proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 04. Apríl , 2007, 19:20:20 » |
|
nie nemyslim..znacka gitary na toto nema vobec ziadny vplyv ..to je o niecom inom ..teda zas nemyslim Jolanu a podobne vyrobky..aby ma tu zas niekto za nieco nechytal Ma vplyv a dost velky. Skus dat do ruky jednemu gitaristovi postupne viacero gitar na jednom kvalitnom aparate s rovnakym nastavenim a uvidis, ako sa budu lisit jedna za druhou. Moze to zahrat vsetko rovnako brilantne a vysledok bude citelne odlisny. Uz som takychto testov absolvoval dost a clovek zisti, ze kazda gitara zneje v podstate viac alebo menej odlisne. Ak rozdiely nepocut, bud je chyba v usiach alebo v aparate.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 04. Apríl , 2007, 19:26:14 » |
|
nie nemyslim..znacka gitary na toto nema vobec ziadny vplyv ..to je o niecom inom ..teda zas nemyslim Jolanu a podobne vyrobky..aby ma tu zas niekto za nieco nechytal Ma vplyv a dost velky. Skus dat do ruky jednemu gitaristovi postupne viacero gitar na jednom kvalitnom aparate s rovnakym nastavenim a uvidis, ako sa budu lisit jedna za druhou. Moze to zahrat vsetko rovnako brilantne a vysledok bude citelne odlisny. Uz som takychto testov absolvoval dost a clovek zisti, ze kazda gitara zneje v podstate viac alebo menej odlisne. Ak rozdiely nepocut, bud je chyba v usiach alebo v aparate. ved jasne..ja som len chcel povedat,ze ked to bude lacna gitara,to neznamena,ze to bude zniet hnusne..moze to zniet dokonca lepsie,ako na drahej gitare..je to proste SUBJEKTIVNA zalezitost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 04. Apríl , 2007, 19:52:21 » |
|
Snad sa neodlomi krk, ked na nu das struny nove.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 04. Apríl , 2007, 19:53:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 04. Apríl , 2007, 20:35:42 » |
|
presne tuuto mame v predajni. lepeny krk fajn sustain zaujmavy zvuk.. sympaticka gitara, ale vedla nalestenych LPciek posobi ten nelakovany mahagon ako kus nabytku
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 05. Apríl , 2007, 07:29:59 » |
|
škoda že nemá priebežný krk
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 05. Apríl , 2007, 11:46:01 » |
|
Ono je to cele take - gitara ma byt pekne spravena, ma byt dodrzany nejaky typ a kvalita materialov, ma to byt podla moznosti normalne osadene a zvysok je uz inde. Robit nejake porovnavania, nahravat z toho ukazky a cojaviem co... Pride mi to zbytocne. Ako Rudy povedal - kto to v nahravke, na podiu rozozna ? To ani nejde rozoznat podla mna. Cele je to nakoniec potom iba o pocite gitaristu, ci sa mu na tom dobre hra a ci vie z toho vydolovat to svoje. A ci mu chyba alebo nechyba logo na hlave. Viem, ze tu kecame o vsetkom a porovnavame vsetko, hodnotime podla fotiek... to je vsetko fasa a robme to nadalej, ale v nastroji to nie je - na to nezabudajme Toto je presne aj moj nazor. Niektori ludia tu robia z toho fakt hotovu vedu. Ja neviem,preco si niekto mysli,ze ked si zoberie do ruk original Gibson za 80 tisic,ze odrazu to bude bohovo hrat. Zaklad je vediet hrat. Ked zoberie H.Toth do ruk gitaru Vintage /alebo aj BACH alebo hocijaku podobnu/ tak na tom zahra tak,ze sa doserem. Pokial ta gitara vyzera dobre,nema ziadne viditelne vady,tak proste je to vsetko o tom,ci sa cloveku na tom dobre hra,alebo nie. Uz tu bolo velakrat spominane,ze niekto mal orig. Fendra a hralo to horsie,ako mexicka kopia. Takze cena v konecnom dosledku negarantuje aj kvalitu. Je to vsetko o vybere a pocite pri hrani. Tak,tak.Minule bol u mňa kamoš s Gibson LP Custom a bol z nej odviazaný.Brnkol som si a keď sa ma opýtal čo na to poviem tak som mu povedal toto:Kebyže ju chceš vymeniť za môj Ibanez/RG 547/,tak by som nemenil.Skutočne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 05. Apríl , 2007, 13:08:54 » |
|
Tak kamos si nakoniec objednal to Bach Vecko,ale asi ho ani nevyskusam,lebo som mu zavolal a spytal som sa,ze co pako dosla gitara? a dost sa urazil(niektorych ludi nepochopim )
|
|
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2007, 13:09:16 od ujo jolana »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 05. Apríl , 2007, 15:26:14 » |
|
Veecko sa mi moc nepaci. sa na tom neda hrat posediacky.. ale predava sa sqelo Prisiel k nam chalan a povedal: "tuto chcem." sa ho pytam "vyskusat?" a on ze: "nie, zabalit.."
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 05. Apríl , 2007, 16:02:28 » |
|
Veecko sa mi moc nepaci. sa na tom neda hrat posediacky.. ale predava sa sqelo Prisiel k nam chalan a povedal: "tuto chcem." sa ho pytam "vyskusat?" a on ze: "nie, zabalit.." Preco by sa nedalo?Co stoji inac u vas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 05. Apríl , 2007, 16:27:26 » |
|
mne sa na tom hralo nepohodlne posediacky. bola moznost "strcit si cip medzi nohy, ale to je dost divne.."
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 05. Apríl , 2007, 18:13:23 » |
|
Preco by sa nedalo? Vecko som mal asi 3 mesiace, ale sediet sa s tym skutocne neda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 10. Apríl , 2007, 08:40:24 » |
|
Tak som poskusal Bachov: SG sa mi vobec nepacili, zvuk to malo sice podobny ,ale vobec nehrali farebne, nespievali, nechytali prirodzene flazolety ,ako origos najlacnejsi Gibson SG Special.
LP boli uz o niecom inom. V tej cene uplne super. Jedna uplne kremovy, jemny, hladky zvuk. Dalsia ostra ,ale stale tucna. A tretia riadne drevenna, tazko hratelna, zevraj najpodobnejsia originalu.
Vsetky tie LP hrali omnoho farebnejsie , spevavejsie ,ako SG.
|
|
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2007, 08:50:10 od 5o »
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
5o
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 10. Apríl , 2007, 08:46:26 » |
|
Super gitarka (v tej cene) , keby mam tych par korun navyse, tak si ju kupim. Dost country zvuk a na crunch. Mna ta gitara dost bavila aj ked zvukovo ziadny zazrak. Taka chudobna, jednoducha, ale sympaticka. Mates ak mi ju das za 3000sk tak ju beriem!!
|
|
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2007, 08:50:28 od 5o »
|
Zaznamenané
|
Ja, Prsty, Trdlo, Godin LG-X, George Dennis GD60 Wah Volume Switch Pedal, kábel, Rivera Knuckle Head K100, Digitech JamMan, hand made box 1x12 Vintage 30.
|
|
|
|