vyzera ako keby ta pridusila cinka, alebo ti preplo zo sypacek  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6008 kedy: 10. Máj , 2010, 18:06:01 »

mal by si ist pred tu vypredanu lucernu ist pockat peta nada ked si bude tahat svoju 5 korunovu gitaru z elektricky ze v posilke si ho este nepocul, takze je asi dost nula  ha ha ha
koncert do 2x do roka nema ani nahodou, to davas len tak z brucha a bud si radsej nieco zisti, alebo nepis, lebo potom to vyzera ako keby ta pridusila cinka, alebo ti preplo zo sypacek  Na zdravie!

akoze ked ma niekto gibson akustiku a nejaky jeep, sa mam z toho pokakat?  Bavím sa skvele..nepovedal som, ze je nula, povedal som, ze jeho slava je uz prec, ale nabuduce si budem davat pozor, aby som nezhodil nejakeho dalsieho tvojho idola  Bavím sa skvele

p.s. v zivote som nesypal, mojich momentalnych 102 kg je cisto na prirodnej baze  Na zdravie!
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #6009 kedy: 10. Máj , 2010, 18:07:25 »

ot: sak instantne kurence su koser ...co robis :)
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6010 kedy: 10. Máj , 2010, 18:12:02 »

ved dobre, ked ma niekto koncert dvakrat do roka, tak ludia sa nazbieraju, hlavne taki, ktori na neho s nostalgiou spominaju :)

Nekolovali tu pred casom tvoje polonahe fotky ako sa fotis pred zrkadlom?

Btw Peter Nagy nepotrebuje nic dokazovat. Dal tusim v Slavikovi dole Kaju. Zlozil songy ako Kristinka alebo aj Mandarinka Darinka (bohvie, z coho ma vacsie tantiemy   Bavím sa skvele ). A momentalne pokial dobre viem sa mu babenky sami hlasia, aby ich umelecky odfotil nahe. Ja by som aj menil  Som za vodou kámo
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6011 kedy: 10. Máj , 2010, 18:13:58 »

jtakac - musis byt velmi podrazdeny, ked vidis, ze sa niekomu dari viac, ako Tebe...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #6012 kedy: 10. Máj , 2010, 18:16:17 »

jtakac - musis byt velmi podrazdeny, ked vidis, ze sa niekomu dari viac, ako Tebe...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

aano, sak ja na teba som kvoli tomu nasraty, chodis po slovenskych studiach nahravat tracky slovenskym umelcom, dokonca sa poznas (asi) osobne aj s mojou oblubenou slovenskou spevackou katkou k.  Si píš!!!  Ja som čert..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6013 kedy: 10. Máj , 2010, 18:17:13 »

aano, sak ja na teba som kvoli tomu nasraty, chodis po slovenskych studiach nahravat tracky slovenskym umelcom, dokonca sa poznas (asi) osobne aj s mojou oblubenou slovenskou spevackou katkou k.  Si píš!!!  Ja som čert..  Bavím sa skvele
Uz ti jebe...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6014 kedy: 10. Máj , 2010, 18:19:12 »

viete co ja som dnes pocul pesnicku od No Gravity a je to 1000X horsie nez ten Jaros z ktoreho si tu prdel furt robime  Žmurk a to bola vyslovene crossoverova kapela
Zaznamenané

Strán: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.