Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky:

Chodia Vám upozornenia o súkromných správach z fóra?

Neodpovedajte na ne cez mail. Musíte sa prihlásiť do fóra a odpovedať na ne priamo cez súkromné správy.
22. Máj , 2012, 02:17:13
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Line 6 Toneport  (Prečítané 8335 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 7903

« Odpoveď #150 kedy: 31. Január , 2012, 12:20:50 »

aha ja som pochopil, ze nemas POD farm, sorry  Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 9316

« Odpoveď #151 kedy: 31. Január , 2012, 18:38:27 »

tych par higain ampov, co je v zakladon baliku ti nestaci?
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 7903

« Odpoveď #152 kedy: 31. Január , 2012, 18:42:13 »

tych par higain ampov, co je v zakladon baliku ti nestaci?

uprimne ten POD farm neznie bohvieako...ale lepsi ako gearbox
Zaznamenané
Vratko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 360

lebo stotišic evri

« Odpoveď #153 kedy: 31. Január , 2012, 18:49:56 »

oplati sa mi za 19 € kupit METAL SHOP  do pod farmu?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #154 kedy: 31. Január , 2012, 19:19:41 »

uprimne, kto nevie dostat akotak schopny zvuk z tych zakladnych modelov (recto, slo...), tak mu nepomoze balik dalsich ampov

btw preco neriesis free simulacie + impulzy? na metal imho lepsie riesenie ako pod farm
Zaznamenané

skusal som sa hrat s ekvalizerom v kompe a viem vyrobit velmi podobny zvuk jak gibson z toho zipu.
Vratko
pravidelný návštevník

lebo stotišic evri

« Odpoveď #155 kedy: 31. Január , 2012, 19:44:49 »

uprimne, kto nevie dostat akotak schopny zvuk z tych zakladnych modelov (recto, slo...), tak mu nepomoze balik dalsich ampov

btw preco neriesis free simulacie + impulzy? na metal imho lepsie riesenie ako pod farm
som do hoto totalny zaciatocnik nepracoval som s tym este....bohuzial..idem si nejake clanky precitat o tom
Zaznamenané
Vratko
pravidelný návštevník

lebo stotišic evri

« Odpoveď #156 kedy: 01. Február , 2012, 20:51:03 »

obrazok ti dam sem

* 01022012469.jpg (603.64 KB, 2048x1536 - prehliadnuté 93 krát.)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #157 kedy: 01. Február , 2012, 20:57:40 »

na jednom tracku mozes mat aj viac VST, nevidim dovod mat na jednom tracku VST preamp a na dalsom impulz loader. pokial nechces routovat signal z preampu na viac impulzov, ale to je o inom debata.

v boogex si stiahni drive na 0 a ako mas tlacitko File, tak si naloadujes svoj impulz

v reaperi si na tracku, kde mas nahadzane VST pre gitaru sa uisti, ze mas nastaveny input, kde je gitara, ze mas stlacenu tu cervenu gulicku a to "play" tlacitko, pod tlacidlom "S" a hras
« Posledná zmena: 01. Február , 2012, 20:58:16 od styrioci » Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2089

« Odpoveď #158 kedy: 03. Február , 2012, 03:37:34 »

V boogexe cez co spustas impulzy daj vsetky korekcie na nulu, okrem out, samozrejme. boogex je v podstate simulacia gitaroveho ampu, cize ked das vst preamp a za to este boogex tak to mas ako by signal prechadzal dvoma preampami. s korekciami na nule to bere len impulz. a co sa tyka impulzov tak nepouzivaj tie v boogexe ale stiahni nejake riadne, napr recabinet. vyborna vec na impulzy je LeCab2, da sa tam jednoducho namiesat viac impulzov a vselijak ich vyladit medzi sebou skrtenim low/high pass
« Posledná zmena: 04. Február , 2012, 18:28:01 od Krtko » Zaznamenané

Aj ja hram na CNC gitaru.
Vratko
pravidelný návštevník

lebo stotišic evri

« Odpoveď #159 kedy: 04. Február , 2012, 12:55:27 »

V boogexe cez co spustas impulzy daj vsetky korekcie na nulu, okrem out, samozrejme. boogex je v podstate simulacia gitaroveho ampu, cize ked das vst preamp a za to este boogex tak to mas ako by signal prechadzal dvoma preampami. s korekciami na nule to bere len impulz. a co sa tyka impulzov tak nepouzivaj tie v boogexe ale stiahni nejake riadne, napr recabinet. vyborna vec na impulzy je LeCab2, da sa tam jednoducho namiesat viac impulzov a vselijak ich vyladit medzi sebou skrtenil low/high pass
mám aj le cab 2, ale stačí mi iba jeden impulz nie?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2089

« Odpoveď #160 kedy: 04. Február , 2012, 18:27:07 »

stači
Zaznamenané

Aj ja hram na CNC gitaru.
Strán: 1 ... 9 10 [11] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 22 otázok.