crespi
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 10. Apríl , 2007, 09:07:08 » |
|
Veecko sa mi moc nepaci. sa na tom neda hrat posediacky.. ale predava sa sqelo Prisiel k nam chalan a povedal: "tuto chcem." sa ho pytam "vyskusat?" a on ze: "nie, zabalit.."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 10. Apríl , 2007, 11:32:08 » |
|
Veecko sa mi moc nepaci. sa na tom neda hrat posediacky.. ale predava sa sqelo Prisiel k nam chalan a povedal: "tuto chcem." sa ho pytam "vyskusat?" a on ze: "nie, zabalit.." Vidite. Ani jemu sa na nej bohvieako dobre posediacky nehra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 10. Apríl , 2007, 11:52:17 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 10. Apríl , 2007, 12:53:56 » |
|
tu je dalsi "expert" s V-ckom posediacky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 10. Apríl , 2007, 13:31:55 » |
|
tu je dalsi "expert" s V-ckom posediacky
tu mu to este ide, ale co som videl koncert tak zle,zle,zle...neurekom falosnych tonov(hlavne bendy)pri solach atd. (OT) Podla mna by mu stacili aj tie Bach gitary, dal by tam emg a vysledok to iste(mozno lepsi zvuk).
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 28. December , 2007, 14:35:23 » |
|
hmmm... ja mám tiež gitaru BaCH konkrétne IB-06 BKN a som celkom spokojný ale som len začiatočník a zistil som že FR mi je na trt ale gitara je podľa mňa cool ale ešte som nehral ne veľa nástrojoch takže neviem porovnať a celú tému sa mi ani nechce čítať ale rozmýšľam že by som ju aj predal a kúpil si radšej nejaké LPčko lebo sa mi viacej páčia a viacej ich využijem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
duro
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 29. December , 2007, 12:12:50 » |
|
hmmm... ja mám tiež gitaru BaCH konkrétne IB-06 BKN a som celkom spokojný ale som len začiatočník a zistil som že FR mi je na trt ale gitara je podľa mňa cool ale ešte som nehral ne veľa nástrojoch takže neviem porovnať a celú tému sa mi ani nechce čítať ale rozmýšľam že by som ju aj predal a kúpil si radšej nejaké LPčko lebo sa mi viacej páčia a viacej ich využijem...
mám tiež BACH strat ST2, za tie prachy celkom som spokojný! len tie snímače čím skor vymeniťťť!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
TONE IS IN FINGERS Fender stratocaster,OLP Luke model EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
|
|
|
|
Dave48
náhodný pocestný
Príspevkov: 147
menej kecat, viac makat :-)
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 29. Marec , 2008, 11:04:43 » |
|
no ja som mal tu cest vyskusat par bach LP, a hrali dost dobre...mali trosku slabsie snimace, ale to mi vobec neprekaza, ja tam nepotrebujem zas tolko skreslenia...ale zato hraju kvalitne, maju kvalitne spracovanie....potom som hral tiez na par exploreroch a veckach, a na rozdiel od inych shitnych napodobenin prepadavaju len minimum na stranu, a to je velke plus...jednu jeduny chybicku by som vytkol...na vecsine gitar bach je divny krk...vysvetlim to asi takto: ked drzite akord, napr:F a posuniete ho na 5. prazec, na A, tak na Acku je hmatnik hrubsi, a ked ho posuniete na 12 prazec, je zasa tenky zhruba ako na 1. prazci...nieje to zas niaky brutal skok, ale predsa len...a to na hmatniku luk nieje, iba krk je proste tak spraveny...no nieje to na vsetkych, tak si ich treba vyskusat...ak chcete niaku predajnu, tak ti, co ste z okolia tn, tak pri maxe je predajna tonas, kde je plno tychto gitar...ale celkovo tieto gitary hodnotim pozitivne, a povedal by som, ze kludne mozu superit s epiphonmi, a stoja len polovicu z nich
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 29. Marec , 2008, 13:03:16 » |
|
skreslenia...ale zato hraju kvalitne, maju kvalitne spracovanie....potom som hral tiez na par exploreroch a veckach, a na rozdiel od inych shitnych napodobenin prepadavaju len minimum na stranu, a to je velke plus...jednu jeduny chybicku by som vytkol...na vecsine gitar bach je divny krk... Co sa tyka spracovania, tak ja som horsie gitary nevidel... specialne modely "LesPaul" a "Rickenbacker"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dave48
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 29. Marec , 2008, 13:08:04 » |
|
no ja by som povedal, ze na tu chybycku co maju niektore krky je to spracovanie na tu cenu az moc dobre...urcite lepsie nez na niakych ostatnych shitnych napodobeninach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 29. Marec , 2008, 13:29:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 29. Marec , 2008, 13:30:10 » |
|
Co sa tyka spracovania, tak ja som horsie gitary nevidel... specialne modely "LesPaul" a "Rickenbacker"...
a ty si kedy tie gitary skusal?? a ake to boli presne typy?? robim v hudobninach a mam tam asi 30 gitar BaCH a co sa tyka spracovania modela "les paul" - je bezchybne. Kedykolvek ked pojdes cez Trenčín sa mi ozvi a mozes prist odskusat tie gitary a zmenis nazor. co si ty skusal boli modely ktore vyrabali mozno dva roky dozadu.Otvtedy presli tie gitary celou radou zmien. A treba si aj uvedomit ze v akej cenovej kategorii sa pohybujeme!
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Dave48
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 29. Marec , 2008, 13:47:03 » |
|
ja som ich skusal prave v tn vo vasom obchode a bolo to tuto stredu...fakt proste na 2 exploreroch, co ma gitarista, a aj bracho je krk nad 5. prazcom hrubsi ako nad 1. a nad 12tym je zase tenky...je tam mozno 2mm schod, mozno aj viac...ked hram, tak je to citit, ale celkovo gitary bach hodnotim vysoko pozitivne,a ked budu prachy, tak hned kupujem lp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 29. Marec , 2008, 14:12:20 » |
|
ako nech sa pan Bach nehneva, nic proti jeho pesnickam, ale ked ma gitara nerovnomerne hruby krk, tak je to slusne fooopačko, ta ňe ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|