asdfg
|
|
« kedy: 05. Marec , 2007, 14:24:09 » |
|
Konecne sa mi podarilo pofotit aparat, tak sa tu pochvalim Je to 4 kanal preamp a 50W koniec so 6L6 od Prosounda bedna Marshall AVT412A planujem to, samozrejme, vopchat do racku a kupit aj nejaky ten fx procesor, pravdepodobne g-major pedalboard - Boss PW-10, Boss CH-1, Ibanez DL-5 gitaru mam Cort X6, tento rok snad pribudne homemade Strat Je to moj prvy lampac, takze tazko mi hodnotit objektivne, ale ja som s tym maximalne spokojny. 4 kanaly so samostatnymi korekciami poskytuju velmi siroku skalu moznych zvukov. Cez vikend som na nom hral cez Epiphone SG g-400 a dal sa z toho vyludit taky stavnaty bluesovy zvuk, ze az ...mnam...
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Marec , 2007, 17:29:17 » |
|
velmi pekne...snad pribudnu aj ukazky, vcelku by som to rad pocul
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2007, 18:24:22 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Marec , 2007, 19:00:49 » |
|
Aj ja mam preamp v takej istej rackovej skrini . Inak nepocul som - neviem, ale verim, ze je to plnohodnotny univerzalny setup do kazdeho pocasia - gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Marec , 2007, 20:50:17 » |
|
Aj ja mam preamp v takej istej rackovej skrini . Inak nepocul som - neviem, ale verim, ze je to plnohodnotny univerzalny setup do kazdeho pocasia - gratulujem mas pravdu mohol som si na tom zahrat a skoro som sa posral... fakt lampovica ako sa patri... sice neni to zrovna marshallisko ale pre fandov mesy je to myslim si ze dobra volba vsak Mato
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Marec , 2007, 22:21:16 » |
|
sice neni to zrovna marshallisko ale pre fandov mesy je to myslim si ze dobra volba vsak Mato pre fandov mesy je len jedna dobra volba. Mesa..
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Marec , 2007, 22:24:30 » |
|
Tiez sa pripajam ku gratulantov. A prajem vela najazdenych hodin na lampach a malo urazov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 06. Marec , 2007, 11:12:13 » |
|
Vdaka K tym urazom - skoro som ho pochoval hned na zaciatku - niekto mi poodpajal kable a ja som to omylom zapojil uplne naopak - vystup z koncaku som dal do vystupu z preampu ...a cudoval som sa co to nehra ...ked som na to prisiel, skoro ma porazilo, odvtedy si uz davam k***a pozor co a kam zapojim.... Ja by som ho kludne niekedy doniesol aj na nejaku tu jam session, akurat problem je, ze do blavy to mam z bb dost daleko Nahravky preampu ma Prosound na svojej stranke, ale tie su nahrate cez speaker simulator a absolutne sa to neda porovnavat s tym co z toho lezie nazivo. Nejake tie ukazky planujem nahrat, ale nemam ziadny poriadny mikrofon - "najlepsi" aky mame v skusobni je Shure PG48 (poradte mi dal by sa pouzit aj ten?)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 06. Marec , 2007, 12:08:16 » |
|
mozes to nahrat aj tym PG48.. ja si davam na kombo tiez PG aj ked 58cku.. inac takyto preamp je aj v aktualnom muzikuse odfoteny, nie je to nahodou konkretne tvoj ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Marec , 2007, 12:22:11 » |
|
inac takyto preamp je aj v aktualnom muzikuse odfoteny, nie je to nahodou konkretne tvoj ? teoreticky je to mozne, ako ja viem tak moj kus je prvy v 2U verzii - predtym robil Prosound len 1U so spolocnymi korekciami ...mam slavny preamp....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
matkosafko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Marec , 2007, 12:25:52 » |
|
inac takyto preamp je aj v aktualnom muzikuse odfoteny, nie je to nahodou konkretne tvoj ? teoreticky je to mozne, ako ja viem tak moj kus je prvy v 2U verzii - predtym robil Prosound len 1U so spolocnymi korekciami ...mam slavny preamp.... jj mas slavny preamp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Marec , 2007, 12:34:44 » |
|
pridam este jeden blizsi pohlad na zosilnovac ospravedlnte prisom kvalitu tych fotiek, nie som fotograf a mam na hov*no fotak
este som zabudol napisat, ze preamp ma par vybornych vychytavok - solo jump, ktory sa da lubovolne nastavit a ovladat footswitchom. a dalsia vyborna vec je vypinatelna efektova slucka
|
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Marec , 2007, 15:31:45 » |
|
V novom muzikuse je odfoteny 1U rackova verzia tohto preampu so spolocnymi korekciami pre Clean+Crunch a Lead1+Lead2
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Marec , 2007, 15:52:28 » |
|
ani by som nepovedal (vid priloha) ale nie je to ani asdfg-ov kusok
|
|
|