milosk
náhodný pocestný
Príspevkov: 74
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 08. Február , 2007, 21:28:20 » |
|
Bohužiaľ je to tak, hrá na 009 lebo tie krky hrubšie struny jednoducho neudržia. Skúšal som cez Henriho osloviť aj anglických majiteľov o možnej zmene iného tiahla, zatiaľ je to však v rovine čakania. Asi sa musí ozvať viac nespokojných zákazníkov, aby to začali riešiť. Je však možné že u LP modelov používajú tradičné tiahlo uložené v Uprofile kde tento problém nenastáva. Týka sa to hlavne Stratov ktoré používajú iný typ tiahla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 08. Február , 2007, 21:36:07 » |
|
tak teda je mozne kupit strata do desat tis. na ktore mozem natiahnut 11. a dokonca si na tom aj zahrat aby sa mi to nerozpadlo v rukach ? squiera ? ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 08. Február , 2007, 22:07:12 » |
|
Mrkni sa aj na CORT. Dr.karpat možno poradi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
slash22
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. Február , 2007, 16:14:59 » |
|
Kedze to bude tvoja prva elektricka gitara,takze ti bude vyhovovat.Istu dobu.Preto si najdi taku co ju vies potom aj predat za dobre peniaze a potom uz budes pri vybere bystrejsi a vyberies si dobry kus.Ja som ti toto forum odporucal,ale sa mi zda,ze si uz z toho zmateny kus.Pocul si.Odporuca sa vacsinou Vintage tak skoc na zapad do nejakych vacsich obchodou a poskusaj Nie som zmateny. Praveze som rad, ze mi poradili ludia, ktori sa tomu, podla mojho nazoru, rozumeju. A tebe chcem podakovat, za to, ze si mi toto forum odporucil, lebo je vynikajuce a su tu skvele temy a clanky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. Február , 2007, 16:29:22 » |
|
Kedze to bude tvoja prva elektricka gitara,takze ti bude vyhovovat.Istu dobu.Preto si najdi taku co ju vies potom aj predat za dobre peniaze a potom uz budes pri vybere bystrejsi a vyberies si dobry kus.Ja som ti toto forum odporucal,ale sa mi zda,ze si uz z toho zmateny kus.Pocul si.Odporuca sa vacsinou Vintage tak skoc na zapad do nejakych vacsich obchodou a poskusaj Nie som zmateny. Praveze som rad, ze mi poradili ludia, ktori sa tomu, podla mojho nazoru, rozumeju. A tebe chcem podakovat, za to, ze si mi toto forum odporucil, lebo je vynikajuce a su tu skvele temy a clanky. Nerob.Budem sa cervenat nemas zac.Mozno by si mal trochu pockat,lebo teraz tu ide vo velkom debata o ceskych Bach gitarach.Mozno by ti na istu dobu vystacila aj od nich nejaka.Ja byt na tvojom mieste kupim si poriadne kombo,pripadne efekt.Kupit si lacnejsiu gitaru a zacat sporit uz na lepsiu a aspon si na elektriku zviknes,uvidis co ti nevyhovuje a potom si kupis poriadnu gitaru podla vlastnych poziadaviek.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. Február , 2007, 17:23:56 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 09. Február , 2007, 17:29:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 09. Február , 2007, 17:30:29 » |
|
Vážne pekná, prvá aj druhá. Ale prvá sa mi ovleľa viac páči.
|
|
« Posledná zmena: 09. Február , 2007, 17:33:07 od Milos1 »
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 09. Február , 2007, 17:42:33 » |
|
Pekne su, nech ziju sendvice. Veru, toto je najlepsia volba lacnych LP.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 09. Február , 2007, 17:55:28 » |
|
Ano, ale americanom sa aj 400$ za taku gitaru zda vela.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 09. Február , 2007, 17:55:46 » |
|
Hlavne treba vybrat z viacerych kusov a vyskušat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 09. Február , 2007, 18:12:00 » |
|
rudy - zamerne som dal rovno 2 z jedneho modelu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rudy
Hosť
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 09. Február , 2007, 18:16:08 » |
|
Ja som to myslel trošku ir. v navaznosti na temy ako treba kupovat gitaru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 09. Február , 2007, 18:22:11 » |
|
Myslel si to ironicky, ale je to pravda, hociktorú gitaru treba vyberať, či je to gibson, fender, gretsch, sadovski, rickenbacker, stagg, vintage, SX, squier, cremona alebo jolana.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 09. Február , 2007, 18:37:34 » |
|
Hlavne treba vybrat z viacerych kusov a vyskušat. ťažko budeš vyberať gitaru z jedného kusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|