Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 14:01:02
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aku LP do 15 by ste mi doporucili???  (Prečítané 23322 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
milosk
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 74

« Odpoveď #60 kedy: 08. Február , 2007, 21:28:20 »

Bohužiaľ je to tak, hrá na 009 lebo  tie krky hrubšie struny jednoducho neudržia. Skúšal som cez Henriho osloviť aj anglických majiteľov o možnej zmene iného tiahla, zatiaľ je to však v rovine čakania. Asi sa musí ozvať viac nespokojných zákazníkov, aby to začali riešiť. Je však možné že u LP modelov používajú tradičné tiahlo uložené v Uprofile kde tento problém nenastáva. Týka sa to hlavne Stratov ktoré používajú iný typ tiahla.
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #61 kedy: 08. Február , 2007, 21:36:07 »

tak teda je mozne kupit strata do desat tis. na ktore mozem natiahnut 11. a dokonca si na tom aj zahrat aby sa mi to nerozpadlo v rukach ? squiera ?  ....
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 08. Február , 2007, 22:07:12 »

Mrkni sa aj na CORT. Dr.karpat možno poradi.
Zaznamenané
slash22
nováčik
*
Príspevkov: 15

« Odpoveď #63 kedy: 09. Február , 2007, 16:14:59 »

Kedze to bude tvoja prva elektricka gitara,takze ti bude vyhovovat.Istu dobu.Preto si najdi taku co ju vies potom aj predat za dobre peniaze a potom uz budes pri vybere bystrejsi a vyberies si dobry kus.Ja som ti toto forum odporucal,ale sa mi zda,ze si uz z toho zmateny kus.Pocul si.Odporuca sa vacsinou Vintage tak skoc na zapad do nejakych vacsich obchodou a poskusaj   Je to frajer
Nie som zmateny. Praveze som rad, ze mi poradili ludia, ktori sa tomu, podla mojho nazoru, rozumeju. A tebe chcem podakovat, za to, ze si mi toto forum odporucil, lebo je vynikajuce a su tu skvele temy a clanky.
Zaznamenané
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #64 kedy: 09. Február , 2007, 16:29:22 »

Kedze to bude tvoja prva elektricka gitara,takze ti bude vyhovovat.Istu dobu.Preto si najdi taku co ju vies potom aj predat za dobre peniaze a potom uz budes pri vybere bystrejsi a vyberies si dobry kus.Ja som ti toto forum odporucal,ale sa mi zda,ze si uz z toho zmateny kus.Pocul si.Odporuca sa vacsinou Vintage tak skoc na zapad do nejakych vacsich obchodou a poskusaj   Je to frajer
Nie som zmateny. Praveze som rad, ze mi poradili ludia, ktori sa tomu, podla mojho nazoru, rozumeju. A tebe chcem podakovat, za to, ze si mi toto forum odporucil, lebo je vynikajuce a su tu skvele temy a clanky.
Nerob.Budem sa cervenat  No hanbím sa..  nemas zac.Mozno by si mal trochu pockat,lebo teraz tu ide vo velkom debata o ceskych Bach gitarach.Mozno by ti na istu dobu vystacila aj od nich nejaka.Ja byt na tvojom mieste kupim si poriadne kombo,pripadne efekt.Kupit si lacnejsiu gitaru a zacat sporit uz na lepsiu a aspon si na elektriku zviknes,uvidis co ti nevyhovuje a potom si kupis poriadnu gitaru podla vlastnych poziadaviek.  Je to frajer
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #65 kedy: 09. Február , 2007, 17:23:56 »

Hen, aky pekny stary Les Paul takmer za 15 000,- :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220080716296&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr12_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=220077477626&itemcount=12&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&usedrule2=UpSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #66 kedy: 09. Február , 2007, 17:29:53 »

A tot este krajsi :)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220077490307&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr12_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=220080716296&itemcount=12&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&usedrule2=UpSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #67 kedy: 09. Február , 2007, 17:30:29 »

Vážne pekná, prvá aj druhá.
Ale prvá sa mi ovleľa viac páči.
« Posledná zmena: 09. Február , 2007, 17:33:07 od Milos1 » Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #68 kedy: 09. Február , 2007, 17:42:33 »

Pekne su, nech ziju sendvice. ha ha ha
Veru, toto je najlepsia volba lacnych LP.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #69 kedy: 09. Február , 2007, 17:55:28 »

Ano, ale americanom sa aj 400$ za taku gitaru zda vela.
Zaznamenané

rudy
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 09. Február , 2007, 17:55:46 »

Hlavne treba vybrat z viacerych kusov a vyskušat. Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 09. Február , 2007, 18:12:00 »

rudy - zamerne som dal rovno 2 z jedneho modelu
Zaznamenané
rudy
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 09. Február , 2007, 18:16:08 »

Ja som to myslel trošku ir. v navaznosti na temy ako treba kupovat gitaru.
Zaznamenané
Milos1
stály hosť
Príspevkov: 1250

Wherever you go, there you are!

« Odpoveď #73 kedy: 09. Február , 2007, 18:22:11 »

Myslel si to ironicky, ale je to pravda, hociktorú gitaru treba vyberať, či je to gibson, fender, gretsch, sadovski, rickenbacker, stagg, vintage, SX, squier, cremona alebo jolana.
Zaznamenané

Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #74 kedy: 09. Február , 2007, 18:37:34 »

Hlavne treba vybrat z viacerych kusov a vyskušat. Žmurk

ťažko budeš vyberať gitaru z jedného kusu. Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.04 sekund, 23 otázok.