Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Marec , 2007, 11:59:21 » |
|
Veľmi rád by som si ju obzrel. misofg - veď dobehni na guitarfest a zober si ju so sebou.
|
|
« Posledná zmena: 21. Marec , 2007, 13:50:54 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Marec , 2007, 13:22:32 » |
|
prepec ale na fotke to vyzera ako cierny odraz ( nezatmelany koniec prazeca....),,,,, a eate jedna vec ma napadla , preco si pouzival 2x jack , neni lepsie pouzit superstero jack a snuru rozdelit ako "V" ( ak chces ist na dva kanaly) ako to tahat na 2 x , vsak aj GHOST to tak doporucuje, je ti lepsie tahat 2xkabel ako jeden? asi ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 21. Marec , 2007, 13:45:46 » |
|
..preco si pouzival 2x jack , neni lepsie pouzit superstero jack a snuru rozdelit ako "V" ( ak chces ist na dva kanaly) ako to tahat na 2 x , vsak aj GHOST to tak doporucuje, je ti lepsie tahat 2xkabel ako jeden? asi ano Kedze kable monoJACK/monoJACK su rozsirenejsie a vsade dostupnejsie, ako stereoJACK/monoJACK + monoJACK, povedal by som, ze je vyhodnejsie mat v gitare 2 mono JACK vystupy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 21. Marec , 2007, 13:52:21 » |
|
styrioci - veď dobehni na guitarfest a zober si ju so sebou. toto asi nebolo urcene mne alebo mi nieco uslo? hej, neviem prečo, ale pomýlil som sa.. jasne, určené to bolo misofg-ovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 21. Marec , 2007, 13:54:03 » |
|
pocuj, tie kryty su z dreva nadhera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 21. Marec , 2007, 14:14:51 » |
|
Veľmi rád by som si ju obzrel. misofg - veď dobehni na guitarfest a zober si ju so sebou. Na GuitarFest sa chystám. A pokiaľ nezomriem a nebudeme niekde hrať s kapelou tak určite prídem. A teoreticky by som ju aj vzal. Myslím že to pôjde. cutaj: S tým Jackmi. To je asi tak. Pôvodný môj zámer bol mať dva výstupi s jedného by šiel piezo výstup do PA. A z druhého signál s magnetyckých do komba. A na začiatku som to aj tak mal zapojené. Ono v skúšobni to by sa ešte dalo. Ale ja keď vojdem na pódium , tak u mňa nastane zmena osobnosti a to sa mi tie káble okamžite pomotajú. Takže som to zmenil a teraz to je zapojené v jednom Superstereo jacku ako doporučuje výrobca. Používam normálnu stereo šnúru na konci ktorej mám v pedalboarde urobenú redukciu, ktorá mi signál rozdeľuje. Piezo do PA a magnetik do cez kvákadlo do komba. Ovládam to mini prepínačom na gitare buď piezo alebo magnetik, poprípade obe spolu. Pomocou hlasitostí sa dajú namiešať pekné otiene zvukou. A v spojitosti s tónovou clonou ešte krajšie. Ten druhí jack som teda nechal len na čistý zvuk magnetických snímačov ktorý neprechádza cez bufer. asdf: Áno tie krytky sú z dreva. Dokonca ak sa lepšie pozrieš, sú vyrezané s toho kusu čo aj gitara(myslím na tom istom mieste) aby sedeli roky(letokruhy) na dreve. Jano Kučkovský je proste Majster.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 21. Marec , 2007, 14:16:41 » |
|
Pre Misofg-ten akustický preamp -to máš a mysli preamp pre piezo alebo ako mám tomu rozumieť?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 21. Marec , 2007, 14:29:22 » |
|
asdf: Áno tie krytky sú z dreva. Dokonca ak sa lepšie pozrieš, sú vyrezané s toho kusu čo aj gitara(myslím na tom istom mieste) aby sedeli roky(letokruhy) na dreve. Jano Kučkovský je proste Majster. Ano, prave preto som sa pytal.... skvela praca
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 21. Marec , 2007, 14:49:45 » |
|
Pre Misofg-ten akustický preamp -to máš a mysli preamp pre piezo alebo ako mám tomu rozumieť?
Áno je to preamp pre piezo. Vyzerá takto v rozobratom stave. To piezo sa dá zapojiť aj pasívne teda bez toho preampu ale už to nie je to pravé orechové. A naviše s preampom je možné prepínať medzi dvoma kanálmi (zvukmi). Prirovnal by som to jedna "poloha je klasická španialka a druhá jumbogitara". Čiže to piezo má dve rôzne zvuky medzi ktorými prepínam push-pull potenciometrom ktorý slúži na hlasitosť pieza.
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 21. Marec , 2007, 14:52:45 » |
|
Mňa len trošku pomýlil ten termín akustik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cutaj
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 21. Marec , 2007, 21:15:15 » |
|
poznam ten preamp aj Piezo sistem je to skvela vec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Júl , 2010, 12:53:11 » |
|
Tak pribudla mi nova laska. Tentokrat je s pod mojich ruk. Teda az na hmatnik. Ten mi vyrobil podla mojich poziadaviek Igor Keller. Nejako som si na to zatial netrufol. Som s nim spokojny. Ostatne je secko moja praca. Telo je bahenny jasen, krk flandrovany javor. Snimace Fender Smarium Cobalt SCN. Mechaniky Schaller uzamykatelne, kobylka vintage Wilkinson. Povrchova uprava: Telo nitrolak, krk a hmatnik voskovany. Oproti normalnemu tele je tam ine: Scaloped poslednych 5 prazcov (dobuducna to budem asi rozsirovat a seckych svojich gitarach). vyrez na brucho a ruku (prebrate od stratu), a vstupny jack. Ten nie je po chuti niektorym ludom. Ale mne sa to tak paci takze fuck off. Hral som na nej este len par hodin a vstale nieco este doladujem. Takze objektivne zhodnotit sa to neda. No prve dojmi su vynikajuce, som nadseny. Foto: http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=52711&id=1639817979 Ak si najdem cas tak snad nieco aj nahram.
|
|
« Posledná zmena: 05. Júl , 2010, 15:44:20 od misofg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|