Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 11:43:56
Strán: 1 ... 658 659 [660] 661 662 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1738777 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #9885 kedy: 01. Apríl , 2011, 10:18:36 »

ved je to dobre spravene, dobry klip neviem preco by to mala byt sracka
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #9886 kedy: 01. Apríl , 2011, 10:44:19 »

nevidel som, stacilo mi 20 sekund a vypol som to, je to moj nazor

Ked si tvoje video pozrie cez polmela ludi a vdaka tomu zarobis, tak potom napis, ze sracka.  Bavím sa skvele

aha, hodnoti sa podla pozreti na jutub  :) mne to je jedno, ja som si svoje povedal
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #9887 kedy: 01. Apríl , 2011, 10:46:28 »

nevidel som, stacilo mi 20 sekund a vypol som to, je to moj nazor

aha, hodnoti sa podla pozreti na jutub  :) mne to je jedno, ja som si svoje povedal

Pre mna je total sracka vsetky pankaciny, nezrozumitelne a navine bojujuce o bordel.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #9888 kedy: 01. Apríl , 2011, 11:09:40 »

Pre mna je total sracka vsetky pankaciny, nezrozumitelne a navine bojujuce o bordel.  Bavím sa skvele

jj, vsetko je sracka okrem metalu samozrejme  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #9889 kedy: 01. Apríl , 2011, 12:14:47 »

POZOR, tento jedinečný nástroj je v prodeji pouze dnes 1. 4. 2011

si robia picu :D bo je 1. april
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #9890 kedy: 01. Apríl , 2011, 12:25:41 »

vážne?  ha ha ha
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #9891 kedy: 01. Apríl , 2011, 13:25:43 »

Ako tiež sa mi ten song nelubi ale že by som tomu nejako venoval čas alebo takto  Bavím sa skvele Hateri su pre úspech a biznis uplne super, aj ja ich mám rád a dúfam že aj ja ich raz budem mať, a poriadne vela  Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť
Príspevkov: 756

"skill comes first"

« Odpoveď #9892 kedy: 01. Apríl , 2011, 13:53:27 »

kazdemu kto sa zamysli skor ci neskor dojde ..ze rytmus nie je vobec primitivny blbec a vie velmi dobre co robi ..nestal sa hviezdou za jedno vyjbane rano ..ano  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  ..ja ako metalista  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele by som ho mal nenavidiet ale naopak mu fandim lebo si isiel za svojim snom , makal a je tam kde chcel ..na slovensku sice donho kazdy pitchuje ale ziadny RAPEr mu nesiaha ani po clenky..
Zaznamenané

Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #9893 kedy: 01. Apríl , 2011, 13:57:06 »

kazdemu kto sa zamysli skor ci neskor dojde ..ze rytmus nie je vobec primitivny blbec a vie velmi dobre co robi ..nestal sa hviezdou za jedno vyjbane rano ..ano  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  ..ja ako metalista  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele by som ho mal nenavidiet ale naopak mu fandim lebo si isiel za svojim snom , makal a je tam kde chcel ..na slovensku sice donho kazdy pitchuje ale ziadny RAPEr mu nesiaha ani po clenky..
tak Rytmus vie presne co robi to mas pravdu. Vie co maju kok*ti radi... a bohuzial na slovensku je to tu sami jebo s IQ opice Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. Apríl , 2011, 13:57:50 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #9894 kedy: 01. Apríl , 2011, 13:58:10 »

ale ziadny RAPEr mu nesiaha ani po clenky..

Ego je stokrat lepsi raper ako Rytmus ...
Zaznamenané
fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #9895 kedy: 01. Apríl , 2011, 14:02:16 »

tak Rytmus vie presne co robi to mas pravdu. Vie co maju kok*ti radi... a bohuzial na slovensku je to tu sami jebo  Bavím sa skvele

no a nie je to nadherne?  Bavím sa skvele  ..rytmus natoci na paradny beat , drahy a kvalitny videoklip ..navona sa ..da si luise voiton ci jak sa to pise na seba ..a da tam taky text ze co ti jebe ..ze to by sme asi kazdy ked sme pod parou do toho naspievali ..ale on na tom zarobi miliony lebo uz to vidim ako to toto leto bude vsade ficat ...a tym vlastne vsetkych haterov najviac nasere ..ze oni majaku ..si trapia hlavicky doma za stolom ze aky flow dat aby to bola kvalita ..aby mali respekt a on uz moze aj uplnu pichovinu z brucha dat a budu z toho prachy ..cely ten song je podla mna najvacsi vysmech vsetkym ktori donho drbu a nenavidia ho ..uz sa viac niekoho oddrbat asi ani neda  Bavím sa skvele
Zaznamenané

fataljoe
stály hosť

"skill comes first"

« Odpoveď #9896 kedy: 01. Apríl , 2011, 14:05:17 »

Ego je stokrat lepsi raper ako Rytmus ...

ego s rytmusom urcite kope prvu ligu ..lenze ego si teraz stavia garzonku v piestanoch a mal vela moznosti vyfat solo album ale nespravil tak ..takze rytmus ho presral na celej ciare aj ked spolu zacinali ..a kedze su stale kamarati ...hraju si v klipoch ..tak mi je jasne ze ego trosku spohodlnel a myslim ze aj uznal ze do rytmusa sa drbat neoplati lebo ten ide uplny psychopaticky za svojimi snami aj cez mrtvoly ..a hlavne rytmus ma dobry basovy hlas ..uplne ten flow a cit tam proste nech si vravi kto chce co chce je ...to H16 zneju pri nom ako male deti ..uz len cisto z toho zvukoveho hladiska si myslim ja teda  :)
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #9897 kedy: 01. Apríl , 2011, 14:06:44 »

no a nie je to nadherne?  Bavím sa skvele  ..rytmus natoci na paradny beat , drahy a kvalitny videoklip ..navona sa ..da si luise voiton ci jak sa to pise na seba ..a da tam taky text ze co ti jebe ..ze to by sme asi kazdy ked sme pod parou do toho naspievali ..ale on na tom zarobi miliony lebo uz to vidim ako to toto leto bude vsade ficat ...a tym vlastne vsetkych haterov najviac nasere ..ze oni majaku ..si trapia hlavicky doma za stolom ze aky flow dat aby to bola kvalita ..aby mali respekt a on uz moze aj uplnu pichovinu z brucha dat a budu z toho prachy ..cely ten song je podla mna najvacsi vysmech vsetkym ktori donho drbu a nenavidia ho ..uz sa viac niekoho oddrbat asi ani neda  Bavím sa skvele
to praveze si podla mna robi picu z fanusikov  Bavím sa skvele kazdy hovori aky je rytmus borec a pan a co ja viem co, tak si povedal ze dam nejaku mega tupotu a ci to zozeru... no a vidis  Bavím sa skvele zeru to tí debili. Najblizise pride s niecim v texte ako "zajeb sa ty koko*t lebo ja som najvacsí  a ty si mega nula" tak sa mu bude kazdy podlizovat aky je on cool uz len z principu  ?§!. cista vizitka mladich ludi. A potom ze preco vznikol Gabi-G  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #9898 kedy: 01. Apríl , 2011, 14:20:06 »

kazdemu kto sa zamysli skor ci neskor dojde ..ze rytmus nie je vobec primitivny blbec a vie velmi dobre co robi ..nestal sa hviezdou za jedno vyjbane rano ..ano  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  ..ja ako metalista  Bacha na vec kamo! Bavím sa skvele by som ho mal nenavidiet ale naopak mu fandim lebo si isiel za svojim snom , makal a je tam kde chcel ..na slovensku sice donho kazdy pitchuje ale ziadny RAPEr mu nesiaha ani po clenky..
Toto tvrdim uz dost dlho. :)  Na zdravie!

Je to ukazkovy priklad od prvej jeho nahravky po poslednu, co nedavno vysla, ako clovek na sebe pracuje. A je to jedno v akom zanri. Taktiez mu fandim, sikovny clovek.
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #9899 kedy: 01. Apríl , 2011, 14:36:14 »

http://mail.google.com/mail/help/motion.html novinka
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Strán: 1 ... 658 659 [660] 661 662 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.135 sekund, 23 otázok.